Mesra Bersama, Bibit Percintaan Mula Berputik Antara Kamal Adli Dan Uqasha Senrose?

Hiburan

Mesra Bersama, Bibit Percintaan Mula Berputik Antara Kamal Adli Dan Uqasha Senrose?

Mula bergandingan bersama dalam beberapa drama, nampaknya Kamal Adli dan Uqasha Senrose semakin hari semakin rapat. Kemesraan kedua-dua selebriti ini sering menarik perhatian ramai, memang serasi bersama.

Advertisement

Penampilan mereka ketika pertunjukan fesyen Starvillon baru-baru ini juga mendapat perhatian ramai. Aksi Kamal yang mengusik Uqasha ketika di pentas peragaan dikatakan begitu manis dan comel oleh peminat.

https://www.instagram.com/p/BwI4kiEAnyc/

Timbul desas-desus mengatakan mungkin bibit percintaan sudah mula berputik antara mereka berdua sehingga wujud hashtag terbaru #Uqamal.

https://www.instagram.com/p/BwHEvD8gav1/

Nampak sangat mesra kan Kamal dan Uqasha? Tak salah kalau mereka berdua bercinta sebab masing-masing pun single.

Sumber Berita : Instagram Uqamal Lovers

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

50 Comments

  1. Anonymous

    April 15, 2019 at 9:52 am

    ni utk drama baru. mesti la kena promote acah2 couple..

  2. damai

    April 15, 2019 at 9:50 am

    aku mmg confuse btl uqasha dan neyldia, muka mrk sama. pernah terserempak one of them, ambil photo, tapi x berani nak sebut nama as x tahu itu uqasha or neyldia, hahahhaha

  3. akun

    April 15, 2019 at 8:52 am

    Tak kuase tengok kabar ini.

  4. Anonymous

    April 14, 2019 at 4:23 pm

    Ini bercinta ke? Berangan lah peminat dua2 ni… ini berlakon. Suka sangat hidup dalam alam fantasi. Mesti life peminat diaorg ni miserable sebab tu reka cerita.

  5. anon

    April 14, 2019 at 11:59 am

    spesis acah2 hot ..
    loya tekak

Loading...