Written by Bella | April 12th, 2019

Mula bergandingan bersama dalam beberapa drama, nampaknya Kamal Adli dan Uqasha Senrose semakin hari semakin rapat. Kemesraan kedua-dua selebriti ini sering menarik perhatian ramai, memang serasi bersama.

Penampilan mereka ketika pertunjukan fesyen Starvillon baru-baru ini juga mendapat perhatian ramai. Aksi Kamal yang mengusik Uqasha ketika di pentas peragaan dikatakan begitu manis dan comel oleh peminat.

Timbul desas-desus mengatakan mungkin bibit percintaan sudah mula berputik antara mereka berdua sehingga wujud hashtag terbaru #Uqamal.

Nampak sangat mesra kan Kamal dan Uqasha? Tak salah kalau mereka berdua bercinta sebab masing-masing pun single.

Sumber Berita : Instagram Uqamal Lovers

50 responses to Mesra Bersama, Bibit Percintaan Mula Berputik Antara Kamal Adli Dan Uqasha Senrose?

  1. OhAku! says:

    SERIOUSLY KAMAL? KO ORG YG BAIK2 KOT.. TAKAN KO NAK UQASHA? KO TAU KAN PENGAKHIRANNYE MCM MNE NANTI… KIRA LA SNDIRI KO LAKI KE BAPE HEHE

    23

    8
    • Anonymous says:

      kan dulu uqsaha ada ckp, nak cari org yg baik dan beriman..tpi kaya dia x ckp..
      ..adik kandung dh kawen, tentulah ada sunyi sikit, kalau btul dgn kamal ni, apa slh nya..dia pun oklah..yg penting bahagia, duit boleh cari..

      44

      0
      • Anonymous says:

        Dua-dua tak minat dri dulu. Uqasha ada ciri Maria Farida dan Kamal ada ciri Roy Azman. Standard tetap camtu je.. nk kata meletop pun tidak, nk kata sendu pun tidak. Suam2 je dlm industri…

        4

        2
        • Anonymous says:

          Dua2 kerapkali mengalami hubungan kandas. Mungkin sebab ada jodoh lain yg menanti. Apa salahnya kalau mereka berdua bercinta, mungkin kali ini baru sesuai dan jadi. Single pun single kan. Dorang pun berhak ada pasangan dan peneman hidup.

          18

          0
    • bnara krik-krik says:

      huh… malas nak komen.. moga kamal ni berfikir.. n uqasha anak sen ni berfikrilah elok2

      4

      3
    • Anonymous says:

      Blog ni makin sepi.. :((

      12

      0
    • Anonymous says:

      hahaha kamal org baik2? kelakar statement ko tu

      2

      0
  2. imma says:

    uqasha ni dgn sape je la dia x kapel ..asik tukr2 bf jer kawen nyer tak pon .. nk tgu ank org kaya tp xde plk yg kaya2 nk kat dia ..adehhhh sadissssss

    10

    0
  3. embong says:

    uqasha ni tukar lelaki mcm tukar spendet

    12

    2
  4. Zarina anpookie says:

    Kamal baik? Omaigad!!!! Have tu yg ddk serumah dgn intan dlu tu sape ye?

    5

    3
    • violet says:

      Kalau bodoh jangan buat fitnah

      4

      0
    • Anonymous says:

      dulu dalam rancangan Ya Ke kat tv3, kawan dia cakap kamal ni jenis yang susah nak mandi kalau balik kerja.. dah la ada isu masalah disiplin selalu lambat dtg set penggambaran..

      1

      0
  5. Rin says:

    Playboy dan playgirl suailah tu

    3

    0
  6. mama bawang says:

    kamal ni dah bape gf yg aku tahu
    i) sheira ayub – wife zahiril tu
    ii) intan ladyana
    iii) emma kembong

    liyana jasmay & zahirah mc wilson pn prnh jgk kaN?

    3

    1
  7. Anonymous says:

    Uqasha lawa tp rupa mak2.itu rupa blm kawen ye..klu dah kawen n mengandung n ada anak? Some people aging differenty

    13

    0
  8. faraj says:

    “Neelofa takder org nak ker……sian kat dia , asyik ckp gan kucing jer sorang2 kat umah…..”

