July 12th, 2010

//Baca ini dahulu sebelum baca gosip terbaru di bawah//

Berakhirlah sudah demam Piala Dunia. Selaku peminat bola, Abang Nara pun demam jugak. Kadang-kadang stay up jugak sampai pukul 2 pagi untuk tengok game-game yang best. Tapi sayangnya, performance pemain-pemain kegemaran Abang Nara di World Cup nie memang sangat-sangat mengecewakan.

Wayne Rooney memang main macam sampah. Zakuan Adha main pun lagi power dari dia.

hidup milo bola

Cristiano Ronaldo pun tak up to standard dia. Gelecek pun asyik tak lepas jer.

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/palingbaru/terbaru/hidupbola2.jpg

Nasib baik Lionel Messi mantap gila permainan dia. Sampai keluar air liur Abang Nara dibuatnya tengok skill-skill yang Messi keluarkan.
hidup bola milo

Terus Abang Nara cuba mencari jawapan kenapa Rooney dan Ronaldo tak boleh perform sehebat Messi. Mungkinkah sebab bola Jabulani yang sukar dikawal? Atau mungkin sebab bunyi vevuzela yang bising sampai menghilangkan konsentrasi mereka berdua?

Cari punya cari, dengan bantuan rakan-rakan di Afrika Selatan rasa-rasanya Abang Nara sudah tahu apakah rahsia di sebalik kehebatan Lionel Messi. Tekaan Abang Nara ialah Messi minum….
hidup milo bola

Abang Nara teka yang Messi akan minum 3 gelas MILO sejam sebelum perlawanan untuk memberi extra energy untuk dirinya. Itu yang power semacam je. Kemungkinan besar juga yang Messi bukan sekadar minum MILO sahaja, tapi dia jugak join pertandingan MILO HIDUP BOLA.
hidup milo bola

Kalau anda atau mak anda memang pembeli Milo setiap bulan, pastikan anda join pertandingan MILO HIDUP BOLA nie untuk mendapatkan hadiah-hadiah yang menarik. Anda Cuma perlu redeem point-point yang anda dapat setiap kali membeli barangan MILO dengan 3 cara kat bawah nie:-
1. Beli mana-mana produk MILO yang boleh memberikan anda point untuk diredeem. Contohnya MILO 1.5kg bernilai 18 point dan MILO 1.0 kg bernilai 11 points.
2. Isikan borang redeem hadiah. Boleh download borangnya kat website MILO HIDUP BOLA. Pastikan korang attachkan sekali bukti pembelian.
3. Hantarkan borang redeem tue beserta dengan bukti-bukti dia sekali ke Program Penebusan MILO HIDUP BOLA, 16, Jalan SS25/35, Taman Mayang, 47301, Petaling Jaya.


Senang je kan? Tapi apa hadiah yang korang boleh dapat bila korang redeem point-point nie? Antara hadiah dia ialah bola mini Adidas dan bag MILO Hidup Bola. Kalau nak tengok camner bentuk hadiah dia, boleh explore kat website MILO HIDUP BOLA.

Dan kalau korang malas nak hantar boring redeem melalui pos, jangan risau sebab MILO tengah buat tour untuk memudahkan korang semua buat redemption. Antara tempat-tempat yang MILO akan pergi ialah:-

1. 4 – 6 June Sunway Pyramid Orange Concourse
2. 19 & 20 June Midas Mart – Pandan, Johor Bahru.
3. 3 & 4 July East Coast Mall, Kuantan
4. 16 – 18 July Queensbay Mall Penang

So kalau korang dah beli MILO tue, jangan lupa download borang redeem untuk dapatkan hadiah. Peluang ini hanya sampai bulan Ogos nie. Maklumat lanjut boleh pergi website MILO HIDUP BOLA.


Comments are closed.

Loading...