April 12th, 2019

Mula bergandingan bersama dalam beberapa drama, nampaknya Kamal Adli dan Uqasha Senrose semakin hari semakin rapat. Kemesraan kedua-dua selebriti ini sering menarik perhatian ramai, memang serasi bersama.

Penampilan mereka ketika pertunjukan fesyen Starvillon baru-baru ini juga mendapat perhatian ramai. Aksi Kamal yang mengusik Uqasha ketika di pentas peragaan dikatakan begitu manis dan comel oleh peminat.

Timbul desas-desus mengatakan mungkin bibit percintaan sudah mula berputik antara mereka berdua sehingga wujud hashtag terbaru #Uqamal.

Nampak sangat mesra kan Kamal dan Uqasha? Tak salah kalau mereka berdua bercinta sebab masing-masing pun single.

Sumber Berita : Instagram Uqamal Lovers


50 responses to “Mesra Bersama, Bibit Percintaan Mula Berputik Antara Kamal Adli Dan Uqasha Senrose?”

  1. bodopiang says:

    stock geli2 .. simple ..
    tak payah la korang nak pening2 kepala …
    ……………………………………………………………………………………

  2. Astaghfirullahalazim says:

    Astaghfirullahalazim

  3. Alanice says:

    Kes bwk dadah tu cmne ye

  4. Siti says:

    Orang2 yg hidup di Alam fantasy.. Diri sendiri xde life jadi syok kat life orang lain. Boleh buka akaun insta baru lagi tu.. Kesian… Lebih baik la buka business baru cari duit..

  5. Anonymous says:

    cepat sangat jatuh cinta

    • senyuman says:

      Malas dengar org single cakap camni. Kalau ada org nak dengan engko, kompem engko pun dah terkinja2. Hahahahhahha takyah nak bajet hard to get bagai sangat. Duh.

Loading...