    1

    24
    • faraj says:

      HAHAHHAHAHHAH dia ni lagi. Bawa mengucap dik. Jangan fokus sangat dgn orang yang kita cemburu kerana meraka mengambil masa kita. Secara tak sedar obsess sangat. Rezeki masing masing, tak perlu nak cemburu, hidup adik akan lebih tenang. Let it go. Kita marah marha kat belakang dia tak tau pun kita wujud. Siapa yang rugi. Fikir fikirkan lah.

      11

      1
    • Alanice says:

      Neelofa prefer ckp Dgn kucing sbb x pening pale

      4

      1
  9. sasya sasa says:

    diorg xde apa2 pon..diorg shoot sekali pasal baju keluaran aidilfitri nanti…

    5

    0
  10. onionring says:

    halah halah halah , biarlah mereka, tak kacau kome punnn, ye dok?

    0

    0
  11. Isk says:

    Klu tgk uqasha ni dr blkg mcm mak org.kne kwin cpt ni

    0

    0
  12. karipap says:

    uqasha ni kazen emma ke?

    2

    1
  13. tino pantai timur says:

    mmg taste tino pantai timur si kamal sepi ni. dulu tino ganu la ni tino kelate.
    hok alohhhhhhhhhhhhhhh

    1

    2
  14. Aku says:

    Ok lah ni. Nampak sepadan. Sama sama body sedap.

    3

    0
  15. JambAAaN says:

    Jual poen.fre

    1

    0
  16. ye ke says:

    untung jadi org cantik mcm ungkasha…semua lelaki nak rapat

    5

    0
  17. Smartbird says:

    Nice looking couple. Moga takdir menentukan segalanya, jika ia jodoh Uqasha yg terbaik, why not. Kekayaaan harta tak menjamin bahagianya seseorang but ABUNDANCE in life inside out is what u looking for. All the best :)

    2

    0
  18. meetomato says:

    dadah oh dadah

    2

    0
  19. Ruhaya says:

    menang besarrrrr KA hurmmmmm

    1

    0
  20. KA true love says:

    Ko pon nk terjun dlm lubang ke KA….. adoi

    1

    0
  21. Anonymous says:

    cepat sangat jatuh cinta

    1

    0
    • senyuman says:

      Malas dengar org single cakap camni. Kalau ada org nak dengan engko, kompem engko pun dah terkinja2. Hahahahhahha takyah nak bajet hard to get bagai sangat. Duh.

      0

      0
  22. Siti says:

    Orang2 yg hidup di Alam fantasy.. Diri sendiri xde life jadi syok kat life orang lain. Boleh buka akaun insta baru lagi tu.. Kesian… Lebih baik la buka business baru cari duit..

    1

    0
  23. Alanice says:

    Kes bwk dadah tu cmne ye

    1

    0
  24. Astaghfirullahalazim says:

    Astaghfirullahalazim

    0

    0
  25. bodopiang says:

    stock geli2 .. simple ..
    tak payah la korang nak pening2 kepala …
    ……………………………………………………………………………………

    1

    0
  26. anon says:

    spesis acah2 hot ..
    loya tekak

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Ini bercinta ke? Berangan lah peminat dua2 ni… ini berlakon. Suka sangat hidup dalam alam fantasi. Mesti life peminat diaorg ni miserable sebab tu reka cerita.

    5

    0
  28. akun says:

    Tak kuase tengok kabar ini.

    0

    0
  29. damai says:

    aku mmg confuse btl uqasha dan neyldia, muka mrk sama. pernah terserempak one of them, ambil photo, tapi x berani nak sebut nama as x tahu itu uqasha or neyldia, hahahhaha

    0

    0
  30. Anonymous says:

    ni utk drama baru. mesti la kena promote acah2 couple..

    0

    0
  31. x minat pun says:

    Aku doakan yg baik2 ..moga cepat2 kahwin.aminn

    0

    0
  32. Fdouble says:

    Kamal xkan bercinta dgn si uqasha tu..klau bekawan boleh laa..klau nak tahu kamal kn tengah knal hati budi seseorang..aku sorang je kot tahu siapa orgnya..ahaha..doa2 je baik2 untuk kamal dgn si uqasha..

    0

    0
  33. Suka hati akulah says:

    Uqasha ne kn mcam emma jugak tukar2 pasangan..tpi kn klau dia couple dgn kamal confirm uqasha pakai blik tudung..kamal kn orgnya suka bgi nasihat yg baik2..xmacam bf emma tu..ahaha

    1

    0

Leave a Comment

Optional