Written by serenity | October 18th, 2011

Baru-baru ini CAK dari Harian Metro telah mengeluarkan cerita yang kawannya telah pergi ke rumah Abby Abadi untuk mengadakan sesi fotografi. Khabarnya ada satu bungkusan yang dihantar oleh Norman Hakim yang baru-baru ini ditaja majlis resepsi perkahwinannya dengan Memey Suhaiza oleh sebuah syarikat barangan mutiara yang dikatakan bernilai RM 12 juta dan kawannya itu mendapati yang dihantar ialah pek mi segera, peluntur dan beberapa barang lain nilainya tak sampai beberapa ringgit.


Masa kami belajar dulu memang selalu makan mi segera kerana faham-faham sajalah kehidupan sebagai pelajar, malah sekarang ni pun ada juga makan mi segera sekali-sekala kerana teringin. Tetapi tidak eloklah mi segera kalau hendak diberi makan pada kanak-kanak yang hendak membesar kerana ia mempunyai kandungan karbohidrat, lemak, garam dan monosodium glutamate (perasa) yang tinggi dan rendah pula kandungan serat, vitamin dan mineralnya.

Khabarnya juga Abby mengalami masalah untuk menanggung perbelanjaan tiga orang anaknya itu kerana tawaran lakonan yang semakin berkurangan. Mungkin juga kerana itu Abby telah dimasukkan ke hospital baru-baru ini kerana stres tinggi.

Pada pendapat kami, mungkin juga Abby boleh meningkatkan pendapatan dengan memulakan perniagaan secara online atau menulis skrip. Fanpage Abby sudah dinyahaktifkan, tetapi kami merasakan ianya boleh jadi satu pasaran yang berpotensi untuk mendapatkan pembeli-pembeli produk, asalkan Abby sudi. Kami berharap Abby akan berbahagia dan sukses dalam menjalani kehidupan selepas ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

125 responses to Mi Segera Dan Peluntur Untuk Abby Abadi Dari Bekas Suami

  1. NINZ says:

    1ST HAHAHA DISLIKE LA!

    0

    0
    • budak kampung says:

      Apa kata kata Abby bawak anak-anak balik kampung usahakan tanah pusaka mak ayah dia (kalau ada) buat tanam sayur ke, bela ayam ke, elok sikit… Daripada menunggu tawaran berlakon yang kejap ada kejap takde alamatnya kikis kepala lutut je la anak beranak.
      p/s: Bertani lebih mulia dari berlakon =P

      0

      0
      • julya says:

        dia org KL laa…mak dia dok KL…mana lak nak cucuk tanam….

        0

        0
        • Selitone Cold says:

          Teringat aku pada satu saranan seorang EX- Menteri besar yang mahu rakyatnya bertani di atas bumbung bangunan. hahahah… bila berlaku perubahan kuasa, idea tinggal idea… Sekarang pun dah tak dengar lagi tentang ISLAM HADHARI…

          0

          0
      • Akak Nak Juga says:

        Rezeki Allah ada mana2..tiap sorang anak2 pun ada rezeki diorang x yah laa nk harapkan sngt job2 belakon tu nnt anak2 lak terabai sibuk sana sini kt lokasi. Dpt jadi kerani pn x pe zaman2 glamer dia lama dh berlalu..

        0

        0
        • tar says:

          tak pun keja ler kat md ker .. kentucky ker .. tak yah belakun lagi bukannya elok pon .. banyak skandal ..

          0

          0
      • Fadzilah says:

        Abby tu bukan ada bf pelajon jugak ke? Yang pegi holiday sama-sama semi tu? Taken time pegi holiday boleh sekali, tapi time susah, kena sesorang kot.. Kalau bf pelakon dia tu tak boleh tolong dia time susah, baik tak payah jadi bf jer..

        0

        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          tkan benda2 yg remeh temeh babit kn anak n famili nk suroh bf tolng? dh gila kapa? semua nk harap kn bf mampos lah ! itu bukan masaalah bf dia ! tu masaalah abby ngan bekas laki dia n the anak2 dia ! pandai2 lah abby setle ! jangan babit kn bf dalam perkara ni nanti dia bosan tros abby kena tinggallllllllllllllllllllll sayonara ha camana !!!!

          0

          0
        • Fadzilah says:

          Laa… Sebab tu la kena check sekarang. Kalau time belum berkahwin pun dia tak nak tolong sedikit-sebanyak gf dia, kalau dah berumah-tangga nanti, macam mana pulak? Takkan la bila isteri susah je, laki angkat kaki? Kejujuran dan keikhlasan perlu dikenal-pasti sebelum berumahtangga lagi, jadi baru lah tak ada cerai-berai. Dan Abby pun, kalau tengah susah, buang ego tu, dan mintak tolong orang yang tersayang tu, untuk anak-anak jugak.. Kalau dia tak boleh/tak nak tolong, tinggalkan je! Awak tu bukan takde rupa.

          0

          0
      • along says:

        tak faham betul aku, bior ke dia la ada job ke tidak ke, ada duit ke tidak ke…dia pun takde menagih simpati sesapa pun, norman tu yg berhutang dgn dia, hutang di dunia doh, di akhirat mana nk lari… yg aku pasti, abby tu seorang ibu yg bertanggungjwb, bior takde job pun aku pasti ada la cara dia pikir unt kasi anak2 dia makan dr hasil yg halal…seorang ibu takkan biar anak2 nya susah tau, bapaknya pula tak tahu la kannnnn…

        0

        0
    • anti ninz says:

      ninz, u are sick!!!!!!!!!!!!!!11

      0

      0
    • chidori says:

      megi itu indah

      0

      0
      • jabun says:

        magi ibarat cinta norman
        cepat d masak enak d makan
        dh kenyang d buang jadi tahi.

        0

        0
        • chi hwa hwa says:

          maggi tu mee… mee tu memey. Dia suruh abby beringat bahawa dia ada memey utk di tanggung. Bawa bersabar yer abby, rezeki anak2 tetap ada.

          0

          0
    • mami says:

      laki dayus..

