Written by Bella | December 9th, 2019

Semalam telah berlangsungnya konsert minggu ke 9 Gegar Vaganza 2019. Semestinya pada minggu ke 9 ini rata-rata penonton mengharapkan kesemua peserta dapat memberikan persembahan yang lebih baik dan memukau.

digi internet cili padi

Namun, nyanyian serta persembahan Wann semalam tidak begitu menyerlah, nampak pelik dan vokalnya agak sumbang. Tidak dapat menjiwai lagu sepenuhnya meskipun susunan muzik sudah bagus.

Tiada lagi penyingkiran pada minggu ini dan kesemua peserta mara ke peringkat separuh akhir, rata-rata netizen tidak berpuas hati, mempersoalkan keputusan GV6 yang masih terus mengekalkan Wann meskipun dia menunjukkan prestasi buruk.

Boleh tahan pedas komen netizen, sepedas Digi CILI PADI yang membolehkan korang meMAKSIMUMkan aktiviti membaca dan menonton perkembangan terkini para peserta GV6 dengan Internet Tanpa Had dengan bayaran kurang daripada RM1/sehari. Boleh korang tonton semula persembahan Wann dan kemudian nilai sendiri benar atau tidak kata netizen.

Berbicara kembali mengenai isu tidak puas hati mengapa Wann masih diberikan peluang untuk beraksi di pentas GV6,ada netizen berpendapat  ia strategi pihak penerbit untuk menaikkan rating. Mungkin ada pihak yang berkomplot untuk menyelamatkan Wann daripada tersingkir?

digi internet cili padi digi internet cili padi digi internet cili padi digi internet cili padi digi internet cili padi

Diingatkan lagi sekali bahawa dengan Digi CILI PADI, anda boleh mengikut perkembangan terkini serta gosip panas yang hangat diperkatakan mengenai artis-artis GV6 di Facebook, Twitter dan Instagram dengan kurang daripada RM1/sehari kerana Digi memberikan MAXIMUM SOCIAL menerusi plan ini untuk tempoh 30 hari. Power kan?

digi internet cili padi

Namun dalam isu Wann ini, siapalah kita untuk menafikan setiap keputusan juri yang diketuai oleh Datuk Ramli MS. Mereka sudah tentu lebih tahu sebab sebenar tiada penyingkiran.

wann gegar vaganza

Beri peluang untuk Wann membuktikan dia layak untuk terus berada di GV6 dan siapa tahu mungkin persembahannya akan lebih gempak?

digi internet cili padi

 

Sambil hendak menatikan ketibaan hari Ahad dan mengetahui siapa bakal mara ke pusingan akhir, jangan lepaskan peluang untuk menonton kembali kesemua persembahan para peserta GV6 di YouTube. Pastikan data anda tidak habis dengan melanggan Digi CILI PADI yang memberikan UNLIMITED YouTube. Siap ada MAXIMUM GAMING dan MAXIMUM MUSIC lagi. Memang berbaloi-baloi.

9 responses to Minggu Ini Terselamat Lagi, Ada Komplot Selamatkan Wann Daripada Tersingkir GV6?

  1. Anonymous says:

    Dia ni mmg takde KELASS MENYANYI. Meneran macam nak berak! She so old and her voice sucks la

  2. Sries says:

    dua2 nyanyi hambar……..wann try hard nak deliver and end up out of tempo and sham visa pulak dpt lagu semua yg tak mencabar

  3. Anonymous says:

    sengauuuuuuuuu pun org suka…hairan

  4. Anonymous says:

    stiap minggu dah menanti tak kuar2..dari mula2 persembahan dah nmpk terover sgt.until bunda hety komen back to mcm orinya dia.tapi dah betemu ella back lagi manja2.u olls dgr lh kat utub lagu dia dulu dgn lagu dia masa minggu pertama..u bezakan.wlpun dia ada sora tersendiri but tak ori masa dulu.terover ditekan2 dah lh lagu ringan2 di beri..mungkin bunda hety pun stress dgr..tapi di control oleh astro

Tinggalkan Komen Anda Di Sini