February 6th, 2018

Pelakon Nabila Huda menerusi akaun Twitternya meluahkan rasa bengang apabila masyarakat di Maldives tidak melayan pengujung Asia dengan baik dan ada sedikit sifat perkauman.

Namun, selepas Nabila mengakui dirinya seorang selebriti terkenal Malaysia, barulah beliau menerima layanan yang sangat istimewa.

Walaubagaimanapun tidak semua yang bersikap sebegitu, ia hanya ditujukan buat orang bandar yang agak sombong dan kesabaran Nabila diuji ketika berurusan dengan mereka.

Manusia ini memang pelbagai macam perangai. Ada yang lebih memetingkan status dan kekayaan barulah mereka hendak “kipas” kita. Bersabar sahajalah Nabila.


19 responses to “Mengaku Selebriti Baru Dapat Layanan Istimewa, Tapak Kaki Pun Nak Cium – Nabila Huda”

  1. Tk says:

    Deme pikir NH orang tempatan ie orang Maldives lah. So deme rasa tak payah layan cos as a local you sholud be able to layan diri and find your way around. Orang Maldives kan mostly have tanned skin. Ok la NH. Orang lain penat berjemur nk dapat tannedskin. But you are beautifully tanned. Ori!

  2. poyo je says:

    Jawapan dia senang je… Diorang tu negara Islam. Bila tgk org islam tayang paha, tayang belahan dada, diorang xsuka.. mmg diorang susah nak senyum org yg xikut agama ni. Klau ko tu kulit org putih, paling kurang dia pikir ko ni kristian.

    Dalam malaysia pon, kalau kat penang ni tetiba orang melayu islam pakai bikini, mau juling mata oi….. Cuba la pakai elok skit..

  3. Anonymous says:

    communication break down lah tu… org lain ok jer g Maldives

  4. monika says:

    ye kerr??? aku pernah jugak gi maldives..x der masalah pun…org sana pun ok2 jer..

Loading...