Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Mengaku Selebriti Baru Dapat Layanan Istimewa, Tapak Kaki Pun Nak Cium – Nabila Huda

Pelakon Nabila Huda menerusi akaun Twitternya meluahkan rasa bengang apabila masyarakat di Maldives tidak melayan pengujung Asia dengan baik dan ada sedikit sifat perkauman.

Advertisement

Namun, selepas Nabila mengakui dirinya seorang selebriti terkenal Malaysia, barulah beliau menerima layanan yang sangat istimewa.

Walaubagaimanapun tidak semua yang bersikap sebegitu, ia hanya ditujukan buat orang bandar yang agak sombong dan kesabaran Nabila diuji ketika berurusan dengan mereka.

Manusia ini memang pelbagai macam perangai. Ada yang lebih memetingkan status dan kekayaan barulah mereka hendak “kipas” kita. Bersabar sahajalah Nabila.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

19 Comments

  1. Tk

    February 7, 2018 at 12:47 pm

    Deme pikir NH orang tempatan ie orang Maldives lah. So deme rasa tak payah layan cos as a local you sholud be able to layan diri and find your way around. Orang Maldives kan mostly have tanned skin. Ok la NH. Orang lain penat berjemur nk dapat tannedskin. But you are beautifully tanned. Ori!

  2. poyo je

    February 7, 2018 at 9:39 am

    Jawapan dia senang je… Diorang tu negara Islam. Bila tgk org islam tayang paha, tayang belahan dada, diorang xsuka.. mmg diorang susah nak senyum org yg xikut agama ni. Klau ko tu kulit org putih, paling kurang dia pikir ko ni kristian.

    Dalam malaysia pon, kalau kat penang ni tetiba orang melayu islam pakai bikini, mau juling mata oi….. Cuba la pakai elok skit..

  3. Anonymous

    February 6, 2018 at 6:15 pm

    communication break down lah tu… org lain ok jer g Maldives

  4. monika

    February 6, 2018 at 4:59 pm

    ye kerr??? aku pernah jugak gi maldives..x der masalah pun…org sana pun ok2 jer..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top