February 2nd, 2017

Kemesraan pengantin baru, Mia Ahmad dan Izham Tarmizi Roslan sering menjadi perhatian peminat. Tidak dinafikan, memang agak comel sebenarnya melihat Mia begitu manja sekali dengan Izham. Hehe..

Sambil kami melayari laman Instagram, kami terlihat satu muat naik daripada Mia yang mendedahkan rahsia mengapa beliau boleh terpikat dan jatuh cinta dengan suaminya sebelum mereka diijabkabulkan.

That blushing malu-malu face. Jangan menyampah kay? Surprised birthday last year dia buat menjadiiii. Mana tak love at first sight, actually bukan sebab tu je lah tapi sebab banyak lagi effort lain yang dia buat untuk Mia yang orang tak nampak. Dia ada waktu Mia tengah susah dan sedih. Paling berharga is the moment dia ajak Mia jadi yang halal buat dia.

But of course surprised time tu takkan jadi kalau tak dari pertolongan Faley dan @zaremazainal ,very last minute turns out. What a year!! Actually ada lagi surprised dia lepas tu. Gratitude post ni. And also to share dengan orang yang nak tahu what I felt throughout year. Too blessed with everything. Alhamdulillah. #throwbackfebruary #throwbackfeelings #butterflyinthestomach #lessthanayear.

Amboi, terkenang saat mula berkenalan dengan Izham ya Mia. Hehe.. Kami doakan agar perkahwinan Mia dan Izham kekal sehingga jannah. Apa yang penting, jangan pernah berhenti mencintai antara satu sama lain dan kekal “sweet” sampai bila-bila.


Comments are closed.

Loading...