Written by AbangNara | September 1st, 2018

Masa zaman kanak-kanak dulu, Abang Nara adalah seorang kaki game. Tapi zaman tue mana ada komputer canggih-canggih, tak ada game dalam smartphone ataupun konsol hebat seperti PS4. Game yang paling popular ketika itu tak lain tak bukan ialah game 8 bit. Memang ketagih dibuatnya!!!

image

Mario, Contra, Duck Hunt & Street Fighter adalah antara game kegemaran Abang Nara

Kalau anda membesar zaman 90-an dulu, confirm game-game nie semua korang pernah main satu ketika dahulu. Nostalgia sungguh kan? Untuk membolehkan anda mengimbau dan mengembalikan kembali segala memori, nostalgia dan kenangan zaman 90-an dulu, kali ini, tema untuk Malaysia Cyber Sales 2018 Hermo Malaysia kali ini adalah bertemakan “8 bit”. Kempen ini akan berlangsung dari 1 September 2018 sehinggalah 7 September 2018. Selain itu, pada 9 September 2018 (9.9.18) akan diadakan promosi istimewa bersempena tarikh tersebut.

image

Untuk memudahkan anda, izinkan Abang Nara berkongsi tentang promosi yang akan dianjurkan oleh Hermo Malaysia bersempena dengan Malaysia Cyber Sales 2018 ini. Paling penting anda perlu ingat bahawa promosi ini akan berubah setiap 3 hari.

Malah ada juga promosi-promosi tertentu yang hanya akan berlangsung selama 24 jam sahaja. Jadi gunakanlah akal fikiran anda untuk merebut segala macam diskaun yang ditawarkan sebelum promosi tersebut tamat. Ok jom kita ushar promosi-promosi yang pasti buat anda tergoda!!!

1. Bundle 3 @ RM36 (1/9 – 3/9)

image

Ha, inilah masanya untuk anda menjadi seorang gadis jelita tanpa perlu berbelanja besar. Memang boleh jimat kaw-kaw punya. Antara produk-produk kecantikan yang anda boleh jumpa ketika promosi Bundle 3 @ RM36 ini berlangsung ialah:-

(i) Syampu L’oreal

5_2

Rambut adalah mahkota seorang wanita. Rambut yang cantik, sihat dan lembut akan menambahkan lagi keyakinan anda di khalayak ramai walaupun anda seorang yang bertudung. Belai rambut anda dengan syampu L’oreal Extraordinary Oil Gold 50ml pek berkembar untuk impak optimum.

(ii) Peripera Liquid Glitter Shadow untuk mata anda

image

Orang kata, dari mata turun ke hati. Mata yang bersinar-sinar pasti akan membuatkan si dia jatuh cinta dengan anda. Serlahkan daya tarikan anda itu dengan Peripera Liquid Glitter Shadow 4.6g berwarna “pink melody” ini yang menggabungkan keunikan “pearl dan glitter”. Ia akan melekat sepanjang hari di mata sekaligus memastikan siapa yang memandang terpukau dengan kejelitaan anda.

(iii) Krim tangan L’OCCITANE

image

Kelembutan tangan seorang gadis amat penting kerana ia melambangkan personaliti anda. Memang impian semua lelaki untuk mendapat si dia yang mempunyai tangan lembut. Kini anda boleh memperolehinya dengan krim tangan L’OCCITANE Shea Butter yang menggabung madu, almond dan juga minyak kelapa pasti akan melembutkan tangan anda bak sang puteri.

2. Beli 1 PERCUMA 1 (4/9 sahaja)

image

Ha, tandakan siap-siap tarikh 4 September ini sebab hanya untuk satu hari sahaja, ada promosi BELI 1 PERCUMA 1 di Hermo Malaysia. Inilah masanya untuk anda restock segala macam produk kecantikan anda pada harga yang amat berbaloi.

