Mizz Nina Turut Batalkan Persembahan Sempena Arthur’s Day?

Hiburan

Mizz Nina Turut Batalkan Persembahan Sempena Arthur’s Day?

Masih belum diketahui secara rasmi, namun Mizz Nina melalui akaun Twitternya telah memberitahu yang pihak Souled Out sedang mencari pengganti untuk dirinya untuk persembahan sempena Arthur’s Day. Adakah ini bermakna Mizz Nina juga turut menarik diri daripada persembahan yang ditaja oleh syarikat arak ini?

mizz nina batal

Advertisement

Kalau benar, jutaan tahniah Abang Nara ucapkan atas tindakan ini. Selaku selebriti dan ikon orang ramai terutamanya remaja, langkah Mizz Nina ini memang harus dipuji. Semoga selepas ini Mizz Nina dan mana-mana artis beragama Islam akan lebih berhati-hati. Tahniah Mizz Nina.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

27 Comments

  1. Pingback: Mizz Nina Turut Batalkan Persembahan Sempena Arthur’s Day? » Oh Gitu Ke

  2. huhuhu

    September 15, 2012 at 1:18 pm

    dia tanak wat persembahan sebab ramai yang dok kutuk dye…tu yang dia batal kan tu…

  3. iphoneuser

    September 15, 2012 at 12:53 pm

    Ape nak tahniah sangat? and typical malaysian artis to use “unforseen circumstances”..

    dia menyanyi tu dah dosa, tambah2 lagi arthur day, tak kira la dia tak minum ke hape..

    • AnonMuslim

      September 15, 2012 at 1:53 pm

      iphoneuser ? apa lagi yang anda hendak dati mizz nna. dia tarik diri pun salah ke? di kehi plak. . kalau nyanyi tu dosa , kenapa anda di blog ini? perghhh dah..

    • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer

      September 16, 2012 at 7:05 pm

      kalau nk islam sangat berenti aje dari menyanyiiiiiiii pakai tudong or selubong macm wahidaaaaa habis ceriteeeeeeee susah2 sangat !!!!

    • iphoneuser

      September 17, 2012 at 6:01 pm

      Kerana ingin membetulkan orang yang tak betul seperti saudara..tarik diri memang tak salah, tapi tak perlu TAHNIAH bagai, buat dono je..macam dia jadi ikon semua, perlu bangga? sbb in the first place dia kata, dia involve dia tak berasa bersalah, tapi kena hentam tarik diri..and jika awak tgk web ni, bukan pasal penanyi aja, banyak lagi benda berkaitan islam boleh didekati..wallahualam..

    • Anonymous

      September 15, 2012 at 9:58 pm

      Miss Nina dah tarik diri dah cukup bersyukur dah.Mudah2an Allah buka pintu ati dia.Takyah ko nak condemn dia lg.Ko pon sembahyang 5 waktu cukup tak?on time tak?niat nak sembahyang tue ikhlas ke tak?ko sendiri pon rasanya tak tau dan tak boleh nak jawab.jd,bila org wat baik,walau sekecil manapon,hargailah dia.Doakan yang baik2 jer.

    • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer

      September 16, 2012 at 7:07 pm

      kenape tk suroh si miz nina ni bertudong ? kalau artis lain bukan main sebok sangat suroh bertudong !!!

    • .
      slow slow la bodo. dia terhanyut. mula2 pesan benda yg nyata dulu. alangkan ramai lagi anak dara kat luar sana tak pakai tudung, ko ada tegur ke kat luar? takde? takde telur?

    • iphoneuser

      September 17, 2012 at 6:05 pm

      Memang syukur, tapi tak perlu TAHNIAH..thats the difference..alhamdulillah, antara saya dgn allah, walau yang baik atau buruk, insyallah, tapi kita orang islam perlu menegah benda yang mungkar, dan jika benda yang tak seberapa sebegini, tak perlu dibanggga2 kan, dan tak perlu kaitkan pasal solat dan tudung, itu sikap orang melayu, mencampur adukkan dosa A ke pahala, cuba fokus..

  4. AnonMuslim

    September 15, 2012 at 12:49 pm

    Tahniah saya ucapkan pada B Nara sebab sampai dapat Mizz Nina menarik diri dari Arthur’s Day.

    Dengan cara resmi saya ingin melantik B Nara sebagai official watchdog supqya perhatikan supaya artis Musmil tidak melanggar etika dan prinsip2 agama. ini termasuk lartis atau Ikon yang bearpa terkenal pun atau berkaitam dengan org bernamaan atau tidak .

    Jangan sampai org2 di Seniman dan persatuan lain dapat menuduh dan berfitnahkan B Nara pilih kasih atau pun makan suap. Harap B nara dapat jalan kan tugas yg berpahala ini ‘without fear of favor’ .

  5. Sshh

    September 15, 2012 at 11:56 am

    Alhamdulilah..

    • therela

      September 15, 2012 at 2:34 pm

      good. lepas ni jangan buat lagi ye mizz nina.

    • GAMBAR PASANGAN GAY BERSAMA ANAK2 MEREKA

      September 15, 2012 at 3:10 pm

      PENGAJARAN SAMA KEPADA ARTIS LAIN, X PAYAHLA JOIN2 KONSERT2 TAJAAN ARAK NIH…

    • cella

      September 15, 2012 at 4:34 pm

      bagus la dah tarik diri… xtau la dia tu iklas ke atau tarik diri sbb byk yg kutuk dan tegur..huhu.. dah kene ceramah baru nk tarik diri kann.. sebelum ni xde sape2 ke ceramah kat dia.. kesian ade laki pon xdpat nk bimbing dari awal.. xpelah..ambil sbg pengajaran ya.. bagus jgk dia tarik diri skurang2nya ceramah2 ahli2 dlm BN ni dapat jgk la sdikit pahala atas sentuhan ayat teguran tempoh hari… kalau tak de yg rmai2 tegur xjalann jgk.. chill!

    • anakayam

      September 15, 2012 at 5:22 pm

      miss nina kenalaa paham 2-3 tahun dlu die bukanlaa femes mane pun..underground je….skrang dah femes…ramai org kenall….sbb itulaa org menegur….

    • Siti Nurhaliza Aldubstepi Gangnam Style

      September 15, 2012 at 10:26 pm

      DAN DAN JE. PROPA!

    • ape tu ikon

      September 16, 2012 at 12:13 am

      ikon…? ikon ke…???

    • Vina

      September 16, 2012 at 7:12 am

      apa bezanya tarik diri dr konsert arak tp masih x tutup aurat?

    • demo gak. pelan2 kayuh. bodoh.

    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA

      September 16, 2012 at 7:16 am

      xpelah Nina oi.. nanti kak cham panggil buat show kat bday kak cham ye..

Loading...