[Menarik] Reka Bentuk Menarik Yang Dihasilkan Daripada Beg Beli Belah Ikea (Gambar)

Trending

[Menarik] Reka Bentuk Menarik Yang Dihasilkan Daripada Beg Beli Belah Ikea (Gambar)

Sapa yang tak kenal dengan IKEA? IKEA bukan lah satu nama kedai perabot yang asing lagi bagi kita di Malaysia ni. Reka bentuk perabot-perabot yang di jual di IKEA sangat simple, menarik dan harga yang di jual adalah berpatutan. Kadang-kala IKEA ini dikunjungi bukan sahaja kerana untuk membeli perabot, tetapi terdapat segelintir yang mengunjunginya untuk mendapatkan makanan yang dijual di dalamnya dan dijadikan tempat untuk melepak.

Advertisement

Kali admin bukan nak berkongsi info mengenai perabot-perabot mahupon makana yang dijual di IKEA itu, akan tetapi gambar-gambar reka bentuk menarik yang dihasilkan menggunakan beg beli belah IKEA seperti yang tertera di dalam gambar di atas. Jom tengok apakah reka bentuk menarik yang dihasilkan tu…

1. Topi

2. Topeng Gas

A post shared by @museumoftemporaryman on

3. Baju Hujan

A post shared by NORWOOD (@norwood_chapters) on

4. Seluar Dalam ??? Keychain ??

A post shared by signe ralkov (@signeralkov) on

5. Baju

Yang mana satu paling menarik bagi anda?? Kalau tanya sama admin, mesti la seluar dalam tu kan…… Mungkin lepas ini banyak lagi reka bentuk kreatif yang dapat di hasilkan menggunakan beg beli belah ini.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...