Written by AbangNara | December 15th, 2015

Manusia sememangnya sukakan kecantikan. Rasanya tak ada manusia di dunia ini yang tak mahu tampil cantik, jelita dan menawan. Tak kira lelaki ke perempuan (terutamanya perempuan), pasti semua mahu menjaga penampilan, sekurang-kurangnya agar sedap mata yang memandang. Tak ke kembang hidung bila kawan-kawan puji kita “pergh makin cantik aku tengok kau nie”. Bangga je kan?

bello2

kalau jadi cun macam artis Kpop lagilah ramai yang memandang

Di zaman yang serba canggih ini, untuk menjadi cantik dan menjaga kecantikan tersangatlah mudah, lebih-lebih lagi sekiranya anda menetap di sekitar Lembah Klang. Sebabnya tak lain tak bukan kerana kewujudan www.bello2.com. Apa benda Bello2 nie? Ha, Bello2 adalah satu laman web di mana segala tawaran, diskaun serta promosi kecantikan dikumpulkan.

bello

Terasa nak pergi spa urut badan kasi hilang semua sengal-sengal sendi? Buka dulu www.bello2.com untuk tengok promosi daripada spa-spa hebat sekitar Kuala Lumpur. Nak buat rawatan muka untuk kulit jadi lebih tulus? Ada berpuluh-puluh promosi di www.bello2.com yang boleh buat anda rambang mata. Nak gi majlis makan malam tapi tak pandai nak make up cantik-cantik? Ada perkhidmatan make up macam-macam style (Kpop ada, style pejabat ada) di www.bello2.com. Senang cerita apa sahaja berkaitan kecantikan yang terpancul di minda ada, semuanya boleh dicari dengan harga yang jauh lebih berbaloi di Bello2.

bello

Mula beroperasi sejak Jun 2014, sudah lebih 1500 tawaran daripada peniaga seperti Mary Chia, New York Skin Solutions dan Mayfair Bodyline telah ditawarkan kepada para pengguna Bello2. Apa yang paling menarik perhatian Abang Nara ialah tawaran yang paling laris di Bello2 adalah untuk lelaki iaitu urutan satu badan daripada Serai Aromatherapy Day Spa. Berbaloi sangat-sangat. Cuma RM99 je. Abang Nara pun terasa nak try!!!

bello

jangan risau sebab tukang urutnya adalah lelaki

Apa nie Abang Nara takkan aromatherapy untuk lelaki je? Yang perempuan tak ada ke? Ish, ish, ish. Jangan risau. Ada juga untuk kaum Hawa. Untuk korang, lagi murah. Cuma RM38 sahaja. Macam-macam dapat. Confirm segar bugar lepas pergi massage nie. Berseri-seri macam anak dara.

bello

Dan bersempena musim cuti Krismas serta hujung tahun, Bello2 bakal mengadakan 2 promosi bermula daripada 14 Disember sehingga 3 Januari ini. Promosi pertama dikenali sebagai Santa’s Gift Picks (bermula 14 Disember) di mana kita boleh dapatkan pelbagai produk kecantikan dari Taiwan dan Korea seperti topeng muka, eyeliner, krim CC dan set hadiah pada harga yang jauh lebih murah berbanding di tempat lain.

Untuk makluman, selama ini Bello2 hanya menjual “beauty deals” dan tidak menjual produk kecantikan. Namun bermula 14 Disember ini, produk kecantikan pun turut sama boleh didapati di Bello2. Ini bermakna kita boleh dapatkan produk-produk popular seperti Kose Cosmenience Junkisei Hydro Express Set,My Beauty Diary Limited Edition Glamorous Gift Set, Lululun 7 Days Sheet Mask, CC Cream, Eyeliner dan sebagainya di serata dunia dengan harga jauh lebih murah. Terbaik sangat-sangat!!!

bello

Promosi kedua pula dikenali sebagai All I Want for Christmas (bermula 16 Disember) di mana 40 tawaran ekslusif daripada 30 peniaga dari kategori Face & Body Combo, Slimming Package, Hair & Body Combo bakal disediakan untuk para pengguna Bello2. Inilah peluang untuk kaum Hawa tampil lebih yakin, bergaya dan menawan lebih-lebih lagi nak masuk tahun baru 2016 ini.

Sekali-sekala berbelanja untuk menambahbaik penampilan diri apa salahnya kan? Lebih-lebih lagi bila harga yang ditawarkan tersangatlah berbaloi dengan perkhidmatan yang bakal kita terima. Badan kita ini sekurang-kurangnya setahun sekali kenalah dimanjakan dengan urutan, rawatan spa, mandi lulur dan sebagainya. Barulah bertenaga kembali. Tak gitu?. Untuk makluman, semua ahli baru Bello2 akan mendapat diskaun bernilai RM30 untuk pembelian pertama mereka. Ini semua sebagai tanda terima kasih kerana menggunakan Bello2.

bello

Kalau anda dah gunakan promo kod ketika mendaftar sebagai ahli www.bello2.com, jangan risau sebab ada satu lagi voucher kod promosi khas untuk anda selaku pembaca BeautifulNara. Cuma perlu masukkan voucher kod “BEAUTIFULNARA ” ketika membuat pembelian untuk mendapatkan 10% ekstra diskaun. Dah diskaun, diskaun lagi. Untunglah kita selaku pengguna. Dapat berjimat cermat di saat-saat sukar sebegini.
bello

Satu lagi pesanan Abang Nara, sila ikuti WeChat Bello2 @mybello2 untuk mengetahui tawaran ekslusif daripada mereka. Jadi tunggu apa lagi? Be Beautiful Can Be So Easy dengan www.bello2.com. Selamat menjadi cantik!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 responses to Menjadi Cantik Tersangatlah Mudah Bersama Bello2

  1. Anonymous says:

    1 sttttttttttttttttttt……………………yuhuuuu

    0

    0
    • Anonymous says:

      saya dah cuba chakra massage tu. mmg bagus. tapi tempat lain la. ringan badan. mula2 di belakang..atas tulang pinggul lepas tu naik hingga ke ubun2.

      0

      0
  2. Apron aziz says:

    Eee..7 chakra massage tu utk gay la…hang pegi la nara…kang kena rogol

    0

    0
    • Anonymous says:

      chakra massage tu untuk 7 nadi badan kita. bongok nya manusia zaman moden ni.

      0

      0
      • Anonymous says:

        kau ni mesti ter konpius chakra dgn kamasutra kan? bahlul nya…..
        kamasutra tu posisi seks la samdol.

        0

        0
    • melati says:

      chakra massage utk gay mcm atok ko lah.
      belajar dulu sebelum menaip.
      bongok nya ko neh.
      malu nk mengaku melayu disebabkan ko.

      0

      0
  3. Anonymous says:

    abgnara kena rogolll @[email protected] awuuuuu…

    0

    0
  4. Anonymous says:

    pernah cuba di bali…x kena rogol pun. melayu2 makan taik je ingat yg bukan2.

    0

    0