[Menarik] Saksofon Yang Dibuat Dari Plastik (Video)

Teknologi

[Menarik] Saksofon Yang Dibuat Dari Plastik (Video)

Saksofon

Korang rase budak-budak zaman sekarang ni tau tak apa benda saksofon tu?? Admin rasa mesti ramai generasi-generasi muda sekrang ni tak mengetahui akan alat muzik saksofon ini. Kalau zaman dahulu, kerap sekali kita lihat akan saksofon ini dalam movie-movie lama seperti movie yang dilakonkan oleh Allahyarham P Ramlee.

Advertisement

Mungkin saksofon ini adalah alat muzik yang mahal dan hanya dimainkan oleh mereka yang berada sahaja. Di bawah ni nak kongsi dengan semua video mengenai saksofon yang dikeluarkan oleh NUVO yang diperbuat dari plastik. Pemain muzik ini boleh dibasuh dengan air dan dijual dengan harga sekitar 400 Ringgit Malaysia.

Tujuan NOVO mengeluarkan saksofon ini adalah supaya generasi muda lebih berminat akan alat muzik ini kerana harganya yang rendah dan reka bentuk serta warnanya yang menarik. Bagi mereka yang berminat, boleh la tengok website NUVO. Admin pon tak tau la ada jual kat Malaysia ke tak benda ni…

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...