April 11th, 2018

Kejadian Neelofa hampir terjatuh ketika persembahan sketsa dengan Zul Ariffin di malam Anugerah Meletop Era 2018 mendapat perhatian ramai. Boleh dikatakan jika Zul tidak ada di situ pada masa itu, Neelofa mungkin tiada siapa untuk berpaut dan akan jatuh tersungkur.

Walaupun ada yang merasa teruja dengan kejadian itu terutamanya peminat-peminat yang sudah tidak sabar menantikan tayangan drama gandingan mereka berdua Ti Amo, Sweetheart 100 Hari, ada juga yang agak sadis menyatakan mereka berharap Zul tiada di situ dan Neelofa tidak diselamatkan sesiapa supaya Neelofa jatuh tersungkur pada malam itu.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.



Sinar Harian Online melaporkan, Neelofa sedar dengan komen sebegitu dan berkata mereka bukan sahaja mahu melihat dia tersungkur pada malam itu, malah mereka mahu melihatnya jatuh tersungkur dalam industri.

Saya rasa mereka bukan nak lihat saya jatuh tersungkur sahaja, tapi ‘jatuh’ dalam erti kata lain iaitu jatuh dalam industri.

Namun ia tidak jadi kenyataan dan mungkin sebab itu mereka rasa lebih tak puas hati.

Neelofa juga tidak mempedulikan beberapa komen/tweets yang mempersenda pakaian yang dikenakannya untuk mengacara malam itu.

Dan bukan senang sebenarnya pereka fesyen nak dapatkan idea untuk reka pakaian yang in dengan fesyen masa kini.

Tapi bagi saya apa yang paling penting saya berpuas hati dengan pakaian yang saya pakai dan apa yang orang hendak cakap terpulanglah.

Neelofa telah menang beberapa kategori Anugerah Meletop 2018 yang merupakan anugerah yang diberikan atas majoriti undi peminat yang diterima. – beautifulnara.com

 

 

 


178 responses to “Mereka Ingin Lihat Saya Jatuh Tersungkur Malam Itu, Dan Dalam Industri – Neelofa”

  1. Abam Sultan says:

    Meh sini kawin dgn abam lofa..abg pun keturunan [email protected] dpt mak mertua serupa nyonya mansor kejamnya amat…sure darjat mu duk di dapur sentiasa di lepuk di siksa mcm kisah lela manja…esok abg gi pujuk ayah tirimu dan mak mu perasan muda dgn bantuan roh mona fendi…lg satu adik2.mu.yg kurang ajor siap akan di humban ke perigi buta sbb mulut cukup puaka atau paling busuk abam lada api tumbuk10 gengam. Bagi senyap istana kita…Bahagia lofa dgn abam nant….setakat gaun cinderella 100 tingkat berlapis lapis abg tempahkan kat jovian mandagie tetapi kaiannya jrnis kapan.yer…

  2. Bobo says:

    Aku x nyampah sgt dgn Lofa, tapi menyampah giler dgn fans dia…geng2 classyrina, demure musing dan seangkatannya. Lagi menyampah bila diorg panggil lofa sebagai “Darla”

  3. xyz says:

    jatuh tu kan dia dah planning awal tanpa pengetahuan zul, kira nasib baik lah..
    dan semua dah tahu kot. dia kan suka cipta benda2 yang boleh menarik perhatian pada dia. walaupun memalukan diri sendiri.. janji semua tumpu pada dia,
    #kesian
    #kurangkasihsayangkot
    #tryhard

  4. senjakala says:

    Kalau dia jatuh tersembam mlm itu, adakah akan diumumkan ‘public holiday’ utk 3 hari bagi tujuan berkabung?

  5. anak mak bapak says:

    Done unfollow hajah ni….buat serabut milo je tgk ig dia…aman rasa

    • Anonymous says:

      tu pun nk gtau kt sini ke..dia x kenal ko…x noticed pun ko unfollow dia..ko rasa dia ada ms nk pening kepala pikir knp ko unfollow??? simpan sikit bodoh tu boleh???

    • Anonymous says:

      Kat sini semua org boleh bagitahu ape2 pun…no restriction. So kenapa ko bodoh sangat nak bother ape org tulis.
      We all pun tak kisah kalau Lopak notice ke tidak yg we all dah unfollow dia. Who cares??? We just did what we need to do. So engkau tu yg dah keluarkan kebodohan ko…nampak sangat bengappppp…

Loading...