Written by Bella | June 21st, 2019

Pelakon dan penyanyi Izzue Islam sering berkongsi momen indah dan manis bersama isteri, Awin Nurin di media sosial. Umum mengetahui, betapa dia menghargai dan mencintai bidadarinya itu.

Terbaru, Izzue telah menyentuh hati netizen apabila memuat naik ucapan syahdu bersempena dengan hari ulangtahun kelahiran isterinya.

Izzue akui betapa dia bersyukur dikurniakan seorang isteri yang dapat menerima kekurangannya dan memohon maaf kepada Awin kerana gagal memberikan zuriat.

Rata-rata netizen tersentuh dengan bait-bait yang ditulis oleh Izzue, mereka berdoa agar pasangan ini kekal bahagia sehingga jannah dan dikurniakan rezeki untuk menimang cahaya mata satu hari nanti.

Izzue dan Awin berkahwin pada 2 Jun 2013 dan sehingga hari ini cinta dan kasih sayang mereka tetap utuh.

25 responses to Minta Maaf, Belum Dapat Bagi ‘Baby’ – Ucapan Menyentuh Jiwa Izzue Islam Buat Isteri

  1. bong cit says:

    respek izzue ni..muka hensem xda buat hal pun…blh je kot klo dia ni nak curang tp bab dia baik setia sayang bini…hope dpt baby…cpt lambat je…rezeki tu pasti

    56

    0
    • Anonymous says:

      cuba ambik ank angkat. kdng2 anak sendiri pon mcm syaiton. tengok si alip budak spork tu. muka reban ayam pun sanggup curng..x ker malu fmili ko..

      1

      13
      • Animosity says:

        Mulut mcm cheebye….jgn2 kau yg terbanyak mkn pork. Jantan negeri kau pun byk mcm haram!!! Izzue ni mmg baik setia one in a million untung bini dia….takpe la janji bahagia. Ada anak selori kocar kacir mulut mcm @Anon 3.49pm pun tak guna….janji happy.

        6

        2
        • Anonymous says:

          Puak retis bengong l mana peduli penyanggak ni ambl duit negara..sibuk tengok video porn ..

          1

          2
      • whatDuh says:

        Spork spork kau keturunan oink oink agaknya tak habis racist sial!

        0

        0
      • Anonymous says:

        @ 3.49pm spork? Mak ko kan yg suka kena liwat beranak kan ko anak haram patutlah mulut ko cam haram jadah. Kesian gi sana isap batang tonggek jubo bersedia utk di liwat pas tu buat video

        1

        1
    • Anonymous says:

      Dah ko tanya fynn jamal tu dh knp cuba tanye org yg pakar. Aku tak pahammm!!

      0

      0
    • faraj says:

      kalau Puak2 PAS takder dlm Dunia ni…mesti dh dapat anak…..ni semua PAS punya pasal..

      0

      6
    • faraj says:

      ni Ulama2 PAS punya pasal….

      0

      4
    • minah jambu say NO to drugs says:

      takpe la tkde anak nak buat cmana kan belom ada rezeki lagi lagi pon susu skarang mahal dh tak macm mak mak kite dulu2 lantakan kite susu dumex that time tk la mahal sangat tapi kalau skarang emmm kalau tak keja keras belom tentu dapat beli susu untok baby mahaaaaaaaaaal !! lebih baik jangan ada anak asal kan rumah tanga bahgia suda la syukur ape yg ada ..

      3

      0
    • Hot stuff says:

      Hensem??? Oh kalau dia ni hensem, ramai la org hensem dlm dunia ni

      0

      0
  2. laila says:

    terkejut ingat kucing tu 1 badan 2 kpla

    1

    1
  3. Anonymous says:

    camne nak dapat baby kalau kau lagi pretty dari bini, tak lalu tgk bini nya muka cam amah indon pecah rumah hahaha

    0

    51
    • Mana Iman? says:

      ya Allah jahatnya mulut. nanti malaikat maut dah dekat tekak you akan ingat la semua benda you cakap pasal makhluk Allah yang lain. I doakan semoga tak berbalik dekat keturunan you.

      24

      0
    • Anonymous says:

      knp bn skrg ni dipenuhi puak low class mcm ko huh? ni mesti jenis macai umngok xde kerja kaji video lucah.

      1

      2
    • Astagfirullah.. jgn mengutuk ciptaan Allah.. aku ok jer kalau kau kutuk attitude dia. tapi jgn kutuk rupa paras pls. bukan di aminta dilahirkan macam tu.

      10

      0
  4. tanye jer says:

    gambo no 2 nmpk wife izzue pakai bju melayu ke. siap ade poket

    1

    0
  5. Aku says:

    Bagus Izzue ni. Suami yang baik. Berlakon pun power. Jadi dj radio pun not bad. Cuma bab menyanyi tu kureng skit hehe.

    6

    0
  6. Anonymous says:

    Kepala bapak kau…dlu ckp mna bkti …skrng dh ada bkti mcm2 ko nk spin…ko ckp lh ape pon jlo low ke bapak jlo low ke ank guam ko tahu duit bnyak dlm bank nper tak maklum kn pd bank…masih tak ngaku salah lagi…mahkamah jgn tngguh2 pnjara kn penyamun nie

    0

    3
  7. Anonymous says:

    Tahniah izzue, setia Dan jaga hati isteri walaupun seorg pelakon, hensem pulak tu. Semoga kekal bahagia, semoga memperoleh zuriat x lama lagi..

    10

    0
  8. Norlela Khalid says:

    Jangan2 Izzue ni mandul tak..
    Atau dia jenis gay..
    Suka jantan..
    Kadang2 gay kawen dengan pompuan tak lawa sebab mereka tak pernah sentuh pun bini mereka…?

    0

    18
  9. Beginners donrrrt want to be fooled into believing that everybody could do as the knowledgeable players go about
    doing. Sure, you could be enjoying some great channels together with current service agency. https://adurls.in/roosendaallive22november393597

    0

    0
  10. Beginners donrrrt want to be fooled into believing that everybody could
    do as the knowledgeable players go about doing.
    Sure, you could be enjoying some great channels together with current service agency. https://adurls.in/roosendaallive22november393597

    0

    0

Tinggalkan Komen Anda Di Sini