Written by AbangNara | September 12th, 2013

Fuh~~ Menarik sungguh informasi yang Abang Nara baca di Forum Cari ini. Tidak dapat dipastikan lagi kebenarannya, tetapi khabarnya bakal tunang Fizo Omar ialah model tudung Fareeda yang popular di seantero Malaysia. Gadis tersebut bernama Mawar dan baru berusia 23 tahun.

fareeda

Kalau betullah Mawar ini ialah bakal tunang Fizo, memang pandai Fizo cari orangnya. Dahlah cantik, muda, pandai business dan paling penting menutup aurat. Memang kena dengan ciri-ciri yang Fizo Omar cari selama ini. Nampak gayanya selepas ini makin seronoklah Fizo berbusiness sebab bakal isteri sekepala.

fareeda

Namun begitu, informasi ini masih tidak dapat disahkan kebenarannya. Masih di dalam fasa tekaan. Kalau betul, memang kedua-duanya sama cantik dan sama padan. Kalau tak betul, ada can la lelaki di luar sana mengorat si Mawar nie. Hehehe.

P.S: Nissan X-TRAIL serba baharu diperkenalkan

112 responses to Model Tudung Fareeda Bakal Tunang Fizo Omar?

  1. beruang kutub says:

    Eleh poyo laa….abg nara punya ayat mmg poyo..habis yg ko minat lofa yg x menutup orat tu pehal plak?talam 2 muka punya ayat

  2. adiputralagibest says:

    Bosan cite psl mamat ni. Dlu berie nak kwin sgt ngan asmidar tu. Tak sampai brp blan nak kwin ngan org lain lak. Ati2 la sape kwin ngan die n

  3. dua kupang says:

    kalau tak silap aku Mawar ni founder Fareeda ekceli.

  4. gile talak says:

    mati2 ingat kak DIDIE bakal bini Fizo!!.. kusssssssssssssssssssemangat!! btw, asal muke laen gile yg diatas n dibawah… ??? haha

  5. anonymous says:

    cerita ni dah lama laa…dkt penang area kg mawar dah heboh…fizo pun siap dtg penang aritu jumpak family kat penang….mawar ni bukan saja model malah anak kepada pengasas fareeda…faridah tokei tudung tu mak mawar laa…btw tahniah mawar…

  6. 20 sen says:

    subhanallah,cantiknya mawar :D

  7. Kiah says:

    Model tudung petik jariii . kekekeke

  8. Lola says:

    mawar ni suka buka mata besar2 masa bergambar..dia rasa comel kut.

  9. dia says:

    Mmg in real dia cantik ori..mata dia bsr..dah la jutawan..cantik plk tu..

  10. reeza says:

    Moga berkekalan, sekali imbas macam adik beradik pula muka diorang ne…

  11. adik shinchan says:

    Memg cantik..tp adk aku cakap kening pompuan ni cam shincahan…
    sesuai la ade iras fizo…

  12. nananini says:

    habis la kopak duit fizo..mawar seorg yg sgt demand..beg je harga beribu2..

  13. jemah says:

    betul lah ni kot. sbb nampak diorang jalan sesama dua org g kedai serunding fizo kt jalan tar masa puasa hari tuuuu. tau lama dah ahahha

  14. tudung says:

    Fullamak….. baru sahaja tulis tentang Tudung Fareeda dan terbaca perihal ini. Apapun, diucapkan all the best.

  15. […] Model Tudung Fareeda Bakal Tunang Fizo Omar? (107) […]

  16. […] Model Tudung Fareeda Bakal Tunang Fizo Omar? (108) […]

  17. […] Model Tudung Fareeda Bakal Tunang Fizo Omar? (109) […]

  18. […] Model Tudung Fareeda Bakal Tunang Fizo Omar? (110) […]

  19. […] Model Tudung Fareeda Bakal Tunang Fizo Omar? (111) […]