Minta Tolong Report Page Menghina Agama Islam Ini

Trending

Minta Tolong Report Page Menghina Agama Islam Ini

facebook gile

Nampaknya Facebook makin lama makin tak terkawal. Kenapalah boleh terfikir nak buat benda-benda macam ini. Apa nak jadi dengan rakyat Malaysia kita. Sedikit sedutan dari email yang kami terima.

Advertisement

Assalammualaikum kepada blog nara….saya ingin berkongsi kepada masyarakat umumnya ttg masalah yg makin berleluasa di facebook..even bkn talk bout artis tp sy sangat tekejut ble terbuka satu page di facebook ttg ‘Muhammad SAW Bukanlah NABI, Melainkan BABI ‘ mengutuk agama islam kita serta nabi muhammad s.a.w…ya allah…betapa ramai yg mengikut dan menyokong fakta2 yg buruk dan keji ttg islam…

sy terase amat marah dgn admin yg membuat page begitu…knape sng nye mengeluarkan fakta yg dia sendiri tidak tahu dan menyangkal segalenye malah menghina nabi kita….ape sudah jadi pada fenomena facebook ini yg tlh disalahguna…sy harap nara blh membantu dengan menyebarkan ttg page ini….

saye kesal terhadap pihak yang sanggop buat begini…nak kiamat agak nya…subhanallah….

Kami nak mintak tolong pembaca semua untuk report page ini sebagai menghina agama Islam. Tolong klik link ini dan skroll ke bawah. Lihat bahagian kiri nanti nampak tulisan “report page”. Tekan link tersebut.

facebook gile

Nanti boleh buat pilihan. Anda pilih yang berkaitan. Sama-samalah tolong report agar page macam ini tak wujud di Facebook. Thanks.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

35 Comments

  1. zan

    April 7, 2011 at 9:29 pm

    kite bako je dorg tu,lg pun yg buat page tu adalah org yg pling bodoh n hina biar pn pndi main fb.

  2. peah

    March 28, 2011 at 1:42 am

    Ya allah ya tuhanku kau balas la mereka dengan seteruk-teruknya jika mereka tidak bertaubat menghina nabi mu. Ksian nabi muhammad selalu dihina , dari hidup sampai sekarang . Astaghfirullah adzim

  3. kawi

    November 20, 2010 at 11:36 am

    tgoklah pa jadi festival islam d MONACO..pusat perjudian….itu pakaian islam ke…nama NABI SAW DI TULIS DI DADA DAN KEMALUAN.. mana maruah anda wahai umat islam..si topeng2 agama ni yg anda percaya..masyaaalah!
    sedih sungguh…tu pun ada yg sokong…nak harapkan JAKIM DAN PUSAT ISLAM..kalau zakat cepat la depa kutip..p la tanya kadi perak..harus ke festivel islam tu d MONACO

Loading...