[Menarik] Apabila Seorang Pekebun Sangat Kreatif Mengambil Gambar (Gambar)

Trending

[Menarik] Apabila Seorang Pekebun Sangat Kreatif Mengambil Gambar (Gambar)

Jika anda seorang tukang kebun, dan anda ingin menghantar gambar-gambar kreatif yang menunjukkan profesion anda kepada rakan anda, apakah yang terlintas di fikiran anda semua. Kalau ditanya kepada admin, mesti lah nak hantar gambar yang menunjukkan hasil kerja pekebunan supaya ramai yang kagum dengan profesion tukang kebun.

Advertisement

Tapi tidak bagi seorang lelaki yang tidak dikenali namanya yang telah menghantar berkongsi gambar kreatifnya ketika sedang bekerja kepada rakannya. Apa yang kreatif sangat admin maksudkan tu? Jom layan gambar kat bawah….

Amacam? Kreatif tak? Sekali pandang gambar tu dah macam kuiz “di mana saya tersorok?”. Apa pun tahniah admin ucapkan kerana berjaya kongsikan gambar dengan satu idea yang lain daripada yang lain.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...