Written by Bella | October 9th, 2019

Ramai yang kagum dengan kemenangan membanggakan selebriti popular, Neelofa baru-baru ini di Influencer Awards 2019 Monaco yang berlangsung di Monte Carlo, Monaco baru-baru ini.

neelofa

Neelofa membuktikan, walaupun apa jua halangan iaitu dikecam dan sebagainya, beliau tetap tidak putus asa dan mampu mencapai kejayaan sehingga ke peringkat antarabangsa.

Terbaru, ibunya, Datin Noor Kartini Noor Mohamed turut mengambil peluang mendedikasikan ucapan istimewa buat anaknya.

ibu dedah sikap sebenar neelofaMenerusi coretannya di Instagram, Datin Noor Kartini merasa begitu bangga dikurniakan anak seperti Neelofa. Sentiasa menjaga dan membahagiakannya setiap masa.

Tahniah sekali lagi kepada Neelofa. Semoga kejayaan beliau memberi inspirasi kepada wanita-wanita di luar sana untuk tidak mudah putus asa untuk berjaya.

Sumber Berita : Astro Gempak

7 responses to Menjaga Hati Dan Membahagiakan Setiap Masa – Ibu Dedah Sikap Sebenar Neelofa

  1. Benci thought says:

    Neelopak ok .. cuma muka tu aku Tak kenan mcm muka cam minah kelantan lol .. dah katek gemok Pula … Kalau Iras paki cun ler juga tapi jgn hidung panjang huduh Dan muka lonjong mcm adik ko tu si misscunt

  2. Dahla tak lawo benci pulek says:

    You must be VERY VERYYY pretty macam Miss Universe. Nak sign plis!

  3. whyuramonstersufimother says:

    example a good mother, not like sufi’s mother… kata2 yg tak baik dilemparkan kepada anak sendiri… shame on you. doa yg baik2 sudah ler…

  4. Anonymous says:

    alolololoo love..yukssss..

  5. Hui says:

    Influencer award? Ciri2 apa yg ada padanya? Award ni mcm phd palsu kot…. Syok sendiri saja… Konon berjaya di mata dunia… Sebenarnya hauk saja…. Kelantan ni mmg suka propa yek….

  6. Shah Deraman says:

    award di bayar…juri pun ntah sape…ni kann anjuran dr putera raja monaco..mcm dlm drama hollywood tu..konon2 raja y anjurkan lps tu kasi menang pd nenek kebayan y teringin nk kawen dgn anak raja…hohoho…x di iktiraf di mata dunia langsung…

  7. damai says:

    talking about sufi, smlm ada terbaca yg wife dia dah buat police report as mak sufi fitnah dan caci dia mcm till she cannot take it anymore. mula2 mmg ku kesiankan mak sufi bagai tapi wen aku tengok fb mak nya sufi, allah kata2 seperti org x ada iman, bukan seperti org tua

Tinggalkan Komen Anda Di Sini