Miera Liyana Bersyukur Tersedar Daripada Lamunan Cinta Bersama Shah Jaszle

Hiburan

Miera Liyana Bersyukur Tersedar Daripada Lamunan Cinta Bersama Shah Jaszle

Amboi. Macam boleh buat lirik lagu pulak tajuk entri ini. Hehehe. Miera Liyana yang baru berumur 19 tahun mengakui yang dia bersyukur tersedar daripada lamunan cinta bersama Shah Jaszle selepas mereka berdua putus hubungan. Kini Miera sedar cinta bukanlah segala-galanya.

miera liyana

Advertisement

Biasalah tue masa bercinta memang segalanya manis. Kalau remaja umur Miera Liyana nie, orang kata itu cinta monyet. Namun cinta monyet pun bagus jugak. Boleh dijadikan pengalaman dan pengajaran di masa hadapan.

Masa bercinta dengan dia (Shahrizal Jaszle) saya rasakan dia adalah segala-galanya sehingga saya lupa tentang perkara lain namun kekecohan dalam perhubungan kami akhirnya memberi saya hikmah yang cukup besar. Saya mengakui sebagai seorang yang masih muda, saya tidak sepatutnya meletakkan soal hati dan perasaan cinta sebagai keutamaan kerana masih banyak perkara yang boleh saya lakukan selain terlalu memikirkan soal berkenaan.

miera liyana
Yang paling penting, Miera Liyana tidak ada menyimpan perasaan dendam terhadap Shah Jaszle. Kata Miera kepada wartawan Mstar Online:-

Saya harus berterima kasih kepada dia kerana berjaya buat saya sedar bahawa cinta bukan segala-galanya dan saya kini gembira dengan kehidupan sekarang. Saya tiada apa-apa perasaan dendam atau marah kepada Shahrizal kerana hubungan kami telah pun menjadi sejarah dan apa juga keputusan yang dia buat adalah untuk masa depannya. Saya doakan yang terbaik buat dia.

Kan bagus gini? Putus cinta tak bermakna kita kena membenci seseorang. In a way matang juga pemikiran Miera Liyana ini. 10 lagi gambar Miera Liyana yang terbaru dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada BuahMulut.

miera liyana
miera liyana
miera liyana
miera liyana
miera liyana
miera liyana
miera liyana
miera liyana
miera liyana
miera liyana

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

73 Comments

  1. mediasiber

    September 6, 2012 at 4:58 pm

    adik2..nape la asyik pakai seksi je…

    Korang mesti baca nie –> [Gosip]Benarkah Nurul Sudah Letak Jawatan?

  2. sara

    September 6, 2012 at 4:25 pm

    rambut sama warna ngan baju…..mcm sesumpah…hohohoh :-)

  3. Prince Noob

    September 6, 2012 at 2:38 pm

    ni ke perempuan yg pakai baju seksi sampai nampak sisi tetek dulu tu?

  4. mak mentua shah jali

    September 6, 2012 at 2:18 pm

    ala…x abeh cite pasal minah ni la…ape xde cite lain pe.mak tau nape…ni mesti sbb nk publisiti murehan.ye la cite da berkurun yg lepas skang kua blik la plak.bese la muke da lame x nmpak kat tv kan…kan..so dia cite kan blik la cite dia,bio pengarah2 malaya tau dia aktiv lg kat dlm bidang seni sbb nk kata fofuler x gak.berlakon jgn kata cm kayu cm besi pun ada.hehehe..ada peminat tegar myra liyana ke kt cini?opppppppssssss sowy2.

  5. hana

    September 6, 2012 at 1:58 pm

    Kembangnye hidung…

    • Anonymous

      September 6, 2012 at 2:59 pm

      nasib xsekembang hidung ko!

    • hehe

      September 6, 2012 at 3:33 pm

      ni mesti anon yg same reply kat huhuhuhuhu

    • Miera Liyana , why you're soooo bodoh???

      September 6, 2012 at 5:05 pm

      dulu dia ambik gambar hidung macam serombong kapal

Loading...