[Menarik] Treler Suicide Squad Menggunakan Lego (Video)

Trending

[Menarik] Treler Suicide Squad Menggunakan Lego (Video)

Suicide Squad

Korang dah layan belum movie Suicide Squad??? Suicide Squad ni cerita komik keluaran DC yang mengisahkan sekumpulan karakter-karakter jahat yang dikumpulkan untuk menyelesaikan misi yang mustahil. Cerita agak menarik kerana ramai pelakon-pelakon famous yang akan menghiasi muka panggung wayang. Salah seorang daripadanya ialah Will Smith yang memegang watak Deadshot.

Advertisement

Kalau tanya saya karakter yang paling best dalam movie ini, mesti lah jawapannya Harley Quinn yang dilakon oleh Margot Robbie. Bagi yang dah layan mahupun nak layan movie ni, apa kata kita layan treler movie ini yang dihasilkan menggunakan Lego.

Treler Lego Suicide Squad

Treler asal Suicide Squad

Amacam?? Menarik tak?? Mungkin lepas ni banyak la treler yang akan dihasilkan menggunakan Lego ni…

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.