      0

      0
  2. mrsz nana says:

    Macam2…. Megi tu ok la kot. Clorox tu nk kasi wat pe tah la…

    0

    0
    • saya ok jer! says:

      clorox tu kasi buat basuh baju sekolah anak dia. hahaha

      0

      0
    • mizz says:

      menurut aku la ni kan..
      norman bagi benda tu sebab ;

      1. maggie;
      norman nak sindir abby yang skg semakin kurang income kerana kurang mendapat offer belakon.. lebih kurang macam ni la kalau di ayatkan “” kesian ko abby, xde duit da ke?? makan maggie je la ko anak beranak…..”””
      EMANG DASAR (tiru tajuk lagu wali) JANTAN TAK GUNA NORMAN TU…

      2. Norman bagi clorox sebab norman suh abby minum je.. kan baru2 ni abby masuk spital sbb tekanan.. so, kalau diayat kasarkan lebih kurang mcm ni la “”… minum clorox lagi bagus la abby dari idup tertekan macam tu, hahahahhaha…(masa tu muka norman da betukar macam sya****)

      itu pendapat aku yang x lepas SPM ni la kan…. pendapat korang yang lepasan ijazah tu camne pulak??? ceciter, ceciter……….. :D

      0

      0
      • toblerone says:

        kalo nak pikir ke arah -ve ada benarnya jugakk… ermmm.. mcm2 lah kan.. palis2 jaukan bala

        0

        0
      • Selitone Cold says:

        Humang aih punya buah fikiran. Patotla SPM pun x lepas. Udah macam PRASEKOLAH punya fantasi. Kalau nak membatu api tu, memang jenis batu api jugak. Aku yang setakat SRP pun tak terpikir camgitu punya melangit tinggi idea ngko.

        Bersangkalah baik, x der salahnya kan?

        0

        0
        • mizz says:

          hahaha.. aku kan mangsa drama2 melayu.. kt tv selalunye macam tu la kan… ngehhhh…….

          xde la, aku berharap apa yang aku luahkan kat atas tu tak berlaku dalam realiti… sian kat abby.. tapi cube kite pike secara positif dan akal sihat, apa maknanya bagi hadiah maggie n clorox?? xde bende lain lagi ke nak bagi kat janda die tu selain maggie n clorox ni?? kalau iye pun, kasik “MENTAH” nya je la, boleh abby buat untuk keperluan lain… ni kasik maggie? ape? nak suh anak2 dia melantak maggie ari2 ke??? die tau x, maggie tu x bagus untuk kesihatan?? ke nak bunuh bebudak tu secara perlahan2 ke?

          nak tanak, sorry to say la.. aku memang “TERPAKSA” ok, aku ulang lagi ‘TERPAKSA” berpikiran negatif…

          0

          0
        • amer says:

          pertanian adlh satu perniagaan…. abby klu ada tanah kt kg… balik usaha tanah kt kg… if x der x per… cuba iks kat bandar jer.. usaha buat kerepek ker aper.. kan skg ramai jer artis berniaga…. x pyh tggu offer berlakonlah.. cox tu income x tetap… dlm islam 9% rezeki dtgnya dr perniagaan.. abby dah ada nama semua org dh kenal… klu buat kerepek ramai jer yg nk beli.. saya pun nk beli.. pyh nk rasa air tgn artis kan…klu abby x der modal… bnyk gov. support utk wat perniagaan ni.. cthnya tekun… sme bank.. mara…klu x der gak… jual aset yg ada… buat kecik2 dulu… dlm 500 dh blh start berniaga.. dan insyaAllah… utk anak2… rezeki diorang dh ditetapkan bila mereka lahir kt dunia ni lg.. x per abby x der harta pun… abby ada anak2 as harta… tu harta dunia akhirat…

          utk si norman pulak… ingatlah.. tggungjawab dan amanah sbg seorg ayah akn dipersoalkan di akhirat esok2… lepas kat dunia x semestinya lepas kt akhirat esok… kita semua akan tua… akan mati… x lari kemana… tetap kena hisab jugak esok2…. dan klu awal2 lagi norman dah buat gni kt anak2… ingtlh.. klu tua esok2 anak2 buang norman pulak bukan salah depa dah… tp hukuman… buat baik dibalas baik… lepas tanggungjawab.. anak2 pun akan lepas tanggungjawab gak esok2… bila dah tua… dah mati harta yang kita paling inginkan adalah anak2.. blh jaga dan mendoakan kesejahteraan kita di akhirat esok2…bukan lagi isteri yg cantik dan seksi… cox itu hanya menambahkan dosa atas kepala si suami… renung2kan dan selamat beramal….

          0

          0
        • tiong says:

          mana dia ada kampung .. mak bapak dia dok kat lembah keramat ler ..tapi abby bole jual nasi lemak .. jual kueh .. mesti laku punya …

          0

          0
      • aoi says:

        aku lepasan degree ni. pikir pun tak seadvance ko ni mizz..

        bagi maggi untuk anak, and exwife (yg dianaiyanya dgn buat maksiat wanita lain) maknanya NH fikir anak dia worth only rm5 sebunggus maggi.

        orang minum clorox boleh mati dengan seksaan kerana asid akan menghakis salur alimentari. Pecah dinding perut, mati sebab blood poisoning and shock. Tak sampai masuk ambulance pun.

        ko faham2 je la.. isi tersiratnya. Norman Hakim cakap ” pergi mati je la” kat Abby.

        Itu pun tak faham ke?

        0

        0
        • nama aku DY a.k.a diwai says:

          aku lepasan master je…clorox tu sodium hypochlorite..means alkali..pH 12…hahahaha bkn HCl ye..berasid..tpi boleh membunuh la jgk..detergent bleach..tkn nk telan…

          0

          0
        • anonymous says:

          ye ke pH 12, tu bukan dh alkali ke?lower than 7 is acidic higher than 7 is alkali/base..tu yg aku blajo dulu la

          0

          0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        apeeeeeeeeee lah nk tertekan tertekan sangat!!! pompan bodoh nama nye tu ! pompan nk kena lah berdikari sendiri kalau tkde laki ! banyak keje ada kt luar sana ha gi lah keje!!!!! abby kalau berlakon pn ok….jangan pileh2 watak ape yg pengarah suroh lakon kn tu lakon kn aje maksud minah jambu bukan lah berlakon bogel kt atas katil ngan jantannnnnnnnnn maksud minah jambu berlakon jadi orang gaji ke jadi mak cik mak cik ke jadi pompan simpanan ke minah jambu yakin abby mesti boleh melakon kn nye ngan baik kn abbyyyyyyyyyyy………

        0

        0
    • Mrs.Mr..... says:

      Buat menda lg CLOROX 2..Org kl dah depress sgt dier blh buat pe saje tanpa pk pjg.Clorox 2 kl diminum silap aribln leh ‘JALAN’…..
      C xhband 2 pun,agak2la nak bg brg…bg la menda mkn yg bkhasiat sket tuk anak2 2.Nie bg clorox lak..nak suh minum ke pe?!

