June 16th, 2014

Nampak gayanya selebriti tempatan kena sangat berhati-hati apabila berkongsi gambar di Instagram selepas ini. Mana tidaknya, setiap apa yang dimuat naik, akan diperhatikan oleh ratusan ribu rakyat Malaysia. Kalau ada salah sikit, ada yang pelik sikit atau ada yang macam lain sikit, pasti akan menjadi topik perbualan. Itulah yang terjadi kepada Nora Danish baru-baru ini.

nora danish

Berkongsi sekeping gambar dirinya dengan anak saudara, aset Nora Danish kelihatan lebih besar daripada biasa sehingga menyebabkan banyak pihak yang tertanya-tanya (macam tak ada benda lain untuk difikirkan). Gambar ini telah pun dibuang oleh Nora Danish kerana impaknya yang amat tinggi sehingga anak saudaranya turut terkena tempias. Bengang dengan reaksi yang diterima, Nora Danish sempat menyindir dengan kata-katanya menerusi Metro Ahad:-

Mereka tahu atau tidak ada ‘push-up’ bra? Hanya kerana baju ketat yang saya pakai, ada saja spekulasi timbul. Saya jarang pakai baju ketat dan sekali-sekali ada juga foto yang terlepas pandang. Foto itu sudahpun saya keluarkan daripada Instagram sebab kasihankan anak saudara saya yang masih bersekolah. Dia turut terkena tempias

nora danish

Sabar je lah Nora Danish. Biasalah benda-benda begini memang sensitif terutamanya kepada masyarakat kita. Mungkin lebih ini boleh “double triple check” sebelum muatnaik apa-apa gambar. Apa pun, Abang Nara bagi 4 bintang kepada “push-up bra” Nora Danish. Memang power impaknya. Boleh la jadi duta produk lepas nie. Hehehe.
nora danishP.S: Yeah~~~ Seronoknya dapat tahu mengenai tawaran “Happy Hour” daripada BestBuyWorld Malaysia ini. Diskaun yang hebat untuk barangan hebat namun ia adalah untuk masa dan kuantiti yang terhad. Senang cerita, siapa cepat dia yang akan dapat. Nak tahu apa barangan yang akan didiskaunkan? Layari my.bestbuy-world.com dan LIKE Facebook BestBuyWorld Malaysia.


Comments are closed.

Loading...