[Menarik] Teknik Penyorokan Barang Oleh Posmen Ketika Tuan Tiada Di Rumah (Gambar)

Trending

[Menarik] Teknik Penyorokan Barang Oleh Posmen Ketika Tuan Tiada Di Rumah (Gambar)

Gelagat Posmen

Admin pernah tengok la posmen bermandi peluh di bawah keterikan cahaya matahari hanya untuk menghantar barang-barang dan surat kepada penerima. Kesian jugak la bila tengok. Nak offer air pon macam tak leh je sebab itu memang kerja mereka. Apa pon kerja sebagai seorang posmen ini agak la mencabar lebih-lebih lagi kalau bulan puasa.

Advertisement

Kat bawah ni nak share gambar-gambar kerenah posmen yang menghantar barang ketika tuan rumah tiada di rumah. Mungkin mereka ni jenis nak cepat abiskan kerja, jadi tuan rumah tak de kat rumah pon diorang letak jugak. Tapi cara mereka letak dan sorokkan barang-barang tu agak menarik. Jom tengok kerenah-kerenah mereka ni…

I hate you USPS.

FedEx is getting creative

Good Guy UPS Delivery Man

UPS tried to hide my grill under a rug.

UPS: Masters of Package Stealth

Walk up to my door like, "What Up, I got a door box."

UPS as clever as ever

UPS – Master of Disguise

Amacam, menarik tak?? Tak tau la ada di antara mereka kehilangan barang. Kalau kat Malaysia ni, kejap je dah kena sarbat admin rase. Apa pun usaha posmen-posmen ini amatlah dihargai. Macam gambar kat bawah ni, banjir-banjir pon sanggup redah hanya untuk menghantar barang.

UPS guy delivers

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.