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        norman pn jangan nk antar bende2 yg mengarot kt abby ok ! kenape nk kirem2 maggie n clorox untok abby ??? nk suroh abby kasi minom clorox tu kt semua anak2 dia !!! norman pn dh kawin tu buat lah hal dh kawin ngan si memey tu jangan nk pikir2 pasal abby lagi kalau untok anak2 norman leh kasi n kirem duit je ! duit tknk kirem dia kirem maggie clorox nk buat happeeeeeeeeee !!!!!! untok abby kuat kn semangat ok jangan nk pikir2 pasal benda2 ni semua…abby kn muda lagi selagi leh berlakon abby berlakon ok abby….

        0

        0
  3. saya ok jer! says:

    kesiannya. memey kau suapkan dengan berbagai2 makanan, takkan la habis madu sepah dibuang. taklama lagi. memey merasa lah makan maggie dan klorox..

    0

    0
  4. putri says:

    mcm tu la nsib ibu tunggal

    0

    0
    • nisa says:

      ikut hukum Islam, anak mangsa perceraian adalah berada bwh tanggungjwb si ayah mutlak w.pun bekas isteri yg jaga. Kos tempat tinggal juga wajib diberi. Jika si ayah dh tak mampu, waris spt adik beradik lelaki sebelah ayah wajib amek tau. Klu takde barulah ibu yg wajib bekerja cari nafkah. Ini yg aku belajar ngan sorang Ustaz dulu.

      0

      0
  5. myramyra says:

    kesianny abby ;'(

    0

    0
  6. MOga rezki Abby Abadi n anak2 mencurah2 selepas nie…..

    Insyaallah…

    0

    0
  7. kamehame says:

    ini pun nak dijadikan isu jugak ke??..pikir positif sudaa… suke norman la nak bg apa..mb si Abby yg request barang ni..wartawan ni biasala yg tak elok je nampak..yg elok xnk plak diketengahkan..abby relek je x ckp apa..nk sebok2..sungguh bz body!!..

    0

    0
  8. da princess says:

    adakah si normang hakim ni sudah tidak mampu,slepas mengelurakn bayk belanja di hari perkahwinannyer dekat rumah memek…

    0

    0
  9. malas cari berita says:

    apa ni bang nara?????? ngapa mesti cilok berita gosip tempatan dari FORUM CARI???????

    carilah berita lain..berita ni dah basiiiiiiiiii tawwwwwwwww

    0

    0
  10. KECIQ says:

    korang nie… cube tgk tu kan perisa ayamm.. tentulah tuk anak33 die.. mungkin tgh33 mlm ker anak33 norman nak magii… kiter mana tauu… 1 lagi hal clorox.. tentu lah abby nak cuci bilik air ker.. nak rendam bj putihh anak33 sekolah abby ker.. pikir positif ler..

    0

    0
  11. tutti fruitti says:

    Kpd Kak Abby,jgnlah nyahaktifkan akaun FB tu…adalah lebih baik sekiranya kak abby jana pendapatan melalui FB.Kak Abby seorg celebriti,mulakan perniagaan online….mana tau semua org turut membantu utk menjana ekonomi kak abby n anak2.

    Tunjukkan di mata org yg k.abby boleh bdiri di kaki sdiri..Bgn kak abby,kami rakyat msia nie prihatin dgn nasib kak abby.Buatlah sesuatu demi anak2…mungkin skrg k.abby menangis kesedihan tapi percayalah satu hari nanti pasti kak abby menangis kejayaan…Insya Allah…

    0

    0
    • tutti buah-buahan says:

      betul kata tutti fruitti. bgn abby .. kalu kau dah bgn pasti memey akan jatuh… teruskan langkahmu bersama anak2 … Allah akan sentiasa bersama org sabar dan tabah menghadapi dugaan dunia ….

      0

      0
    • Khaira says:

      abby mmg buat bisness online la…. time hari raya hari tu, dia ade jual baju kurung kt fan page dia…… dia akan berbisness tu… bagi la dia masa… :)

      0

      0
      • kuntilanakjawabarat says:

        betul tu…dulu dia ade meniaga masa nak raya ari tu dekat fb dia..tapi skang bukan dia dah deactivate fb dia ker..so mcmana nak meniaga through fb lagi….

        0

        0
  12. cik emo says:

    perempuan zaman skrg jgn terlalu mgharap pada lelaki, bangunlah abby, selagi badan sihat, mampu, jangan tunjuk kelemahan pada lelaki mcm tu…

    0

    0
    • limah says:

      yeah betul …

      perempuan kena kerja …kena kerja….
      walaupun dah kahwin..walaupun suami mampu tanggung…tapi pandai2 la bahagikan masa family dgn kerja…

      sekali suami meninggal/diceraikanmula la buntu nak cari sumber pendapatan untuk diri dan anak2..

      (aku tak maksudkan abby..mgkn dia dlm situasi yg berbeza..bidang lakonan tak menentu…ada pasang surutnya..) hmmm…
      utk abby dan anak2 ..semoga dipermudahkan segala urusan..

      0

      0
  13. juna says:

    betul tu. tak pun berniaga barang bundle macam di http://gerobok-kita.blogspot.com/ pun okey. murah-murah je dan berjenama lagi. syempoi..

    0

    0
  14. PKPK says:

    KAN NARA TULIS MAGGI N KLOROX TU DISPONSOR. MAKNANYA DISINI MAYBE NORMAN IKHLAS NK BG ABBY SN BYK SGT TAJAAN BRG TU…SO DISEDEKAHKAN LA KAT ABBY.KORANG KENA PAHAM ORG YG MNAJA TU YG SEBENARNYA PERLI NORMAN N MEMEY. MAGGI SEBAB NORMAN N MEMEY TIDAK BERDUIT SGT TP TUNJUK BERDUIT, N AKAN DTG XTAU KHIDUPAN MRK MCM MN..& KLOROX TU MAKSUDNYA BASUH DIRI DULU SEBERSIH MUNGKIN SEBAB MEMEY DILIHAT XMALU KEBAS SUAMI ORG SIAP BERBANGGA DP MERAPATKAN DIRI DGN ANAK2 NORMAN. XPE ABBY, BILA MRK BESAR BARU MRK TAU SIAPA MEMEY SBNRNYA. MEMEY YG HANCURKAN KELUARGA MRK. BAGUS ABBY XBGTAU SKRG SIAPA EMEMY PD ANK… BIAR ANK TAU SNDRI…ITULAH SEBAIK IBU TUNGGAL…

    0

    0
  15. ulalala.. says:

    keciannye abby. ape ntah motif norman bg maggi ngn clorox. ni baru tak sampai bape bln kawin ngn wife baru dah bg menda2 cmni. tambah2 tak sampai rm10 kot. anak2 makin besooo. hurm. ingat2 lah sama memey. what u give, u get back. sekadar nak mengingati kaum hawa je.

