April 12th, 2019

Mula bergandingan bersama dalam beberapa drama, nampaknya Kamal Adli dan Uqasha Senrose semakin hari semakin rapat. Kemesraan kedua-dua selebriti ini sering menarik perhatian ramai, memang serasi bersama.

Penampilan mereka ketika pertunjukan fesyen Starvillon baru-baru ini juga mendapat perhatian ramai. Aksi Kamal yang mengusik Uqasha ketika di pentas peragaan dikatakan begitu manis dan comel oleh peminat.

Timbul desas-desus mengatakan mungkin bibit percintaan sudah mula berputik antara mereka berdua sehingga wujud hashtag terbaru #Uqamal.

Nampak sangat mesra kan Kamal dan Uqasha? Tak salah kalau mereka berdua bercinta sebab masing-masing pun single.

Sumber Berita : Instagram Uqamal Lovers


50 responses to “Mesra Bersama, Bibit Percintaan Mula Berputik Antara Kamal Adli Dan Uqasha Senrose?”

  1. Anonymous says:

    ni utk drama baru. mesti la kena promote acah2 couple..

  2. damai says:

    aku mmg confuse btl uqasha dan neyldia, muka mrk sama. pernah terserempak one of them, ambil photo, tapi x berani nak sebut nama as x tahu itu uqasha or neyldia, hahahhaha

  3. akun says:

    Tak kuase tengok kabar ini.

  4. Anonymous says:

    Ini bercinta ke? Berangan lah peminat dua2 ni… ini berlakon. Suka sangat hidup dalam alam fantasi. Mesti life peminat diaorg ni miserable sebab tu reka cerita.

  5. anon says:

    spesis acah2 hot ..
    loya tekak

Loading...