3. Semua pada harga RM29 (5/9 sahaja)

image

Arghhhh, lepas satu ada lagi satu promosi yang sangat AWESOME daripada Hermo Malaysia nie. Diorang nie memang nak habiskan duit gaji Abang Nara ke apa? Tak masuk akal sungguh semua benda nak dijual pada harga RM29, akan tetapi itulah kenyataannya. 5 September ini bersiap sedialah untuk memborong segala apa produk kecantikan yang telah anda idamkan selama ini menerusi promosi tak masuk akal ini.

4. Half Price Mania

image

1-3 September, kesemua produk akan dijual pada separuh harga hanya di Hermo Malaysia. Inilah masanya untuk anda menghabiskan gaji anda!!! Memang menyesal kalau tak rebut peluang keemasan ini.

5. 55% only pada 1 September

image

Kalau diskaun 50% tidak mencukupi untuk anda, jangan risau kerana pada 1 September akan ada diskaun sehingga 55%. Tapi ia untuk 1 hari sahaja. Kenalah bersiap sedia depan komputer.

6. Loreal Beauty Bash

image

Ha kalau produk kecantikan korang adalah yang berjenama Loreal, Maybelline, NYX dan Garnier, inilah peluang untuk anda membeli kesemuanya pada harga diskaun kaw-kaw. Untuk produk penjagaan rambut ada diskaun sehingga 50%. Lepas tue ada lagi diskaun 20% untuk pembelian minimum RM200 dan ke atas. Tapi yang ini adalah terhad kepada 1000 pengguna terawal sahaja. Boleh dapatkan voucher kod di www.hermo.my. Rebutlah peluang ini dengan segera!!!

7. Harga serendah RM9.90 (4/9 sahaja)

image

Masanya telah tiba untuk anda klik “add to cart” sebanyak mana produk yang anda inginkan pada 4 September kerana harga yang ditawarkan bakal jatuh SERENDAH RM9.90. Abang Nara cadangkan korang terus “restock” untuk setahun terus. Gila murah kaw-kaw. Memang terbaik ah Hermo!!!.

8 . Hadiah “giveaway’

image

Tak sah promosi dari Hermo Malaysia kalau tidak ada ‘giveaway’ untuk para pembeli setia mereka. Mudah je cara untuk anda mendapatkan ‘giveaway’ ini. Bersempena dengan tema ‘8 bit’ ini, anda hanya perlu lakukan 3 langkah mudah di bawah:-

(i) Tulis komen dengan “thumbs up emoji” atau “love emoji” di sini (link here)

(ii) Tangkap gambar anda sambil berposing dengan tulisan game permainan 8 bit kegemaran anda di atas sticky notes/dice/kertas A4 (terpulang pada kreativiti anda) bersama dengan satu produk kecantikan kesukaan

(iii) Muatnaik gambar tersebut ke Facebook/Instagram dengan hashtag #HermazingSavings #HermoxMyCyberSALE #FavArcadeGame

 

image

Hadiah-hadiah yang boleh dimenangi ialah:-

Tempat Pertama: E- Voucher RM600
Tempat Kedua: E – Voucher RM300
Tempat Pertama: E- Voucher RM100

image

9. Menangi tiket ke Universal Studio Singapura

image

Last but not least, pembeli terbanyak sepanjang kempen Malaysia Cyber Sales 2018 oleh Hermo Malaysia ini akan memenangi sepasang tiket ke Universal Studio Singapura. Bolehlah bawak yang tersayang bercuti bersama-sama selepas bershopping sakan. Terbaik!!!

Kesemua ini dan banyak lagi promosi, diskaun dan tawaran HEBAT daripada Hermo Malaysia dengan tema “8 bit” sepanjang Malaysia Cyber Sales 2018 ini boleh dilayari di www.hermo.my. Selamat membeli-belah.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 responses to Mengimbau Kembali Zaman Kanak-Kanak Anda Dengan Hermo Mycybersale 2018 Yang Bertemakan 8 Bit.

  1. Anonymous says:

    Cakap sini, habis sini.
    Kelantan negeri paling banyak pengikut-pengikut Syiah!!

    1

    0
  2. M Coll says:

    i memang suka ni

    0

    0
  3. candy b says:

    sapa pernah shopping kat sana?

    0

    0

Leave a Comment

Optional