    0

    0
  16. hehehe says:

    aku no komen psl nie…coz pd aku lar pttnye time abby n norman berduit dia org mesti dah bt simpanan tuk ape2 jd kot2 bercerai atau muflis…atau ada harta mcm emas atau tanah tuk dicagarkan ke bank tuk dicagarkan bl ssh…lgpun aku x pkr abby langsg x de simpanan coz abby kan sll pegi melancong gan zul…mana mungkin duit dia dah x der…kecuali kalo abby x pkr ms dpn ank dia…pd aku lar kita org pempuan kn bt akaun sendiri yg suami kita x tau…bkn x jujur tp kalo ape2 jd mcm nie…sape nak tlg kita…tak kan nak mintak tlg mak bapak lak…pd aku lar coz tu yg aku bt…kt x tau ms dpn mcm mn kan kot2 laki kita jd miang mcm nh nie…takkan nak menyalak mintak duit nafkah sedangkan kt tau org laki nie kalo dah kawin lain dah ssh n x nak bg nafkah kat anak2.

    0

    0
    • Suri says:

      Aku tgk yg heboh p melancong tuh sekali jer…jd ‘ selalu’ pulak.. Dulu aku rasa Abby dgn Nh tuh nmpk mcm nak bjaya dgn Ada Sykt MDH… Ntah skrg apa jd lps kena tgkp khalwat kat Sykt tu

      0

      0
  17. Clip says:

    kuatkn semangat mu k.abby…
    pandang ke depan, n kuatkn diri untuk anak2 n mase depan k.abby…
    be a super mum.!!!

    0

    0
  18. katak hitam says:

    Kalo abby nie mmg pompuan yg baek dier x kan senang2 buka aib bekas suami dier. Nih sket2 nak publish citer kat paper, entah2 dia sesajer jer panggil reporter penyebok tuh dtg umah dier sbb x puas ati dgn pemberian norman tuh. Ok la tuh, at least bekas laki ko bagi sesuatu kat anak dier. Daripada tak bg lansong. Kalo tak bagi langsong kot kot citer tuh kluar kat buletin utama kowt! Muaaahh luv u abby!

    0

    0
  19. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Sedehnyerrr haku nengok….setakat itukah nilai kasih sayang norman pada anak2 dia…maybe ada sebab kot norman bagi bnda2 nie kat ex-wife ngan anak2 dia…kot2 abby yang suruh beli mana tau….tapi kalau sebaliknya, x tau lah nak kata apa…wat abby, apa2 pun tabahkan hatimu itu…Allah SWT akan bersama ngan orang yang bersabar…

    0

    0
  20. ahkak puaka says:

    HAISZZZ X HBS LG KE PSL DIORG NI!
    PSL MEGI & KLOROX PUN NK HEBAH?? KECOH LA.. CUKUP BAIK NORMAN NK BG DR X BG LANGSUNG..

    SUSAHLA BETINA SEKOR TU (ABBY), DUDA BG NAFKAH MENGATA, XBG PUN KO DOK MENGATA..

    NGAKU JELA YG KO MSH BLUM DPT TRIMA HAKIKAT SI NORMAN TU DH KAWIN LAIN..

    TU YG ASIK NK KUARKN CITER -VE PSL NORMAN JE.. HAMPEH LA KO PPUAN..

    0

    0
    • Larilarulara says:

      Tunggu la nanti kau rasa berada kat tempat Abby. Agaknya kau terus buat aduan rakyat ye.

      0

      0
    • icha says:

      bile pulak abby ngadu sal klorox ngn megi tu??? tu wartawan yg tulis laaaaaa

      0

      0
    • jurunikah palsu says:

      mmg ptt pon kau ni puakaa..mcm memek kemek tu.dah amik laki org,bkn reti nk berbudi bahasa,taik di baginya!aku nk tgk sgt nti norman wat hal plak dgn mana2 artis pompuan lain,biar meraung satu felda si memek kemek tu..time tu semua peminat pakat antar cloroxxx plak kat felda dia,.

      0

      0
    • babun says:

      ko ni ke kakak norman yg tak malu tu gaduh2 ngan chef wan???hahahahahakkkk!!

      0

      0
  21. kesengalanku terserlah says:

    bagi megi untuk anak2 makan?
    sangatla x menyihatkan..
    da la budak2 tu baru nak m’besar..
    jgn t’bantut da la ye..
    sian kat budak2 yg xtau ape2 tu.. hmm..

    0

    0
  22. NenekPenne says:

    olohhhh kesian….
    kesian kat normang pun ya jugak sebab kena kutuk manjang…

    kesian kat anak abby kerana dapat bapak mcm normang….

    0

    0
  23. Aku Memek says:

    tq abg norman bg saya makan tutti frutt minggu lps..pastu x bleh lupa ler ms abg suapkan syg sushi king smlm..apa kata esok kita mkn kt Sekinchan Ikan Bakar…syoknyer… kain baju saya pun wangi sbb abg belikan downy …auhh..syg x kisah abg beli soflan lavender pun..TP ABG KENA INGAT, SEBELAH SANA ABG KENA BAGI MEGI NGN CLOROX JERRRR!!!!!!!! INGAT!!!!!!

    Norman Hakim: Menjunjung Perintah Tuanku….

    0

    0
  24. penaGlow says:

    Ermm, niat pemberian hanya Tuhan yg tau…

    tapi kesian Abby, hope keluarga ,adik beradik dpt menyokong dia agar dia tk rasa keseorangan,bukan mudah jd ibu tunggal kpd 3 anak yg byk belanjanya..Rasa norman perlu sediakan pembantu selain belanja bulanan yg secukup supaya abby juga mudah keluar mencari rezeki. Org pompuan ni tk sama cm lelaki, selain kudrat yg agak kurenggg di tambah gelombang hormon yg turun naik amat menyukarkan.Org lelaki tkkan paham & tkkan rasa ketidakenakkan sistem bdn pompuan.

