Michael Ang Tidak Kisah Tweets Azwan Ali

Hiburan

Michael Ang Tidak Kisah Tweets Azwan Ali

Pengarah Michael Ang dan pengacara Azwan Ali memang sinonim dengan ‘percakaran’. Keduanya dikatakan sering bergaduh dalam program Masterchef Malaysia All Stars (MCMAS) yang sedang ditayangkan di Astro Ria.

Ini menimbulkan persoalan sama ada kedua-dua selebriti tersebut sememangnya benar-benar bergaduh di alam nyata. Michael Ang memberitahu kepada AstroGempak:

Advertisement

Saya dah malas nak jawab bila orang tanya tentang Azwan Ali. Kalau nak tahu pergi lah tanya dia…tapi saya profesional dan tak kisah pun bila diberitahu Azwan Ali ada bersama dalam MCMAS.

Tambah Michael lagi, dia tidak ambil pusing dengan apa yang dikatakan Azwan di laman twitter kerana baginya laman sosial peribadi adalah hak masing-masing.

Biarlah dia nak kata apa pun…laman twitter dia kan…tak payah lah orang lain nak sibuk-sibuk…dia punya twitter, dia punya sukalah.

Tidak dinafikan, ‘percakaran’ antara keduanya adalah salah satu faktor yang menarik minat orang ramai untuk menonton MCMAS. Mesej Azwan Ali kepada Michael Ang adalah jelas. Sila tonton video di bawah:-

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...