Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Mizz Nina Turut Batalkan Persembahan Sempena Arthur’s Day?

Masih belum diketahui secara rasmi, namun Mizz Nina melalui akaun Twitternya telah memberitahu yang pihak Souled Out sedang mencari pengganti untuk dirinya untuk persembahan sempena Arthur’s Day. Adakah ini bermakna Mizz Nina juga turut menarik diri daripada persembahan yang ditaja oleh syarikat arak ini?

mizz nina batal

Advertisement

Kalau benar, jutaan tahniah Abang Nara ucapkan atas tindakan ini. Selaku selebriti dan ikon orang ramai terutamanya remaja, langkah Mizz Nina ini memang harus dipuji. Semoga selepas ini Mizz Nina dan mana-mana artis beragama Islam akan lebih berhati-hati. Tahniah Mizz Nina.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 Comments

  1. drdre

    September 18, 2012 at 8:51 am

    cik nina x lena tidur mlm bila disembur mcm2. tambah2 bila baca komen pembaca blog BN ni. menyamar utk mempertahankan diri pun tak membawa kesan. lagi parah ada la. tp xpe la. lut jugak semburan komentar2 ni. ingat dia maintain lagi pegangan ‘tuhan pandang hati. bukan perbuatan i’. huhuhu.

  2. Anonymous

    September 15, 2012 at 9:36 pm

    Nara ni itu pun nak ckp jutaan tahniah. For all u care mebi dia tarik diri bukan sbb agama tp takut populariti jatuh. Dah org hentam baru nak tarik diri. In the first place takkan la benda punye jelas haramnya tak tahu.

    • dumbledore

      September 18, 2012 at 8:40 am

      mebi?

      apa tu mebi? penyakit melayu malas mengeja ke.

  3. Nenek Nina

    September 15, 2012 at 7:18 pm

    Bagosss mizz nina..banyak lagi persembahan lain ko leh buat..takde miskin nyer kalau tak join arthur day tu..rezeki halal ada di mana-mana..

  4. tarik diri je la mizz nina…kesian kat diri sendiri tu :)

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top