    *pendapat peribadi – hebohnya & gemilangnya perkahwinan baru norman sikit sebyk membuat abby tersinggung & jika benar dakwaan norman masih berhutang & sebgainya serta perihal tanggungjawab yg terabai kpd anak2 lebih menyakitkan hati abby..di tambah lg anak2 mungkin byk bertanya itu ini dgn situasi yg mereka keliru…..

    0

    0
  25. telinga karat says:

    klau rasa dah tak mampu nak membesarkan anak .. bagi saja ler pd bapaknya menjaga .Biar dia rasa peritnya .. boleh lah lepas tu abby berkerja secara makan gaji dan jgn lupa utk mengulang dan menjengok anknya selalu …

    0

    0
    • telinga karat gak says:

      2nd try..harap kuar la komen aku ni BN…kg jd mgsa dera ibu tiri lak….sikit sbyk mesti terbit rs insaf nh yg gatal tu terhadap abby & ank3 ats pe yg dia da wat jd xplula dia nk rampas ank3 lak dr abby…ni lak berita gumbira wat memey sbb xplu nk jaga & duk skli ngn dorg…skli skla xpe klu da duk lama2 mesti dia bggg gak….leh rosakkan umah tga dorg lak…..tp padan muke la skrg memey lak pgg title isteri…bia dia rs cane perassan seorg isteri..sikit sbyk mesti dia tkene gak tempias nye..sbb nh masih de tggjwb terhadap ank3 (&mungkin gak abby) ..hubungn dorg tetap ada smpi bila2 sbb tu ibu ank3 dia….memey lak mesti sentias nk dilebihkan dr dorg sbb dia kan isteri…mmm..xme g merasa la pe abby rs ..xbyk pon sikit mesti ada…hai la badan hai la nyawa…

      0

      0
  26. zf says:

    hmm..xde cite lain ke

    0

    0
  27. memang nampak sangat Norman melupakan tanggungjawap dia sebagai bapa….jangan lupa Norman apappun yg Abby buat tanggungjawap ko pada anak2 tak boleh lari….duit ribu2 tapi anak tak leh nak kasi makan dan asuh ke..harap duit bekas bini bagi anak2 ko makan …malu la sikit….ala kes mcam ni mmg banyak sangat da…..lepas cerai je ramai para lelaki lupa pada tanggungjawap mereka pada anak2….

    0

    0
  28. fuck norman says:

    menatang babi ko norman,ko ni dh dpat barang muda ko way cm2 je kt bkas bini ko,,ini mesti arahan dari memey haram jadah 2,aku harap xlama ar rumahtgga korg,aku jmpa korg kt mna2 nnti aku nk ludah muke kurg yg mcm najis 2,,,fuck la ko norman,fuck ko memey, memey senyum mcam syaitannnnnn

    0

    0
  29. medical menyibuk says:

    dah tak mampu lah tu..kawin nak grand xhengat dunia!!.sungguhpn kalau abby yg mintak mee segera or whatever xkan la c norman tu xad otak nk bg anak makan mee segera!clorox tu kau buat je la sental muka memey!

    0

    0
  30. BEGCANTEQ says:

    lawak paling mega adalah lawak megi dan clorox Norman Hakim!

    Norman, bawa2 lah register diri masuk raja lawak 2012!

    0

    0
    • Suri says:

      X, aku rasa memey lg pdai wat lawak…aku mmg tergelak bc kat murai dia kt kekok smp sedara mara suh duduk dkt sbb dah kawen, siap ckp x biasa pegang tgn…

      0

      0
  31. baju kebaya dot-dot says:

    walaupun isu ni dah banyak org meluat, tapi dah si nara ni publish letak kat blog dia aku baca je la. pada aku si norman ni dgn bini baru dia dgn ex-wife dia sama je. tak payah la dibanding2kan siapa jahat siapa baik. pi mai pi mai tang tu jugak. kesiaaaaaaaan……

    0

    0
  32. memey says:

    Abg,apakata abg kasi jer kat janda abg tu clorox.cepat skit dia K.O.pastu abg beli la meggi satu pek utk budak2 bertiga tu.bila mak dia dah K.O,budak2 tu lemah akal nti sbb kita asyik kasi diorg telan meegii jer,senang la memey nak kongker abg sorang2..abg kan tau memey syggg kat abg ..memey tak suka tau abg asyik pi jenguk anak2 abg tu jer.lantak la diorg bangg..mak diorg kan ada..:))

    0

    0
  33. chek kiah says:

    mmg kena le kat abby.apa yg jadik seme abby yg nk.klu b4 cerai dulu ari2 mintak cerai.gado sket ugut mintak cerai.kan da jatoh talak
    yg jdk makin meroyan bukan sbb norman aje.lg teruk koz zul da abeskan wet dia.g joli2 sana sini.da kne ceret da kne tinggal bru le pikiq anak2
    klu nk stress masa dulu masa norman memey dok scandal tgkap basah.ni x.abby sbuk crk jantan jgk.last2 kne tinggal.salah sapa nmpak norman jgk.abby tepuk tgn koz owg salahkan norman sahaja.

    0

    0
  34. MemeySuey says:

    i love norman hakem :D

    0

    0
    • MemeySuey (CONS) says:

      I love him too…..problem?

      0

      0
      • fatin says:

        seorang ayah yang tidak menjalankan tanggungjawab sebagai ayah pada anak2
        tidak menjalankan tanggungjawab pada isteri jika sekira belum bercerai
        ..segala amal ibadat si ayah adalah sia-sia..

        tak pk ke.segala sedekah ,amal ibadat orang mcm tu?

        berfikir positif…
        norman pun takde keje gak..
        abby bykkan bersabar..
        saya doakan kak abby ada tawaran berlakon selepas ini.. jgn stress..

