[Menarik] Gabungan Burger Dan Sosej Yang Kreatif (Gambar)

Trending

[Menarik] Gabungan Burger Dan Sosej Yang Kreatif (Gambar)

Hotdog Burger

Anda peminat tegar burger atau sosej?? Kalau diberi pilihan ketika membeli-belah di pasaraya, yang mana satu menjadi pilihan anda. Kalau diberi pilihan begitu, admin pon pening juga nak pilih sebab dua-duanya admin suka.

Advertisement

Masalah itu juga merupakan salah satu masalah kepada seorang pengusaha restoran di Australia yang bernama Mark Murray. Setelah lama memikirkan masalah ini, Mark telah membuat keputusan untuk menghasilkan satu produk makanan gabungan di antara burger dan sosej dan diberi nama Hamdog. Jom tengok macam mana rupa gabungan dua makanan itu….

For reals? Yep #hamdog

The All New Solution FM??(@solutionfm1057)??????? –

Somewhere out there lives a genius!! #hamdog #hamdogs

Marcel Mason??(@md_mason)??????? –

#HamDog Haaaaaaaaaaamdaaaaaaaaaaawg!!!

Peazy??(@slapfunk)??????? –

Seperti dapat dilihat di dalam gambar di atas, gabungan dua-dua makanan ini sangatlah mudah dan menarik. Apa pasal la tak ada orang pernah terfikir macam ni awal-awalkan??? Bukannya susah pon, burger tu potong tengah, pas tu letak sosej je. Tapi roti tu yang susah nak buat kot admin rase…

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.