Miera Liyana Dan Shah Jaszle Sah Putus Cinta, Sila Masuk Line ~~~

Hiburan

Miera Liyana Dan Shah Jaszle Sah Putus Cinta, Sila Masuk Line ~~~

Pasti ramai jejaka-jejaka di luar sana melompat kegirangan membaca berita ini. Mana tidaknya, Miera Liyana yang “super hot” telah pun mengesahkan berita perpisahannya dengan Shah Jaszle atau nama barunya Shahrizal. Mereka berdua tidak bercinta lagi.

miera liyana putus

Advertisement

Berkata kepada portal Murai, Miera Liyana berkata cinta mereka putus kerana kehadiran orang ketiga. Kata Miera Liyana:-

Memang hubungan cinta kami telah berakhir disebabkan kehadiran orang ketiga. Segala keputusan dibuat berdasarkan bukti yang saya simpan dan bukan senang untuk dia memperbodohkan saya. Jika kesilapan yang dilakukan pertama kali bolehlah dianggap tidak sengaja, namun sekiranya berlaku berkali-kali itu namanya pilihannya sendiri.Bagi saya dalam sesebuah hubungan, kejujuran itu penting dan sekiranya kejujuran itu telah dikhianati, tidak ke mana cinta tersebut

Apabila ditanya tentang pembantu peribadi Shah Jaszle yang dikatakan menjadi punca kerenggangan hubungan mereka, Miera Liyana berkata:-

Saya lebih mengenali Shahz daripada pembantu peribadinya. Jadi tidak timbul saya dihasut dan sebagainya. Saya bukan jenis yang suka terburu-buru dan bertindak tidak tentu hala. Saya bertindak selepas ada bukti dan mempercayai sesebuah cerita itu berdasarkan bukti sendiri.

Buat masa ini Miera Liyana tidak menolak sekiranya hubungan cinta mereka akan bertaut kembali. Kalau anda tak mahu mereka bercinta, apa lagi, silalah cucuk line hari ini jugak. Miera Liyana dah bagi tips-tips dah ciri-ciri lelaki yang dia mahukan di dalam kenyataannya di atas. Kalau anda rasa layak, silalah pergi isi borang. Hehehe ~~

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

113 Comments

  1. abbyiwan

    February 7, 2012 at 12:49 am

    bercinta bagai nak rak..publish byak paper kononyer pasangan yg bhagia..tgk pe jadi..bukan ke laki tu awl2 lagi dah taw playboy nyer kan??dah nampak sangat la couple ni takkan lama..huhuhu..nak masuk line??pompuan macam ni awai2 lagi aku reject nak wat adik ipar..wat malu org kampung jer nati mengata cari pompuan cam gini..ish..ish..

  2. Budak Jujur

    February 7, 2012 at 12:24 am

    Semua sama je.. dari si Artis..penulis citer…sampai si pengkomen2 semua.. xde yang mulia pun aku tengok… sudah la korang semua same jee xde yg baikkk!!! aku pun x berape nk baik..sebab terlebih jujur kat snie…. kalau semua berbalik pada agama islam sebenar.. cerita aib begini xkan keluar..komen2 bodoh atas ni pun xkan ditulis dan..kelakuan2 x senonoh artis pun xkn ada..soo… aku doakan semua di bukakan pintu hati..diberi hidayah..Amin…

  3. whatever...

    February 6, 2012 at 10:47 am

    what you give you get back ok Miera..

  4. kaka

    February 6, 2012 at 10:11 am

    kuar statement mcm nak kawen dh..tp hampeh…
    propa ja lebey..dua2 bajet setai…huhu..xbleh blah sguh… org nak b’cnta depa nk b’cnta tapi mcm taaiikkk….

  5. lala

    February 6, 2012 at 8:56 am

    hmmm dah ko bercinta dgn buaya… mcm ni lah kesudahannya.. si lelaki perasan ndsome ( tp sebenarnya muka mcm bontot kuali nenek aku) si perempuan mmg azali gatal.. ngam lah.. c kegatalan dgn buaya.. akhir jd terjadi lah kontroversi CAP AYAM… (MURAHAN) yang di cipta olh c dua mangkuk tandas nih….

Loading...