        0

        0
  35. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx says:

    ape punya bapak la ko ni normangkuk hayun !!!!! xde perasaan langsung..even kalupun katanya abby yg request ko tak bole ke tambah2 lg makanan yg ade zat selain ko bagi megi je alat2!!!!vagang!!!! jagala perasaan anak dan bekas isteri ko tu..walaupun abby tu dah jadi bekas isteri ko, ko hargai la pengorbanan dia besarkan anak2 ko tu sendirian!!!!esok kalu abby tu dah xde baru ko tahukan!!!sape nak jaga2 anak ko ??..ehhhhh..mestila ko kan..tak kan la akak ko yg ’embassy english’ tu nak jaga plak !!!!baru ko rasa mcm mane perit jerih besarkan anak2 sendiri!!!masa tu baru la nak sedar betapa pentingnya abby tu ade!!sbbnye mmg kompirmla kan ko tak dpt nak jaga dgn baik mcm mane abby jaga!ko sorang aje yg aku mmg x paham perangainye..org lain dah ada anak2 dan isteri jaga dan semai utk bahagia hingga akhir hayat bersama…tapi ko sibuk kejar ‘pucuk muda’ yg dah layu tu dan sanggup abaikan tanggungjawab ko!!!! jangan la ko nak berangannnnnnnnnn normangkuk hayun ngan memek sememeh idamkan 4 org anak konon!!!!! anak yg 3 ni pun ko abaikan!!! ni kan pula ada hati berangan idam anak 4.ko rasa Tuhan nak bagi ke permintaan ko tu sedangkan ape yg di dah bagi ko pun ko abaikan amanah dan tanggungjawab pon ko tak laksanakan dgn betul!!!!!!!!!!!!!!! makin lama makin meluat aku dgn korang ni(sememeh normiang)!!!

    0

    0
  36. xxxxxxxxxxxxx says:

    ape punya bapak la ko ni normangkuk hayun !!!!! xde perasaan langsung..even kalupun katanya abby yg request ko tak bole ke tambah2 lg makanan yg ade zat selain ko bagi megi je alat2!!!!vagang!!!! jagala perasaan anak dan bekas isteri ko tu..walaupun abby tu dah jadi bekas isteri ko, ko hargai la pengorbanan dia besarkan anak2 ko tu sendirian!!!!esok kalu abby tu dah xde baru ko tahukan!!!sape nak jaga2 anak ko ??..ehhhhh..mestila ko kan..tak kan la akak ko yg ’embassy english’ tu nak jaga plak !!!!baru ko rasa mcm mane perit jerih besarkan anak2 sendiri!!!masa tu baru la nak sedar betapa pentingnya abby tu ade!!sbbnye mmg kompirmla kan ko tak dpt nak jaga dgn baik mcm mane abby jaga!ko sorang aje yg aku mmg x paham perangainye..org lain dah ada anak2 dan isteri jaga dan semai utk bahagia hingga akhir hayat bersama…tapi ko sibuk kejar ‘pucuk muda’ yg dah layu tu dan sanggup abaikan tanggungjawab ko!!!! jangan la ko nak berangannnnnnnnnn normangkuk hayun ngan memek sememeh idamkan 4 org anak konon!!!!! anak yg 3 ni pun ko abaikan!!! ni kan pula ada hati berangan idam anak 4.ko rasa Tuhan nak bagi ke permintaan ko tu sedangkan ape yg di dah bagi ko pun ko abaikan amanah dan tanggungjawab pon ko tak laksanakan dgn betul!!!!!!!!!!!!!!! makin lama makin meluat aku dgn korang ni(sememeh normiang)!!!

    0

    0
  37. lin says:

    maggi =cinta segera
    klorox = lunturnya cinta
    Norman nak bagitau kat Abby…itu perangai dia sebenarnya dengan menggunakan 2 benda tu tuk jadi simbolik.
    To kak Abby, God bless u kak.

    0

    0
  38. zaia says:

    erm..mungkin kebetulan hari tu dia hntr brng2 tu kot..mgkin sblm tu dia dh hntr beras dn lauk2 lain pulak..besok lusa brng lain lg..hmm..ntah la,kite pn tk tau kan..ade jugak yg hntr ckt2 tp selalu hntr….

    tp klu dia jrng2 bg/belikn brng2 kperluan utk anak2 dia,bile sesekali nak kasi tu tu kena la bg brangan kperluan yg btol2 d perlukan dn bnyk2 la(sbb klu tk slalu hntr,kenala bg bnyk ckt..)klu boleh bg hantaran mahal2 kt memey,tkkan nk bg megi clorox dn brng takat bp hengget je kosnye kt anak2

    0

    0
  39. ejam says:

    apa kata abby mula tulis blog, pastu daftar nuffnang dan churp2, bleh jd artis yg selalu join event nuffnang, tu salah satu sumber alternatif utk mencari rezeki…

    apa2 pun good luck yer abby, jgn stress2 sgt, igt Allah kan ada utk diminta bantuan…

    0

    0
  40. NOOR says:

    for all BN fans, dont make any comment coz we doesnt know the truth storiessssss,

    for MEDIA enough is enaough for all your guys story morrysssssss,

    macamana industri nak maju pasal MAGGI & CLOROX pun nak buat story, for me all the reporters must put all this at their shoes then they know, tak kena pada batnag hidung sendiri coz booleh cerita semua dalam kain orang Y & Y

    0

    0
  41. icha says:

    haha..naik saham syarikat pengeluar megi ngn clorox tu..marketign free seyhhh..hahah

    0

    0
  42. nini says:

    ntah2 mmg abby yg minta kot…sbb brg lain dh ade…kot time tu norman tnye brg pe yg dh abis, pastu abby ckp clorox ngn maggi…org kaya pun mkn maggi gak…(maggi itu sedap)…tetiba lak ade wartawan…wartawan mmg suke cr cerite kalo dh takde modal…kite yg tk penh duduk satu rmh ngn abby atau norman ni apatah lagi bau hawa mulut dorg tkpayahlah nk pikir negatif pasal dorg ni…

    0

    0
  43. B says:

    Bagi aku senang jek, wahai perempuan2 sekalian jgnla terlalu bergantung harap pada org lain even org tue suami anda,berdiri di bumi yg nyata, anda ada kaki tangan and badan yg masih sihat bergerakla, fikirkan sesuatu,even berniaga kecil2lan pun jadi jnji masuk..cm abby pe lagi nk di harapkan ngn si norman tue, dia dh xde guna,kwn2 aku lain pun janda anak 5 gak, tp elok je tabah jalani hidup..tuela gunaya sijil jgn dok berangan asik nk jd pelakon, x kemana pun, lainla kt hollywood tue haaa..lg tua lgi laku..udah2la abby, dr menyiksa diri bih baik bangkit, kuatkn semangat mula kan langkah demi anak2..jgn fikirkan sal norman tue..tanggungjawab dia klu dia x buat bia kan sbb nnt dia dpt gak bahagian dia kt akhirat nnt.

