September 15th, 2012

Masih belum diketahui secara rasmi, namun Mizz Nina melalui akaun Twitternya telah memberitahu yang pihak Souled Out sedang mencari pengganti untuk dirinya untuk persembahan sempena Arthur’s Day. Adakah ini bermakna Mizz Nina juga turut menarik diri daripada persembahan yang ditaja oleh syarikat arak ini?

mizz nina batal

Kalau benar, jutaan tahniah Abang Nara ucapkan atas tindakan ini. Selaku selebriti dan ikon orang ramai terutamanya remaja, langkah Mizz Nina ini memang harus dipuji. Semoga selepas ini Mizz Nina dan mana-mana artis beragama Islam akan lebih berhati-hati. Tahniah Mizz Nina.


27 responses to “Mizz Nina Turut Batalkan Persembahan Sempena Arthur’s Day?”

  1. drdre says:

    cik nina x lena tidur mlm bila disembur mcm2. tambah2 bila baca komen pembaca blog BN ni. menyamar utk mempertahankan diri pun tak membawa kesan. lagi parah ada la. tp xpe la. lut jugak semburan komentar2 ni. ingat dia maintain lagi pegangan ‘tuhan pandang hati. bukan perbuatan i’. huhuhu.

  2. Anonymous says:

    Nara ni itu pun nak ckp jutaan tahniah. For all u care mebi dia tarik diri bukan sbb agama tp takut populariti jatuh. Dah org hentam baru nak tarik diri. In the first place takkan la benda punye jelas haramnya tak tahu.

  3. Nenek Nina says:

    Bagosss mizz nina..banyak lagi persembahan lain ko leh buat..takde miskin nyer kalau tak join arthur day tu..rezeki halal ada di mana-mana..

Loading...