December 9th, 2019

Semalam telah berlangsungnya konsert minggu ke 9 Gegar Vaganza 2019. Semestinya pada minggu ke 9 ini rata-rata penonton mengharapkan kesemua peserta dapat memberikan persembahan yang lebih baik dan memukau.

digi internet cili padi

Namun, nyanyian serta persembahan Wann semalam tidak begitu menyerlah, nampak pelik dan vokalnya agak sumbang. Tidak dapat menjiwai lagu sepenuhnya meskipun susunan muzik sudah bagus.

Tiada lagi penyingkiran pada minggu ini dan kesemua peserta mara ke peringkat separuh akhir, rata-rata netizen tidak berpuas hati, mempersoalkan keputusan GV6 yang masih terus mengekalkan Wann meskipun dia menunjukkan prestasi buruk.

Boleh tahan pedas komen netizen, sepedas Digi CILI PADI yang membolehkan korang meMAKSIMUMkan aktiviti membaca dan menonton perkembangan terkini para peserta GV6 dengan Internet Tanpa Had dengan bayaran kurang daripada RM1/sehari. Boleh korang tonton semula persembahan Wann dan kemudian nilai sendiri benar atau tidak kata netizen.

Berbicara kembali mengenai isu tidak puas hati mengapa Wann masih diberikan peluang untuk beraksi di pentas GV6,ada netizen berpendapat  ia strategi pihak penerbit untuk menaikkan rating. Mungkin ada pihak yang berkomplot untuk menyelamatkan Wann daripada tersingkir?

digi internet cili padi digi internet cili padi digi internet cili padi digi internet cili padi digi internet cili padi

Diingatkan lagi sekali bahawa dengan Digi CILI PADI, anda boleh mengikut perkembangan terkini serta gosip panas yang hangat diperkatakan mengenai artis-artis GV6 di Facebook, Twitter dan Instagram dengan kurang daripada RM1/sehari kerana Digi memberikan MAXIMUM SOCIAL menerusi plan ini untuk tempoh 30 hari. Power kan?

digi internet cili padi

Namun dalam isu Wann ini, siapalah kita untuk menafikan setiap keputusan juri yang diketuai oleh Datuk Ramli MS. Mereka sudah tentu lebih tahu sebab sebenar tiada penyingkiran.

wann gegar vaganza

Beri peluang untuk Wann membuktikan dia layak untuk terus berada di GV6 dan siapa tahu mungkin persembahannya akan lebih gempak?

digi internet cili padi

 

Sambil hendak menatikan ketibaan hari Ahad dan mengetahui siapa bakal mara ke pusingan akhir, jangan lepaskan peluang untuk menonton kembali kesemua persembahan para peserta GV6 di YouTube. Pastikan data anda tidak habis dengan melanggan Digi CILI PADI yang memberikan UNLIMITED YouTube. Siap ada MAXIMUM GAMING dan MAXIMUM MUSIC lagi. Memang berbaloi-baloi.


9 responses to “Minggu Ini Terselamat Lagi, Ada Komplot Selamatkan Wann Daripada Tersingkir GV6?”

 1. Damai says:

  mmg dia ada suara tersendiri, tapi ini pertandingan, and last week mmg dia x blh deliver, flat, dah markah mmg terendah 56%, keluarkan aja, mls lah mcm gini asyik 3 kali x ada persingkiraan, adakah fair untuk peserta yg benar2 buat persembahaan yg terbaik dan sgh2, its really not fair tau, kalau syg sgt dgn wann dan sham visa, lepas GV buatkan mini concert untuk mereka bukan nya dlm pertandingan GV x disingkirkan, 2 kali x ada persingkiraan ok lah, markah mrk sama, ini sah2 sham visa 57% dan wan 56%, so sape lowest out sudah. bayangkan time semi final org yg selalu top 3 yg mmg sgh2 buat persembahaan, sekali ditakdir masa semi final mrk jatoh sakit dan mmg x blh buat terbaik seperti tiap2 minggu, sekali tersingkir mcm mana, adil x

 2. Anonymous says:

  wan ni nyanyi ke baca syair..confuse aku….

 3. Anonymous says:

  dah dpt komen yg tak memuaskan dari tok ram and bonda pun masih tak tersingkir..padahal dpt lagu yg bleh dikatakan senang. tak mcm nur fatimah dan mama sheila..dorang dpt lagu kebanyakan smua lagu yg susah bernada yg tinggi2..wan ni kalau kena tarik nada tinggi agak nya terus pensan..

 4. NiNina says:

  Bagi aku wann nyanyi lagi best darI sham visa

 5. minah jambu say NO to drugs says:

  wann dia nyanyi memang cara dia tersendiri itu lah wann satu2 nya wann…takde faedah pon kalau astro nak simpan wann..pasal suara dia unik tu pasal astro maseh nak wann nyanyi lagi sampai mingu ke shepuloh ye kau ada ? shabas wann teruskn perjuangan mu sampai ke final tk menang takpe asalkn ape yg di hajati tercapai n puas hati ok ..

Loading...