Mira Filzah Nafi Luah Perasaan Rindu Terhadap Zizan Razak

Hiburan

Mira Filzah Nafi Luah Perasaan Rindu Terhadap Zizan Razak

Gosip percintaan antara pelakon jelita Mira Filzah dan Zizan Razak sehingga hari ini masih lagi hangat diperkatakan meskipun kedua-duanya tidak pernah mengakui mereka mempunyai hubungan istimewa.

Advertisement

Terbaru, ungkapan “Don’t miss me okay,  love?” yang dimuat naik oleh Mira di Instagram Stories mencetuskan spekulasi apabila Zizan turut membalasnya dengan kapsyen “Sure I miss you sweetheart”. Ia menguatkan lagi dakwaan sememangnya mereka sedang dilamun cinta.

Namun, Mira menjelaskan muat naik beliau itu bukanlan ditujukan buat Zizan dan sekali lagi menegaskan hubungan mereka tidak lebih daripada kawan biasa sahaja.

Status itu bukan untuk Zizan. Kami hanya berkawan biasa saja. Buat masa ini saya juga tidak ada apa-apa yang mahu umumkan mengenai hubungan dengan sesiapa kerana fokus kini adalah kerjaya. Dia seorang yang baik dan senang berkawan dengannya. Tetapi kalau boleh saya memang tidak mahu cerita sama keluar banyak kali.

Advertisement

Nampaknya peminat kena terima hakikat yang mereka tidak mempunyai sebarang hubungan. Berkawan ataupun mesra bersama tidak semestinya akan timbul bibit percintaan.

Sumber Berita : Harian Metro

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

22 Comments

  1. melati

    April 24, 2018 at 10:15 am

    Dulu sipendek tu Buang Mamat SEPAH , pastu sekarang buang diri sendiri..!!! inilah Sifat Org Pendek ( Tamak & Perasan )…!!!

    • Anonymous

      April 24, 2018 at 11:50 am

      Ape ke hal?? Sesat mana lak datangnya mamat sepah kat filzah ? Meroyan ke apa ni?

  2. melati

    April 24, 2018 at 9:59 am

    lagi Satu siRendang (Pendek) punya keje abis kumpulan SEPAH ..!!! dia perasan bagus , sekarang takder Job ..Fikir sendiri lahhhh..!!

  3. melati

    April 24, 2018 at 9:43 am

    tak tahu naper , saya ni tak suka dgn org Pendek.?? dua2 terbantut (Rendang) ..sori tk minat..!!!

    • ohyeah..

      April 24, 2018 at 11:16 am

      org pendek yg paling kontroversi di Malaysia…bekas Adun N9 yg tak tercalon PRU 14!!!

    • Anonymous

      April 24, 2018 at 11:59 am

      Hahaha. Sian dia. Gigih merayu sana sini nak masuk bertanding.

    • melati

      April 24, 2018 at 2:07 pm

      Ni ..kelakor…wakakakakaakaa

  4. Anonymous

    April 24, 2018 at 9:25 am

    Mana nak ngaku bercinta…si filzah ni skrg kan dah jdi pengacara nona, nak tunggu
    VVIP atau billlionaire dtg menjenguk la kut…. klu ngaku bercinta ngan zizan, terlepas pulak nanti….huhuhu…

    • Anonymous

      April 24, 2018 at 10:15 am

      klu aku pn aku xnk dgn si zizang pendek tu…bajet hot je tp sengkek…hahahahaha….lbh baik tggu jutawan at least lps x laku blh laa bkk bisnes…klu kawen dgn si pendek tu ape blh buat…bl x laku mule laa buat perangai..kontroversi…ape pun x blh..hahahaha…

  5. Anonymous

    April 24, 2018 at 8:38 am

    Kalau tak nak orang bercakap, tak perlu la upload benda2 yang bagi ruang org bercakap. Eh menyampah pulak aku.

    • vidalaknat

      April 24, 2018 at 8:49 am

      Bukan Rindu cuma HORNY je, dah lama tak kena tutuh kot? Muslimah berjubah, tudung tutup litup tapi lubang sentiasa terbuka jadi kenalah di sumbat tutup juge. Barulah muslimah teragung

    • dear khan

      April 24, 2018 at 9:03 am

      takpalah upload statement miss u lap u…jangan post gambar bebird kontot sudah…ahakksss

    • cintra

      April 24, 2018 at 9:06 am

      betul la tue. kalau x mau org bercakap . rasanya tak perlu nak upload kot.

Loading...