Mereka Tawarkan Diskaun Sehingga 80%. Tak Percaya? Baca dulu!

Trending

Mereka Tawarkan Diskaun Sehingga 80%. Tak Percaya? Baca dulu!

Biasanya sebut je pasal perkakas rumah, pasti ramai antara kita yang memang teringin nak menukar segala kelengkapan rumah kalau boleh, tapi bila fikirkan kos…terus tak jadi kan?

2

Advertisement

Apakan daya tengah belek sana sini terjumpa pula Jualan Gudang 80% COURTS nie.

Mengapa anda wajib singgah ke COURTS?

Dengan jualan gudang ini anda layak mendapatkan diskaun sehingga 80% untuk pelbagai barangan atau perkakas rumah. Inilah masanya untuk anda “upgrade” sikit barangan rumah tu.

1

Biar betul, semua ada dekat COURTS? Murah ke?

Memang tak dapat dinafikan pilihan barangan rumah di COURTS memang cukup complete. Setelah membelek laman FB mereka seperti di bawah, memang tidak dapat dinafikan bahawa harga mereka memang cukup rendah….memang WAREHOUSE SALE gila-gila nie.

3

Jadi, tak perlu nak “window shopping” tempat lain dah, serbu terus cawangan COURTS berdekatan anda hujung minggu ini.

COURTS bagi jaminan harga terendah?

Harga yang ditawarkan bersempena jualan gudang COURTS juga dijamin rendah seperti yang tertera di bawah

4

Sofa Penjuru : Randy (PVC dan warna hitam) RM699

5

Fuhhh..siapa taknak kalau ada peluang tukar sofa yang lebih selesa kan? Baru la selesa bila tengah melayan Netflix tu.

6

Cuba tengok Set Sofa Penjuru Randy ni. Gaya dah ada, selesa pun selesa harga pun dah menarik, tunggu apa lagi? Jimat RM1800 kot!?

Television Philips 58 inci RM2199

7

Kalau bab TV besar sampai 58 inci tu memang bonus. Maklumlah kalau nak beli TV sampai 58 inci tu memang lari bajet memanjang.

Tapi kalau dah ada TV sampai 58 inci tu baru la anda boleh layan Netflix, tengok bola ke, ataupun tengok telenovela bersama pasangan tercinta. Jadi pilihan TV kami; Philips 58 inci ni, dah datang siap dengan 3 slot HDMI, dan dua port USB. Lebih dari cukup. Harganya RM2199 berbanding dengan harga asal RM2,799.

Peti Sejuk Sharp RM1399

8

Peti sejuk memang wajib ada. Peti sejuk yang berkualiti pastinya ada pelbagai ciri-ciri sperti teknologi inverter, tahap efisiensi 5 bintang dan macam-macam lagi.

Kepada anda yang masih lagi tengah survey peti sejuk baru, apa kata korang sapu je Peti Sejuk Sharp SJ406MSS ni. Dua pintu, harga pun dah mantap, kalau cash price baru RM1399.

Amacam ok tak?

Samsung Galaxy A7 RM899

9

Peti sejuk dah ada, TV dah standby, set sofa pun dah…kalau ada bajet lebih tu, boleh upgrade smartphone anda..Kalau dah hang memanjang, memang petanda la tu.

COURTS kini menawarkan Smartphone Samsung Galaxy A7 dengan harga RM899. Skrin dia pun puas hati, memang patut la A7 nie antara best seller mereka di COURTS.

Boleh serbu mana-mana cawangan COURTS ke?

Untuk pengetahuan semua, jualan gudang COURTS kini berada di 52 lokasi di seluruh Malaysia.

10

Siapa cepat dia dapat, kalau tak…beli Online je.

Jika anda tiada masa untuk ke cawangan COURTS berdekatan, kami cadangkan supaya anda kunjungi ‘COURTS Flagship Store’ di Shopee dan juga Lazada. Maklumlah, zaman sekarang semua sibuk berkerja hingga tiada masa nak keluar beli barang.

Jangan lepaskan peluang beli barangan rumah anda di jualan gudang COURTS yang memang terbukti berbaloi!

Maklumat lanjut mengenai barangan di COURTS layari laman rasmi mereka

Facebook & Instagram: @CourtsMsia

Official Shopee Store

Kedai Online Rasmi di Lazada



Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...