    0

    0
  44. postvthinker says:

    abby rasanya lebih baik ikhtiar cara lain tuk tambah rezeki , buang terus perasaan malu dlam diri , x kesah la keje apa sekalipun yg penting halal kalu dok cite kat media income x cukup nk sara anak, bkn dapat ape2 pun nnti org naik meluat n pikir awk nk menagih simpati… rasanya byk ibu tunggal kat m’sia ni tp mereka masih boleh menyara ank sendiri tanpa belas ehsan orang lain, ikhtiar la sehabis2nya insyaalah ada jalan keluar….

    0

    0
  45. student bandung says:

    tula..kecik2 taknak belajar pandai2..

    0

    0
    • BumbleBee says:

      “I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft.” – Bill Gates

      Student bandung, hang yg bijak pandai ni dh pasti ke dh graduate nnt kaya raya? jangan bongkak sgt…

      0

      0
    • budak gigi says:

      aitcheh…bongkaknya ko. baru study kat bandung.. berlagak seyh! alah…setakat blaja “OVER THE SOUTH CHINESE SEA” tu apedehal nk bangga sgt. memandaickp org xpandai. stakat blaja kt bandung tu, ko ni xde la pandai sgt… jiran sebelah umah aku pun blaja kt sana… la ni dh 5 tahun xde keje.

      0

      0
  46. sendat says:

    jual goreng pisang tepi jalan pun laku beb.keje mulia apa dapat rezeki halal.

    0

    0
  47. sakina says:

    Kebahagiaan atas penderitaan orang lain,mmg xkan lama kebahagiaannya.doa org yg teraniaya akan dimakbulkan Allah insyaAllah.sabar yer..trima je ape yg norman tu bg,esok2 kat akhirat dia dpt balik setiap apa yg dia buat xelok kat akak.

    0

    0
  48. Lagubestbest says:

    Abby macam xde duit simpanan langsung je. Lepas bercerai terus jadi susah. Semua duit masa ‘laku’ dulu tu pergi mana..

    0

    0
  49. tak perlu mengharap pd lakonan atau bekas suami… abby dah ada nama.. dah ramai [email protected]… akak cadangkan buat bisnes online.. tak perlu sewa kedai, tak perlu kos penampilan..dok rumah pn blh buat biz online ni… suggestions-blh jual blouse, jubah, kaftan, dress, baju kanak2… beli borong dn letak jenama sendiri! diri sendiri, anak2 blh jd model pakaian.. tanyalah org2 yg berniaga di internet, mostly akan kata “profit LEBIH DARI GAJI FULL-TIME!!!!”

    0

    0
  50. Qesuma says:

    kak abby, kami sedia membantu. please start doing business, …………….

    0

    0
  51. meeradriana says:

    agaknye norman nak bg anak² dia mkn magie je kot..
    clorox tu dia nk bg abby minum..hahahahaha

    0

    0
  52. kipas lipas says:

    ingatkan dah kawen tak kuar citer pasal norman dan abby .Rupanya tak habis2 lagi .. kesian kat ank2 mereka .. Hari tuh nampak abby kat caffour wangsa maju .. membeli brg2 dapur bersama maknya .Lawa sungguh abby nih .. putih gebu .Sayang sungguh suami yg melepaskannya .. suami yg tidak tahu menghargai isteri yg bergitu cantik jelita ..

    0

    0
  53. what goes around comes around says:

    pengajaran kepada kaum wanita..ingatlah kaum wanita didunia janganlah meruntuhkan masjid orang..kesian sgt kat kak abby..harap rezeki dia bertambah and dapat sara anak dia..to norman dan memey ingatlah ALLAH itu MAHA ADIL..
    Kepada wanita yang dah rosakkan masjid orang..cuba bayangkan apa yang jadik kat abby jadik kat mak atau kakak korang???renungkan :)

    0

    0
  54. Raplisial says:

    Duta cloroxxxx=Memek
    Duta Meggi= nomiang

    Kedua2 artis ini bakal ditaja pihak clorox dan syarikat meggi utk stok makanan diumah diorg.kos tajaan adalah sebanyak 18 juta untuk stok 10 tahun.sila gembar gemburkan berita ni..!!!!:))))))))))))))))))))

    0

    0
  55. jurucakap meggi & cloroxxx says:

    Syarikat kita sebulat suara memilih noman & memey adalah kerana kita faham noman amat memerlukan meggi utk santapan harian dirinya bersama isteri baru,memey dan juga utk dihantar pd anak2nya.manakala pemilihan memey sbg duta kloroxx adalah kerana sesuai dgn sikapnya yg “TAJAM” yang mana mampu menggores dan mengakiss mana2 umahtangga.selain itu,pihak kita yakin yg memey amat memerlukan kloroxx dirumah nya utk menyental baju2 dia & noman yg KOTOR dipalit dosa2 silam.kami yakin mereka amat sesuai sbg duta utk produk kami.sekian.

    0

    0
  56. zul says:

    minggu depan kita pi paris. melancong baby ku abby

    0

    0
  57. lattalilattamplom says:

    Oooooo cik PKPK >>>>>>cuba ler ko bukak mata ko besor2 baca balik entri si Nara nie. Brg2 tu semua diberi oleh NORMANG HAKING….bukan DISPONSOR ler dohhhh….yg DISPONSOR TU NORMANG HAKING !!!!!

    Baru-baru ini CAK dari Harian Metro telah mengeluarkan cerita yang kawannya telah pergi ke rumah Abby Abadi untuk mengadakan sesi fotografi. Khabarnya ada SATU BUNGKUSAN YG DI HANTAR NORMAN HAKIM YG BARU2 INI DITAJA MAJLIS RESEPSI PERKAHWINANNYA DENGAN MEMEK oleh sebuah syarikat barangan mutiara yang dikatakan bernilai RM 12 juta dan kawannya itu mendapati yang dihantar ialah pek mi segera, peluntur dan beberapa barang lain nilainya tak sampai beberapa ringgit.

    >>>>almaksud nyer….Norman kahwin tajaan BERJOTA-JOTA tp Norman hanya beri segitu jer barang kat anak2 dia gan Abby. Samaada Norman ni mmg sengkek tak mampu nk blanja lebih2 ATAUPUN mmg dasar kedekut nk mampos dgn anak2 dia. Takpon si Memek da start control si Norman….wallahualam….

