MisterBiawak Evans (Hero) Sila Janji Ditepati

Trending

MisterBiawak Evans (Hero) Sila Janji Ditepati

Satu statement berani mati oleh seorang Facebook User yang bernama MisterBiawak Evans (Hero). Dia berjanji jika Kelantan menang pada perlawanan semalam dia akan post gambar bogelnya depan pavilion. Ia menjadi sensai apabila ramai friends list beliau meminta beliau memaparkan gambar berkenaan di facebook beliau. serious sadis budak ni.



Advertisement

tengok sapa ni, ni jep sepah kan? betulkan jika admin salah

mereka ini siap buat fage page lagi bagi menuntut tindakan si MisterBiawak Evans

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

4 Comments

  1. ruby

    October 15, 2012 at 12:03 pm

    yg pakat dok layan budak tak cukup segi ni pehal????

  2. abu lancap

    October 15, 2012 at 2:15 am

    ini budajk memang betul betuk biawak KIMAK

  3. bute tuli

    October 13, 2012 at 6:21 pm

    nk glamor jer org yg buat statement cm gini..meluat aku tgok

  4. Anonym

    October 13, 2012 at 5:05 am

    Toooloooooong lah update kan post ni … nak tengok wall die yg sekarang ni … ! xDDD parahhhhh !!!