Written by Bella | August 1st, 2019

Melakukan kejutan istimewa pada majlis sambutan ulang tahun kelima pelakon, Jasmine Suraya dalam industri seni, kemesraan penyanyi Sufian Suhaimi dan Jasmine mencetuskan pelbagai spekulasi.

Sufian dalam majlis tersebut menyanyikan dua buah lagu romantis termasuk lagu hits Di Matamu yang sememangnya lagu kegemaran Jasmine. Keintiman mereka mencuri tumpuan ramai yang tertanya adakah mereka sebenarnya sedang hangat bercinta?

Bagaimanapun, kata Sufian perkara itu tidak perlu digosipkan tetapi dia akui meminati Jasmine dalam diam.

Jika kehadiran saya dapat membuatkan seseorang gembira, kenapa saya tidak lakukannya? Saya percaya perkara ini diatur pengurusan saya dan dia (Jasmine). Kebetulan, saya tidak ada komitmen lain, jadi tak salah untuk saya ceriakan majlis itu.

Secara kebetulan, Jasmine meminati lagu Di Matamu dan sukakan bakat saya. Saya sudah biasa dengan gosip dan apa yang orang cakap. Kejutan yang saya beri ini tidak lebih daripada menyokong karier Jasmine.

Jasmine antara hos yang saya suka tonton di kaca televisyen . Dia macam ‘crush’ saya.

Kalau cinta sudah mengetuk pintu hati, apa salahnya untuk bergelar pasangan kekasih memandangkan kedua-duanya masih solo.

Sumber Berita : BH ONLINE

Kredit Foto : Premium Photobooth Malaysia

14 responses to Mesra Bersama, Sufian Suhaimi Dan Jasmine Suraya Hangat Bercinta?

  1. asamboi_girl says:

    wow, klu jadi mmg sepadan, mcm pinang dibelah dua. Sama hensem, sam canthek

  2. Entahlah says:

    Cepat kahwin Pian.
    Terurus makan dan pakai
    Hidup lebih tenang dan bahagia.
    Mohamed berjodohan.

  3. Juicygod says:

    Pewit. Better lagi Jasmine dari Elfira ntah pape. :)

  4. memey la wei says:

    al kesah bmula la sebuah kesah.. psni gosip n gosip n gosip

  5. kelantit says:

    peduli apa aku kalau dia bercinta. tidak penting!

  6. jejakaidaman says:

    Bang nara, asal tak boleh “like” comment? Semua jadi dislikes ..

  7. Kiah low profile says:

    geli lah ….

  8. Anonymous says:

    Geli aku !!

  9. Amir sengau says:

    Sesuai Nobita & Sizuka

  10. Anonymous says:

    Aduuhhhh…muke si pian y cam bangunan x siap ni boleh pulak si jasmin ni ske…aku lbh ske jaazuran drpd si pian ni…gmbr kedua tu tolong laa muke mcm x mandi je…selekeh…ko x sesuai laa bro ade jambang mcm bdk2 belum akil baligh tp acah2 nk baligh muke ko…

    • Anonymous says:

      I was thinking of the same thing: i.e. muka mcm baru tumble out of bed, tak sempat mandi, terus tukar baju and gi shooting photo. And why is he “smiling” like that in all photos? i.e. with his mouth and jaw slightly open?

  11. sickoflamegossip says:

    Media memang over. I was there. he barely knows Jasmine. he came to as support as jasmine is his fan. and as a fellow artist only. i heard the media ask him “you single, jasmine pon single. so after this tak nak kenal2 ke?” and sufian jokingly said “oh yeke? i pon tak tau dia single” and just leave it like that. probably shocked media ask that kind of stupid question.

    • Anonymous says:

      abang ni pian ke??apsal muka abang macam bangunan tak siap tapi perasan hot??hahaha…longkang rumah saya lagi cantik dari muka abang…

Tinggalkan Komen Anda Di Sini