[Menarik] Himpunan Gambar Kucing Yang Suka Mengacau (11 Gambar)

Trending

[Menarik] Himpunan Gambar Kucing Yang Suka Mengacau (11 Gambar)

Kucing 1

Kepada pembela kucing diluar sana tu, mesti kucing-kucing peliharaan anda ni banyak kerenah kan?? Tapi kerenah kucing ni selalunya sangat la comel dan boleh menghiburkan hati si pembela. Si kucing ni bukannya nak kacau sebenarnya, mereka cuma nak kite bermian je dengan dia.

Advertisement

Kat bawah ni nak share gambar-gambar kucing yang suka mengacau pembelanya yang sedang membuat sesuatu. Comel sangat gelagat kucing-kucing ini. Jom enjoy…

1. Lembut nya bantal ni..Uhukuhuk..

This is how my gf's cat sleeps every night, she's having a bad day, I think this makes her feel better!

2. Jangan tembak saya…Saya serah diri…

Say hello to Teemo on his 3-mo bday, trying to get my attention while working

3. Jangan la main dengan “mouse” tu, main la dengan saya…

My cat chooses some very annoying places to sleep.

4. Jangan bawak laju-laju tau…

This is how my kitten likes to ride in the car

5. Bacakan la untuk saya….Saya nak tido ni…

6. Saya pon nak “UmmUmm” jugak..

It's become a morning routine

7. Apa usha-usha phone tu…Usha la aku..

"oh hai! Were you reading?"

8. Kau nak taip apa?? Biar aku taipkan..

On the internet nobody knows you're a cat, NOBODY!

9. Padan muka tak leh main Ipad… Huhuhu..

Stop using that iPad. I want attention!

10. Saya pon nak berus gigi jugak…

Every morning when I brush my teeth.

11. Bulu apa tu???

No privacy at all….

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.