Written by AbangNara | November 7th, 2014

Minggu lepas di TV3, telah berlangsung Anugerah Skrin 2017. Meriah betul ASK kali ini. Artis-artis yang datang pun boleh tahan cantik-cantik semuanya. Bila upload gambar selfie, memang meletop la masing-masing. Rasanya tak terlambat lagi Abang Nara nak ucapkan tahniah kepada semua pemenang ASK 2017 kali ni. Jom kita layan gambar red carpet di ASK 2017.

ask 2017

ask 2017

ask 2017

ask 2017

ask 2017
ask 2017

ask 2017

ask 2017

OPPO F5 baru sahaja di lancarkan di Malaysia, dan ia merupakan kamera selfie yang sangat bagus. Fungsi Oppo F5 yang paling power sekali bagi Abang Nara ialah AI beautify. Ia bukan sahaja boleh mengesan tona kulit, malah umur dan jugak jantina, sebab tu selfie korang akan nampak semula jadi cantik. Tak percaya? Jom layan gambar selfie dari OPPO F5 ni.

ask 2017

ask 2017

ask 2017

ask 2017

Selain dari AI Beautify , OPPO F5 jugak mempunyai fungsi “Facial Unlock” di mana korang boleh skan muka korang untuk bukak phone. Sekarang ni dah tak perlu cap jari untuk bukak phone dah. Scan kat muka terus boleh bukak phone. Memang power. OPPO F5 jugak mempunyai skrin 6 inci dan FHD+. Jadi memang puas hati la dengan OPPO F5 ni. Kamera power, skrin pun besar. Memang best!

ask 2017
Bukan itu sahaja, Oppo F5 ini juga akan meng”optimize”kan ciri-ciri wajah anda untuk memastikan gambar selfie anda sempurna. Mata anda akan nampak lebih bersinar, wajah anda akan nampak lebih simetri, dan paling penting, ‘selfie’ anda tetap akan nampak natural., Tak adalah nampak macam kena edit dengan Photoshop. Orang kata just nice je teknologi yang digunakan.

ask 2017

Dengan harga RM1,298.00, Oppo F5 adalah smartphone terbaik buat anda yang gilakan selfie, terutama yang sering upload ke Facebook dan Instagram. Sekarang ni kalau korang nak beli OPPO F5 ni kena pre – order di www.oppostore.com.my/products/f5/ bermula dari tarikh 2 November sehingga 11 November ini. Bukan itu sahaja, korang yang pre – order dalam tarikh itu akan mendapat Beg Barcelona Edisi Terhad , phone casing dan jugak tampered glass secara percuma. Best kan?

Last but not least, untuk semua peminat Fattah Amin , korang boleh berjumpa dengan Fattah Amin depan – depan pada 11 November ini di Aeon Bandar Dato Onn pada pukul 3 petang. Mereka yang pre – order di situ akan berpeluang untuk selfie dengan Fattah Amin sendiri. Waaaaaa, jangan lepas kan peluang keemasan ini.

oppo f5

Pasti rakan-rakan anda akan terkesima melihat selfie anda selepas ini. Maklumat lanjut boleh ke Facebook OPPO.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.