Misha Omar Tangguh Perkahwinan

Hiburan

Misha Omar Tangguh Perkahwinan

Nampaknya Misha Omar terpaksa bersabar sedikit sahaja lagi untuk sah bergelar isteri kepada Firos selepas majlis perkahwinan mereka terpaksa ditangguhkan. Bukan kerana ada keretakan perhubungan, tetapi kerana Misha ingin memberi peluang kepada Firos untuk menumpukan kerjayanya sebagai juruterbang MAS. Memang beruntung Firos mendapat tunang yang begitu memahami seperti Misha ini.

misha omar

Advertisement

Kata orang, jodoh maut di tangan Tuhan. Kalau dah tertulis jodoh Misha sememangnya dengan Firos, pasti suatu hari nanti akan bertaut jua. Buat masa ini, izinkan Abang Nara melahirkan rasa kagum kepada Misha yang sanggup bertolak ansur demi kerjaya bakal suaminya. Iyerlah, Misha pun bukannya muda sangat. Lagipun orang kata tak manis bertunang lama sangat kerana takut dugaan yang menimpa.

Apa-apa pun, sama-sama kita doakan agar pertunangan Misha ini akan sampai ke jinjang pelamin selepas segalanya selesai. Amin ~~

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

66 Comments

  1. chiara

    May 25, 2012 at 8:46 am

    kalau sesape tgk episod Misha dalam FBI-Faizal Ismail…maybe korang akan tau kenapa Misha pilih tunang die ni….mmg diorang sayang gler2.sampai menangis sama2….so sweet=)

    • Anonymous

      May 25, 2012 at 9:10 am

      aku tgk gak.. yelah.. tgh sayang2… lautan api sanggup direnangi!! hehehe..

  2. bujang

    May 24, 2012 at 10:04 pm

    Badan macam heykal Faezah lai. Besau2 badan anunya kontot.

  3. sweet32

    May 24, 2012 at 8:51 pm

    blom kawin dah bz smpi tangguh kawin.. dia sorang ke pilot MAS tu? aku rase ramai kut. abg sedara aku pilot MAS. takkan la nak kawin x leh ganti org lain. bkn cuti kawin smpi sethn. alasan la tu.. mcm mane klu dah kawin. mesti x selalu ade kat umah. bile dah kawin jgn gadoh lak pasal benda remeh-temeh ni.. sbb ini pilihan dia bkn org lain yg paksa..

  4. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer

    May 24, 2012 at 5:50 pm

    misha ni pon satu ! ape2 pn nikah lah dulu ! ada pulak nk tanggoh2 wek ar luuuuuuuuuuu…….kalau minah lain sambar camna? baru padan ngan mukaaaaaaaaaa !!!!! tu jam telan air lior je laaaaaaaaaaa………………….dia bukan dapat tunang yg memahami ! tapi dia dapat tunang yg paling bodoh macm misha ni !!!!!

  5. fizo omar

    May 24, 2012 at 5:23 pm

    sabar itu separuh daripada imannnn….

Loading...