Menari Sakan Siap Peluk Lelaki, Emma Maembong Seronok ‘Party’ Di Kelab Malam?

Hiburan

Menari Sakan Siap Peluk Lelaki, Emma Maembong Seronok ‘Party’ Di Kelab Malam?

Baru-baru ini, terdapat satu video di platform TikTok memaparkan pelakon wanita terkenal sedang berseronok di kelab malam bersama dengan rakan-rakan rapatnya.

Pelakon wanita tersebut merupakan Emma Maembong serta rakan selebritinya iaitu Fara Mendoza, isteri Addy Kana, Alyaa Syuhaila dan beberapa orang lagi.

Advertisement

Terdapat beberapa video dimuat naik sendiri oleh Fara Mendoza di akaun rasminya dan di salah satu kapsyen di video, wanita tersebut mengguna hashtag #10years untuk menunjukkan dia sudah berkawan dengan Emma untuk sekian lamanya.

Tetapi satu video yang dimuat naik oleh Fara telah menarik perhatian, dimana video berkenaan memaparkan Emma sedang berseronok di kelab malam dan menari dengan Fara sambil memeluk seorang lelaki ditengah-tengah mereka.

Difahamkan, Emma datang bersama suaminya ke kelab malam tersebut untuk berseronok bersama rakan-rakan pada malam terbabit.

Sehingga kini, video terbabit telah meraih lebih 60,000 ribu tontonan daripada para pengguna dan lebih 800 orang memberi tanda suka untuk video tersebut.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

2 bulan lalu

"Buat Malu Saja.." - Gelaran Datuk Seri Suami Heliza Helmi Didakwa Palsu?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

4 Comments

  1. Anonymous

    October 4, 2022 at 4:04 pm

    ..takde cara lain ke nak berhibur..piknik ke, mandi sungai ke, main congkak ke..

  2. tecit

    October 4, 2022 at 10:09 am

    alaa kacaulaa org nk tgk emma jogett. emma rilek je baju dgn sluar xde pon seksaa mcm si mendoza ni. dasar terencat.

  3. Anonymous

    October 4, 2022 at 8:43 am

    eloknye tgh joget2 tu kene petir kelab tu br pandan muke sume rentong kejung sume lam tu

  4. anonymous

    October 3, 2022 at 1:53 pm

    try hard …..kesiann

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...