Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Mia Ahmad Kongsi Rahsia Izham Tarmizi Roslan Pikat Hatinya

Kemesraan pengantin baru, Mia Ahmad dan Izham Tarmizi Roslan sering menjadi perhatian peminat. Tidak dinafikan, memang agak comel sebenarnya melihat Mia begitu manja sekali dengan Izham. Hehe..

Advertisement

Sambil kami melayari laman Instagram, kami terlihat satu muat naik daripada Mia yang mendedahkan rahsia mengapa beliau boleh terpikat dan jatuh cinta dengan suaminya sebelum mereka diijabkabulkan.

That blushing malu-malu face. Jangan menyampah kay? Surprised birthday last year dia buat menjadiiii. Mana tak love at first sight, actually bukan sebab tu je lah tapi sebab banyak lagi effort lain yang dia buat untuk Mia yang orang tak nampak. Dia ada waktu Mia tengah susah dan sedih. Paling berharga is the moment dia ajak Mia jadi yang halal buat dia.

But of course surprised time tu takkan jadi kalau tak dari pertolongan Faley dan @zaremazainal ,very last minute turns out. What a year!! Actually ada lagi surprised dia lepas tu. Gratitude post ni. And also to share dengan orang yang nak tahu what I felt throughout year. Too blessed with everything. Alhamdulillah. #throwbackfebruary #throwbackfeelings #butterflyinthestomach #lessthanayear.

Amboi, terkenang saat mula berkenalan dengan Izham ya Mia. Hehe.. Kami doakan agar perkahwinan Mia dan Izham kekal sehingga jannah. Apa yang penting, jangan pernah berhenti mencintai antara satu sama lain dan kekal “sweet” sampai bila-bila.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top