[Menarik] Gambar Selfie Janggut (Gambar)

Trending

[Menarik] Gambar Selfie Janggut (Gambar)

Janggut 1

Korang yang suka selfie ni pernah tak rasa nak tangkap gambar seilfie janggut?? Gambar di atas ini merupakan salah satu trend baru selfie kaum lelaki yang diberi tajuk #BeardsFromBelow.

Advertisement

Sudut bagi penangkapan gambar ini sangat menarik kerana sekali tengok je macam gambar itu di edit. Ada nampak macam gambar rambut di kepala pon ada. Jom layan gambar selebihnya kat bawah.

Janggut 2

Janggut 3

Janggut 4

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.