[Menarik] Gelagat Berbeza 2 Kanak-Kanak Ketika Hari Pertama Ke Sekolah (Gambar)

Trending

[Menarik] Gelagat Berbeza 2 Kanak-Kanak Ketika Hari Pertama Ke Sekolah (Gambar)

Budak Sekolah

Apa gelagat anak-anak anda yang baru hendak memasuki alam persekolahan?? Mesti ada yang menangis terjerit-jerit sebab tak nak pergi sekolah. Ada juga admin rase yang sangat teruja untuk ke sekolah sebab nak jumpa kawan-kawan baru. Tetapi tidak bagik 2 orang kanak-kanak kecil di dalam gambar di bawah ini.

Advertisement

Ibu bapa kepada kanak-kanak ini telah memberikan sehelai kertas supaya mereka dapat menulis “azam” baru mereka untuk masuk ke alam persekolahan. 2 reaksi yang berbeza dari 2 orang kanak-kanak ini sangat menarik. Jom tengok apa yang mereka tulis kat kertas tu…

Budak Sekolah 2

Korang ada pengalaman macam ni tak?? Kalau ada boleh la share ramai-ramai. Nak tengok gak gelagat kreatif kanak-kanak di Malaysia yang baru nak masuk alam persekolahan ni…

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.