July 25th, 2018

Siapa yang tidak kenal dengan pelakon Norish Karman, beliau mempunyai bakat lakonan yang cukup mantap. Berilah apa sahaja watak, pasti beliau akan dapat memikat hati penonton.

Sekitar bulan Februari lalu, Norish tampil dengan imej baru dengan mengenakan hijab. Ramai yang memuji betapa manis dan cantiknya beliau menutup aurat.

Berbicara mengenai kisah penghijarahannya itu, Norish menerusi akaun Instagramnya telah berkongsi luahan hatinya yang mengakui beliau cukup menyesal kerana lambat berhijab. Merupakan anak kepada seorang guru agama yang tinggi ilmunya, Norish berkata perubahan tersebut seharusnya dilakukan sejak beliau kecil lagi.

Perkongsian Norish ini memang cukup memberikan inspirasi untuk mana-mana wanita yang baru ingin memula langkah untuk berhijab. Dalam kita hendak berubah pastinya akan ada halangan daripada pelbagai sudut, tetapi jangan mudah mengalah dan teruskan istiqamah. InshaAllah segalanya akan dipermudahkan.


40 responses to “Menyesal Sangat Lambat Berhijab – Norish Karman”

  1. Tak makan bawang says:

    Anak2 makcik bawang ni mulut pun spesis bawang busuk. Tak payah pakai tudung la. Mulut busuk, semayang pun ntah buat ntah tidak.

Loading...