Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Mengaku Selebriti Baru Dapat Layanan Istimewa, Tapak Kaki Pun Nak Cium – Nabila Huda

Pelakon Nabila Huda menerusi akaun Twitternya meluahkan rasa bengang apabila masyarakat di Maldives tidak melayan pengujung Asia dengan baik dan ada sedikit sifat perkauman.

Advertisement

Namun, selepas Nabila mengakui dirinya seorang selebriti terkenal Malaysia, barulah beliau menerima layanan yang sangat istimewa.

Walaubagaimanapun tidak semua yang bersikap sebegitu, ia hanya ditujukan buat orang bandar yang agak sombong dan kesabaran Nabila diuji ketika berurusan dengan mereka.

Manusia ini memang pelbagai macam perangai. Ada yang lebih memetingkan status dan kekayaan barulah mereka hendak “kipas” kita. Bersabar sahajalah Nabila.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

19 Comments

  1. Alanice

    February 6, 2018 at 2:50 pm

    No matter how profficient of u in english u still die in China mongolia myanmar laos.

  2. Ex

    February 6, 2018 at 1:49 pm

    Nabila kata layanan utk foreigners baik tapi untuk Asians tak baik. Asians in Maldives are also foreigners. Mungkin dia nak sebut layanan kepada Caucasians lebih baik.

  3. cik cOmott

    February 6, 2018 at 1:08 pm

    ke kau tak tahu speaking? Mungkin kau tak aplikasikan komunikasi secara international sebab tu diorang tak faham kut & sebab tu diorang tak layan. Me & husband pergi mana-mana tempat yang high-end dalam malaysia @ luar negara speaking english orang-orang kat situ layan & hormat kita baik aje.

    • Anonymous

      February 6, 2018 at 2:09 pm

      aku pun ok jer layan… speak english jgn nmpk level sek rendah memang lah g mane2 look low… ko pon kalo nmpk bangla kt msia ni ckp eng failed rase nk lempang either speak malay or speak eng elok2 kan…

    • Anonymous

      February 9, 2018 at 11:36 am

      Your comments are disgusting! Just shut the f**k up and move on with your life.. nothing to b proud of… nothing in thia world belong to us its just a loan! Sebab tu mcm mana melayu nk maju sikap angkuh mendongak le langit hasad dengki tu masih ada. I support what Nabila Huda said is true… manusia sekaranh hanya pandang pada status untuk mendapat layanan terbaik… tapi mana sifat peri kemanusian antara sesama manusia! Everyone deserve to be treated nicely n with respect no matter who u are!

  4. namastey

    February 6, 2018 at 12:11 pm

    apa sangatlah dengan kedabelan stended layanan manusia pada kita. aku lagi kesah dgn pandangan dan balasan Allah pada kita atas apa yg aku buat kat muka bumi ni.. Setiapkali kali tgk dia ni, aku hanya mampu beristighfar..

  5. Mohd Syafiq

    February 6, 2018 at 11:15 am

    Negara yg ekonominya berasaskan pelancongan malangnya akan ada orang macam tu. Mereka mengagung-agungkan orang yang mereka fikir banyak duit atau datang dari negara yg mereka fikir lebih maju. Kalau di Asia, ada yang terlalu taksub melayan orang putih sampai yang kulit gelap diketepikan.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama