Mislina Tak Kisah Dikritik Pakai Bikini

Hiburan

Mislina Tak Kisah Dikritik Pakai Bikini

Baru-baru ini tersebar gambar Mislina memakai bikini di sebuah pulau. Gambar tersebut telah diupload oleh rakan Mislina menerusi Facebook. Sebelum ini Mislina juga sering dihimpit kontroversi seperti menyertai perhimpunan Bersih yang dianjurkan di ibu kota tidak lama dahulu.

mislina bikini

Advertisement

Walaupun ramai peminat yang kecewa dengan penguploadan gambar sebegini, Mislina ada penerangannya sendiri.

Saya tak kisah apa orang nak cakap pasal saya lagi. Sebab sebelum ini saya sudah banyak menerima kritikan dan cemuhan sehingga dikatakan murtad, tidak beragama dan banyak lagi. Jadi untuk apa saya komen lebih-lebih fasal gambar ini kerana orang sudah terlebih dahulu menilainya. Walaupun saya bercerita yang baik, perkara buruk juga yang diperkatakan tentang diri saya. Saya sudah malas nak memikir dan melayan semua itu sejak peristiwa di perhimpunan Bersih hari itu. Saya sudah tak kuasa masuk campur dalam dunia hiburan.

Berat juga tuduhan murtad dan tidak beragama yang dilemparkan kepada Mislina. Sepatutnya rakan-rakan Mislina yang mengupload gambar berbikini ini sedarlah status Mislina sebagai seorang selebriti dan tidak mengupload gambar tersebut secara sembarangan. Kesian pulak Abang Nara tengok Mislina nie asyik kena bambu je. Tapi kalau nak confirm selamat 100%, pakai bikini dalam bilik air rumah sendiri je. Hehehe ~~

P.S: Perjalanan yang kekal dalam ingatan

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

174 Comments

  1. kak anon

    June 26, 2012 at 8:50 am

    Akak nak out of topic sikit…ni pasal Zed Zaidi marah orang Singapore…dolu2 bukan dia ni siap berlakon ngan orang Singapore ke cerita Sembilu tu apa namanya Hetty Sharlene ……..kena gossip lagi masa tu tak de plak dia tolak berlakon dgn orang luar yek……….elok je

  2. ewah2...

    June 26, 2012 at 12:20 am

    tumpang lalu….nk tnye..mislina ni sape ye? cm xkenal je….

    • tak kenal pun xpe..xleh nk dibuat idola pun.

      June 26, 2012 at 5:10 pm

      dia belakon dalam film CUN bersama maya karin dan remy ishak tu.dia jd toke warung dangdut tu..punggung tonggek tu.

  3. tipah

    June 25, 2012 at 11:41 pm

    kenape aku tak kenal dia nie? sapakahhh? tak penah nampak dia belakon ke menyanyi ke.

    • Karl

      June 25, 2012 at 11:52 pm

      Dia belakon citer “God Must Be Crazy”…

    • lantakpilah

      June 26, 2012 at 9:14 am

      terbaik komen ni… berdekah gelak! hahah!

  4. APEK TUA

    June 25, 2012 at 10:24 pm

    somalia kah ini orang??kenapa berpakaian sedemikian rupa dan pala nya botak licin disuluh cahaya matahari pasti memberi pantulan semula.. huh sungguh seksi kau mislina tp lg baik kau tutup tubuh mu yg seberapa moleik tu dengan baju belang2 mcm pelangi pun xpa janji tutup aurat dr kau bukak mcm ni..hurmmm tekanan saya melihat tubuh anda itewww

    • Anonymous

      June 26, 2012 at 9:28 am

      somalia version kristian mcm tu laa..muslimah somalia bertutup je..

  5. yang2 yuk

    June 25, 2012 at 10:12 pm

    antara 3 golongan yg xkan tuhan pandang pd hari akhirat ialah pompuan yg xmenutup aurat..

    • Anonymous

      June 25, 2012 at 10:33 pm

      Baiklah lahabauuuuuuuuuuuuuu

Loading...