    0

    0
  58. abe norme says:

    “sory lah abby,i xde duit lah nak belikan u n anak2 u barang mewah2,duit2 i dah habis..i kan baru kwen..so,u kenalah fham..madu u too,eh..bkn..si jantung hati i tuu abiskan duit i..ni je i mampu bagi..pandai2 la u jimat yer.bulan depan i double megi n clorox lagi yer..u jgn stress2,i nak honeymoon pun xsenang klo media bsing2 cmni..nti memek dtg lawat u n ank2 k..i love u..oopss jgn bgtaw memek yer..mgamuk plak pontianak tu nati”

    0

    0
  59. WIFI says:

    Kalau aku org nak bagi terima je
    Magie boleh di mkn rezeki tuuu
    Clorax leh buat basuh baju kotor
    leh basuh bilik air
    nak beli duit juga

    0

    0
  60. Hentam sajalah labu says:

    Ok jugalah NH hantar barang-barang keperluan, mungkin maggie dan clorox antaranya, tentu ada lagi yang tak disebut. Apa pun, sekurang-kurangnya dia masih ingat anak-anak dia, ada orang dapat bini baru, langsung tak ambil tahu anak-anak.

    Pasal BF tak tolong tu, mungkin sekadar kawan baik, bukan “special” mana kita tahu hakikat sebenar, setakat mana nak tolong pun, lainlah bakal suami.

    0

    0
  61. Reena says:

    Kata ada bisnes itu ini..berlakon pun asek muka normiang tu jer..takkan duit nafkah anak tak de kot..leh geng ngan ac nampaknya. Drpd honeymoon memahal, baik bg anak makan..stakat nak geli2, kat opis normiang tu pun ok..kalau tak, takkanlah dulu ada tilam & selimut basah bagai..kaann..

    0

    0
  62. analiaa says:

    kalau x mampu, bagi je anak2 kat noman dan memey..bio deme bela…senang…
    ai nyampah taw pmpuan melalak sana sini ckp x mmpu nak bela anak bagai…pstu duk kacau bekas laki. saman la apa la…nampak mcm xde maruah je.
    sekadar ingatkan sudah ayah2 budak tu utk bertanggugjawab, kalau x jalan jugak, serah je kat Allah. Dia lebih tau apa balasan yg sesuai.

    mak aku jual kuih je kut bela anak2 smpai masuk U. takde bising2 g cari ayah yg dah berbini baru tu..

    0

    0
  63. Kelaaaaas Kau Yah says:

    Ramai lagi ibu2 tunggal di luar sana
    ada yg miskin
    dan x mampu nak menyara anak2
    tetapi mereka tidak pernah mengeluh
    mencari rezeki kerna di bumi Allah ini
    ada rezeki

    Abby tu bercerai hidup
    Kalau bercerai mati
    Macam mana nak mengeluh juga
    Terpaksa juga cari rezeki nak besarkan anak2
    x gitu
    Takkan nak harap simpati org je
    anak kita berusahalah

    0

    0
  64. Kelaaaaas Kau Yah says:

    Aku pernah tengok artis zaman dahulu
    Bila dh xde job
    Mereka membuka gerai jual mknan
    Jalan terbaik dari harap simpati org
    Mereka berusaha
    Allah Maha Adil dan Pemberi Rezeki

    0

    0
  65. Hentam sajalah labu says:

    Kalau mengeluh pun tak boleh, entahlaaaaaaaaaaaah…. setakat mengeluh, bukan minta sedekah pun. Kan sekarang dia dok berlakun, mencari rezeki. Tak kena batang hidung dapat lelaki curang bolehlah cakap besar.

    0

    0
  66. Hentam sajalah labu says:

    Mengeluh pun tak boleh, entahlah labi…bukan minta sedekah pun.

    0

    0
  67. Hentam sajalah labu says:

    Mengeluh pun tak boleh tak tahulah labi. Bukan minta sedekah pun.

    0

    0
  68. FARFAR says:

    entahkan ni semua plan pemasaran maggie dan klorox… ye la maggie tu jenama mee segera… klorox tu jenama peluntur kotoran pakaian….. kita dok lah ramai2 sebut….

    0

    0
  69. hanie says:

    sebenarnya….ni memek yg hantar! haha

    0

    0
  70. usahalah.. says:

    pada abby.. bersabarlah.. rezeki Allah ada dimana2.. sentiasa berdoa diluaskan pintu rezeki dan ditetapkan iman.. besarkan anak2 dengan sabar,,, biarlah bekas suami dengan kehidupannya.. Ini semua perancangan Allah.. kita perlu banyakkan berdoa..

    0

    0
  71. Kelaaaaas Kau Yah says:

    Pagi ini TV9
    Tanyalah Ustaz

    Jaga lah lidah
    Dari mengumpat
    kutuk
    maki hamun
    aib kan org lain
    fitnah

    Biarlah Allah yang membalasnya
    Mengapa kita pula yg sibuk2

    Dosa kita yg dapat

    0

    0
  72. sweety pie says:

    undang undang untuk yg bercerai harus lebih ketat…! jika anak tinggal bersama ibu/ayah salah satu pihak harus membayar wang perbelanjaan. jika kedua tidak mampu, then bergilir jaga anak setiap minggu…tu baru betul..bukan buat anak lepas tu tinggalkan..and lepas tu terlepas dari undang2..kalau lihat dari sudut negara maju, kalau anak mahu tinggal bersama ibu, maka ayah harus membayar setiap bulan kepada anak anak tanpa tertinggal satu bulan pun sehingga anak berumur 21tahun ok!!! dan sebaliknya kalau anak anak mau tinggal bersama bapa!..kalau tak bayar, dihadapkan kemahkamah dan dijatuhkan hukuman blacklisted! sure si norman ni bayar laaaa! kat malaysia baik sangat bagi chance kat jantan2 camni..siap ada yg pergi sponsor untuk dia kawin lagi…seriously tak paham laaa..and if i were abby, i told norman take care of the children. nampak sangat norman ni takde duit…kalau kat overseas, si norman ni dah blacklisted siap takde org nak dekat sebab tidak bertanggungjawab terhadap anak anak…

    0

    0
  73. memey babi says:

    menatang sial ko memey,haram jadah,mampos la cpat ko memey,norman plak giler kat nafsu muda, pegi mampos korg bdua

    0

    0
  74. sayang abby says:

    kawin ngan aku la abby oii…
    mampu lagi tanggung ko anak beranak…

    0

    0
  75. apa la nasib anak2 dia kan.dapat ayah yg giler nafsu tapi nafkah x reti nak bagi.nampak cam nak suh masak magie tu ngan clorox jer

    0

    0