Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Menjaga Hati Dan Membahagiakan Setiap Masa – Ibu Dedah Sikap Sebenar Neelofa

neelofa

Ramai yang kagum dengan kemenangan membanggakan selebriti popular, Neelofa baru-baru ini di Influencer Awards 2019 Monaco yang berlangsung di Monte Carlo, Monaco baru-baru ini.

neelofa

Advertisement

Neelofa membuktikan, walaupun apa jua halangan iaitu dikecam dan sebagainya, beliau tetap tidak putus asa dan mampu mencapai kejayaan sehingga ke peringkat antarabangsa.

Terbaru, ibunya, Datin Noor Kartini Noor Mohamed turut mengambil peluang mendedikasikan ucapan istimewa buat anaknya.

ibu dedah sikap sebenar neelofaMenerusi coretannya di Instagram, Datin Noor Kartini merasa begitu bangga dikurniakan anak seperti Neelofa. Sentiasa menjaga dan membahagiakannya setiap masa.

Tahniah sekali lagi kepada Neelofa. Semoga kejayaan beliau memberi inspirasi kepada wanita-wanita di luar sana untuk tidak mudah putus asa untuk berjaya.

Sumber Berita : Astro Gempak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 Comments

  1. damai

    October 10, 2019 at 9:52 am

    talking about sufi, smlm ada terbaca yg wife dia dah buat police report as mak sufi fitnah dan caci dia mcm till she cannot take it anymore. mula2 mmg ku kesiankan mak sufi bagai tapi wen aku tengok fb mak nya sufi, allah kata2 seperti org x ada iman, bukan seperti org tua

  2. Shah Deraman

    October 9, 2019 at 8:42 pm

    award di bayar…juri pun ntah sape…ni kann anjuran dr putera raja monaco..mcm dlm drama hollywood tu..konon2 raja y anjurkan lps tu kasi menang pd nenek kebayan y teringin nk kawen dgn anak raja…hohoho…x di iktiraf di mata dunia langsung…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama