[Menarik] Muka Wanita Paling Ideal Mengikut Pakar Bedah (Gambar)

Trending

[Menarik] Muka Wanita Paling Ideal Mengikut Pakar Bedah (Gambar)

Muka Ideal 1

Rupa paras ideal bagi setiap kaum lelaki di dunia ni mesti lain-lain. Kalau la semua orang sama, susah la kan. “Cantik” pada pandangan wanita pon sangat la berbeza kalau nak dibandingkan dengan kaum lelaki.

Advertisement

Baru-baru ini seorang pakar bedah dari England, doktor Julian De Silva telah menyiarkan satu gambar fotografi “rupa paras ideal”. Gambar ini telah dihasilkan mengikut data lebih dari 1000 orang pesakit yang pernah dibedah oleh doktor Julian sendiri. Data-data ini merupakan data yang telah dikumpul dalam masa 10 tahun dia berkecimpung dalam bidang pakar bedah ini.

Muka Ideal 2

Tapi wujudkah wanita yang mempunyai rupa paras ideal ni kat dunia sebenar ni?? Punya la penat admin carik kat Google tu, jumpe la satu gambar seorang minah bernama Nina Dobrev. Model yang berasal dari Bulgaria berumur 27 tahun ni memang sangat mirip dengan gambar yang dikeluarkan oleh doktor Julian tu.

Nina Dobrev??(@ninadobrev)???????

Apa komen anda semua??? Cantik ke idak?? Apa pun Neelofa gak cantik pada pandangan admin..Jangan marah..

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

1 Comment

  1. Al

    September 5, 2016 at 6:24 am

    She’s the star of vampire diaries