[Menarik] Iklan Mengutuk Apple Oleh Microsoft (Video)

Teknologi

[Menarik] Iklan Mengutuk Apple Oleh Microsoft (Video)

Iklan Kutuk

Kutuk mengutuk ni bukan perkara baru bagi kita semua kat muka bumi ni. Rasanya mesti semua orang ada pengalaman mengutuk walaupon sekali dalam seumur hidup. Kutuk mengutuk ni tak kira jantina lelaki mahupon perempuan, ada yang suka mengutuk belakang-belakang, tapi yang paling kejam sekali kalau mengutuk depan-depan.

Advertisement

Begitu juga bagi syarikat Microsoft yang telah mengeluarkan iklan bagi memasarkan barangan barunya, Surface Pro 4 dengan mengutuk MacBook Air hasil pengeluaran syarikat Apple. Kalau kat Malaysia ni memang dah kene saman dah Microsoft ni. Apa pun jom layan iklan baru ni dan tengok apa kutukan yang dilemparkan tu.

Bagi Apple, iklan ini mungkin menjadi pemangkin bagi mereka untuk menjadikan produk mereka lebih baik dari sebelum ini. Kepada sesiapa yang ada menggunakan Surface Pro ni, betul ke lagi best dari MacBook Air?? Apa pendapat anda pula???

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...