Minta Maaf, Belum Dapat Bagi ‘Baby’ – Ucapan Menyentuh Jiwa Izzue Islam Buat Isteri

Hiburan

Minta Maaf, Belum Dapat Bagi ‘Baby’ – Ucapan Menyentuh Jiwa Izzue Islam Buat Isteri

Pelakon dan penyanyi Izzue Islam sering berkongsi momen indah dan manis bersama isteri, Awin Nurin di media sosial. Umum mengetahui, betapa dia menghargai dan mencintai bidadarinya itu.

Advertisement

Terbaru, Izzue telah menyentuh hati netizen apabila memuat naik ucapan syahdu bersempena dengan hari ulangtahun kelahiran isterinya.

Izzue akui betapa dia bersyukur dikurniakan seorang isteri yang dapat menerima kekurangannya dan memohon maaf kepada Awin kerana gagal memberikan zuriat.

Rata-rata netizen tersentuh dengan bait-bait yang ditulis oleh Izzue, mereka berdoa agar pasangan ini kekal bahagia sehingga jannah dan dikurniakan rezeki untuk menimang cahaya mata satu hari nanti.

Izzue dan Awin berkahwin pada 2 Jun 2013 dan sehingga hari ini cinta dan kasih sayang mereka tetap utuh.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

25 Comments

  1. Aku

    June 21, 2019 at 4:49 pm

    Bagus Izzue ni. Suami yang baik. Berlakon pun power. Jadi dj radio pun not bad. Cuma bab menyanyi tu kureng skit hehe.

  2. tanye jer

    June 21, 2019 at 3:57 pm

    gambo no 2 nmpk wife izzue pakai bju melayu ke. siap ade poket

  3. Anonymous

    June 21, 2019 at 3:35 pm

    camne nak dapat baby kalau kau lagi pretty dari bini, tak lalu tgk bini nya muka cam amah indon pecah rumah hahaha

    • Mana Iman?

      June 21, 2019 at 3:48 pm

      ya Allah jahatnya mulut. nanti malaikat maut dah dekat tekak you akan ingat la semua benda you cakap pasal makhluk Allah yang lain. I doakan semoga tak berbalik dekat keturunan you.

    • Anonymous

      June 21, 2019 at 3:55 pm

      x pyh layan la org gila.
      byk dlm ni…semalam pon byk duk backup a aida….

    • Anonymous

      June 21, 2019 at 3:53 pm

      knp bn skrg ni dipenuhi puak low class mcm ko huh? ni mesti jenis macai umngok xde kerja kaji video lucah.

    • Anonymous

      June 22, 2019 at 3:03 pm

      puak low class ni datang dari rotikaya.com. geng2 PH ramai yg low class

    • Beautifulnara

      June 21, 2019 at 3:57 pm

      Astagfirullah.. jgn mengutuk ciptaan Allah.. aku ok jer kalau kau kutuk attitude dia. tapi jgn kutuk rupa paras pls. bukan di aminta dilahirkan macam tu.

  4. laila

    June 21, 2019 at 3:23 pm

    terkejut ingat kucing tu 1 badan 2 kpla

  5. bong cit

    June 21, 2019 at 3:21 pm

    respek izzue ni..muka hensem xda buat hal pun…blh je kot klo dia ni nak curang tp bab dia baik setia sayang bini…hope dpt baby…cpt lambat je…rezeki tu pasti

    • Anonymous

      June 21, 2019 at 3:49 pm

      cuba ambik ank angkat. kdng2 anak sendiri pon mcm syaiton. tengok si alip budak spork tu. muka reban ayam pun sanggup curng..x ker malu fmili ko..

    • Animosity

      June 21, 2019 at 4:55 pm

      Mulut mcm cheebye….jgn2 kau yg terbanyak mkn pork. Jantan negeri kau pun byk mcm haram!!! Izzue ni mmg baik setia one in a million untung bini dia….takpe la janji bahagia. Ada anak selori kocar kacir mulut mcm @Anon 3.49pm pun tak guna….janji happy.

    • Anonymous

      June 21, 2019 at 6:53 pm

      Puak retis bengong l mana peduli penyanggak ni ambl duit negara..sibuk tengok video porn ..

    • whatDuh

      June 21, 2019 at 5:02 pm

      Spork spork kau keturunan oink oink agaknya tak habis racist sial!

    • Anonymous

      June 22, 2019 at 10:22 am

      @ 3.49pm spork? Mak ko kan yg suka kena liwat beranak kan ko anak haram patutlah mulut ko cam haram jadah. Kesian gi sana isap batang tonggek jubo bersedia utk di liwat pas tu buat video

    • Anonymous

      June 21, 2019 at 4:14 pm

      Dah ko tanya fynn jamal tu dh knp cuba tanye org yg pakar. Aku tak pahammm!!

    • faraj

      June 21, 2019 at 6:00 pm

      kalau Puak2 PAS takder dlm Dunia ni…mesti dh dapat anak…..ni semua PAS punya pasal..

    • faraj

      June 22, 2019 at 12:16 pm

      ni Ulama2 PAS punya pasal….

    • minah jambu say NO to drugs

      June 22, 2019 at 2:28 pm

      takpe la tkde anak nak buat cmana kan belom ada rezeki lagi lagi pon susu skarang mahal dh tak macm mak mak kite dulu2 lantakan kite susu dumex that time tk la mahal sangat tapi kalau skarang emmm kalau tak keja keras belom tentu dapat beli susu untok baby mahaaaaaaaaaal !! lebih baik jangan ada anak asal kan rumah tanga bahgia suda la syukur ape yg ada ..

    • Hot stuff

      June 22, 2019 at 9:59 pm

      Hensem??? Oh kalau dia ni hensem, ramai la org hensem dlm dunia ni

Loading...