Menyampah Dengan Cara “Seller” Jual Produk Wanita, Respon Lelaki Ni Memang Win!

Trending

Menyampah Dengan Cara “Seller” Jual Produk Wanita, Respon Lelaki Ni Memang Win!

Hari ini nisbah penjual dan pembeli adalah 2:1. Terlalu ramai yang menjual dari membeli menyebabkan para penjual terpaksa bersaing sehebat yang mungkin supaya jualan mereka laris.

Malah ada penjual yang sanggup bermain kata untuk mempengaruhi para pembeli mereka.

Advertisement

Disclaimer: Gambar Sekadar Hiasan

Sebenarnya banyak lagi cara yang boleh dilakukan untuk melariskan jualan selain dari menggunakan ayat jualan yang boleh menakutkan para pembeli seperti:

“belilah krim besarkan ***** kalau tak nak laki cari lain…”

“jangan melukut di tepi perigi kalau suami sudah tawar hati..”

Itu ayat jualan yang selalu melintas di wall media sosial kita.

Rentetan menyampah dengan situasi itu, seorang lelaki ini menulis di laman facebook beliau. Luahan beliau berbaur kemarahan dek kerana penjual yang terlalu ‘galak’ untuk menjual.

Ini apa yang beliau tulis..

Aku macam sedikit terkilan dengan hakak2 bawang nak promosi krim besarkan tek la, sempitkan ipap la, putihkan ipap la lepas tu guna lelaki untuk takutkan konon-konon laki lari pegi cari betina lain kalau tak jaga badan la apa la.

Ko bajet kami laki ni hina sangat ke, nampak pompuan seksi je trus fikir nak creeeet?

Tak semua la. Kami tak kisah pun isteri kami macam mana sebab kami sedar muka kami pun hauk. Tak kan nak demand ipap mcm retis kpop?

Kami bersyukur apa yang ade. Boleh jaga kami dengan anak-anak tu pun seribu rahmat dah.

Tapi jenis “p***y hunter” tu dalam kelas tersendiri, sebab kalau dorang ada bini lawa macam nora danish pun dorang akan creet merata juga untuk tandakan kawasan jajahan.

Tak payah takutkan perempuan la weh. Ipap kau berseri-seri “glow in the dark” pun kalau bangun pukul 2 petang, goreng ikan bilis pun hangit bukan kata “player”, imam masjid pun boleh melantun.

Suruh “work out” malas, aku yang lelaki ni pun tau senaman kemut kegel. Tak payah pergi “gym” pun nak buat senaman kemut.

Praktis hari-hari, ada kes salah kemut siap boleh putus.

Metro tak nak keluar je kes tu sebab menjaga aib keluarga. Lepas diet tak nak. Melantak lah segala bagai. Tolak batu dengan kayu je yang korang tak nak telan.

Bila laki dah bising mula lah nak telan itu ini. Sapu sana sini. elok tek ada bulat 2 bijik tak pasal-pasal kena buang satu sebab kena kanser.

Buah pinggang rosak, muka pecah, usus berlubang.

Tahu tak produk-produk ni semua oem? “Original equipment manufacturer.”

Bermaksud pengasas produk pergi kilang, pilih produk apa yang dah ade, print sticker dengan kotak terus jual. Ingat owner ade masa nak uji barang yang dorang jual satu-satu?

Pengasas produk yang selalu ‘provoke’ suruh jaga badan kalau tak nak suami cari lain ni, korang perasan tak yang dorang sendiri pun dah cerai 3 4 kali?

Kot ada la lelaki yang jenis-jenis duduk merungut bini itu ini ipap itam la, ketiak berlumut la dah boleh kot sedar diri kalau b****g besar botol chubby gorilla 30ml, tak yah la nak “demand” macam-macam.

Bersyukur je la ape yang ade tu. Biar kecik tapi rajin bro.

Sekali sekala bukak la p**n tengok posisi mengancam.

Tak kan nak baring je suruh bini buat keje. Sebulan sekali bukak lazada tengok baju-baju sepsi pocahotas ke, baju koboi ke, seluar dalam jarang-jarang ke.

Bagi lah bini kau tu syok sikit.

Sumber: Zuhai Amani Hashim

 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...