Written by Bella | June 12th, 2019

PU Abu menerusi akaun Instagramnya meluahkan rasa syukur sudah bergelar bapa pada hari ketiga Syawal apabila bekas isterinya, Ain ‘Afini selamat melahirkan seorang bayi di sebuah hopsital di Shah Alam.

Berkongsi berita gembira itu dengan memuat naik fotonya bersama cahaya mata tercinta, PU Abu sempat menitipkan beberapa pesanan serta berdoa agar anaknya itu menjadi anak yang soleh.

Pada masa yang sama, PU Abu turut memohon maaf dan mengakui banyak melakukan kesilapan ketika  anaknya ini  berada dalam kandungan. Pu Abu turut mengucapkan terima kasih kepada bekas isterinya yang sudah bertarung nyawa untuk melahirkan zuriat mereka.

Rata-rata netizen mengucapkan tahniah kepada PU Abu dan berharap agar dia dapat menjalankan tanggungjawab sebagai seorang bapa dengan baik.

35 responses to Mohon Maaf Banyak Buat Salah Disaat Awak Dalam Kandungan – PU Abu

  1. w says:

    aku harap lepas ni tak perlu cakap banyak dah. sebab ko langsung tak relevan utk publisiti. mampus ko la nak apa pun. mana2 blog yg upkan dy mmg cari hal nk kuburkan blog dia

    • Mira says:

      3 juta kali betul. Tapi Nara akan upkan juga sebab dia cilok rotikaya 100%?

    • alfie says:

      Sampah masyarakat. Jangan buang masa ambil hal hal dia. Ignore aje dia that is the best way to teach him.

    • MissLittleC*nt says:

      Tak pernah percaya dgn orang2 warak ni. Sorang dua je yg boleh pkai. Tengok je lah, mana PU dan geng Da’i? Knp xde yg masuk atau kasi komen backup isteri bekas? Knp bila kes pondan/nyah tunjuk hero masing2 nk update IG dan socmed korang bagai? Berdakwah jgn pilih bulu laaa…

    • Anonymous says:

      Tanda2 kiamat wujud golongan munafik. Dalam FB pun byk…boleh tengok. Pompuan pun sama. Bab agama no 1 /tudung tudung tudung.. but… selfie setiap 6 jam sekali pastu sis buat muncung itik. Rase cam nk baling pasu bunga aje..

  2. Anonymous says:

    mmg la melahirkan seorg bayi..habis tu apa..x kan melahirkan org dewasa…

  3. Anonymous says:

    berlakon je…
    sila tenggelamkan cerita org ni..dia ni nothing…

    • Nyah Sopan says:

      Jgn..sis biar masyarakat terbuka minda/ mata. Kes maknyah kemain lgi ekkk korang.. tsunami lah… bala lah.. telor maknyah sibok kemain nk jaga hakikatnya gang korang pemancut umah … pkat lari masok gua!

  4. Anonymous says:

    agak2 menyesal tak si abu ni tinggal kan anak kandung utk hana azra yg haus air laki org tu…

    anak hikmah di berikan anak lelaki supaya kawin nnti xyah cari bapak tak guna ni jd wali… kalo bole jgn di jemput majlis pun kang di bawak bini skrg si hana tu dah lah jenis liar memandang laki org…

  5. Mira says:

    saya ada kenal someone mcmni. a bit psycho. tp bila dah lama kenal, dalam diri dia ada 1 nafsu nak meliar, nak pandang orang lain, nak ngorat orang lain walaupun dah ada sorang depan mata. and end up kawen dengan orang lain tu. dan setiap tahun, selama 5 tahun lelaki tu akan contact ex dia dan merayu untuk kawen sampai la dia di sah kan ada brain tumor. baru dia stop contact, minta maaf, buat operation dan teruskan hidup dengan isteri dia sampai sekarang. jangan si abu macamni sudah. #kisahsaya

  6. Dia says:

    alhamdulillah dpt baby boy, so tak perlu susah2 cari wali time nak kawen nanti….

  7. Anonymous says:

    Oooo hospital shah alam. Ingatkan ENCIK ABU mampu hantar bekas isteri lahirkan anak sulung kat private hospital. ENCIK ABU kan pemurah bg 10k pun satu dunia tau. Mungkin nnt anak hana azraa lahir kat private hospital layanan 5 bintang kot.

  8. kelantit says:

    aku sorang je ke menyampah tengok muka dia ni? annoying gila

  9. yana says:

    harap takde la pihak sekolah panggil dia buat ceramah.. dah terang2 dia curang dengan bini dia mse bini dia mengandung nanti kang tah ape tah dia ajar budak2 kat sekolah kata ape yg dia buat tu betul.. rosak budak2 nnti.. dah la dtg sekolah adik aku cite psal peluk cium mse maulidurasul.. bodoh btolll

  10. Rin says:

    Lelaki munafik

  11. Latheefa Koyok says:

    Tengok muka dia ni xde aura pendakwah. Cara bercakp pun tau.. iman hanya diserban. Memalukan agama!

  12. Bahalol says:

    Anak yg comel malang bapanya setan bertopeng kambing jantan .

    Tak layak di panggil bapa pun … Tak harus bagi pegang anak nya pun .

    Jantan sial

  13. faraj says:

    Mesti Budak tu akan menanggung Malu ,bila beso nanti..sebab Bapa nya Playboy berwajah mcm Monyet…!!” sian budak tu bila besor nanti..huhuhuhu”

  14. Anonymous says:

    Maaf kalau penilaian saya salah.. kalau perhatikn betul2 mata si labu ni bukan tatap bayi tu. Ada ke bahasakn anak dgn panggilan awak? Panggil la contoh.. anak ayah, anak papa, baby, sayang atau yg lebeh sesuai sedap2 lagi dari panggilan ‘awak’. Kalau bayi ni besar baca ni dan tau kisah ibu nya sedih gknya.. pendapat saya, saya rela ibu saya cerai mati dari cerai hidup bgini jika saya dlm kandungan. Maaf ni hanya pendapat.

    • tecit says:

      Betol la. baru perasan. Die mcm xde rase sayang pon kt ank die tu agaknye. atau pun mungkin sbb gaduh dgn ain. so xbincang lg nak panggil ape. kalau bg kang nt ain kate memandai2 plakk.

      mungkin pandangan die tu, mcm merenung kesilapan beliau. tp sememangnya bukan tatapan sayang kpd anak itu. T_T

  15. Noname says:

    Cover up only….dh mcm Aliff Syukri post apa aje like warga Malaysia mesti tau hal ehwal mereka…please dont be another yg menyemakkn ruangan berita with unneccesarry story..

  16. Anonymous says:

    bacul , dayus , jenis jantan x guna ni..x layak jadi laki & bapak orang…

  17. Apu says:

    Jgn lupa beri nafkah anak. Move on dgn isteri baru dan jgn malu2 nk tambah anak dgn isteri baru.

  18. boboy says:

    Stop la citer pasar mamat ni. Tak penting kot. Menyemak je dlm industri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini