June 4th, 2012

Siapa sini yang tak kenal dengan Maher Zain sila angkat tangan? Ok nampaknya tiada seorang pun yang angkat tangan. Ini bermakna anda semua memang peminat Maher Zain. Dan pastinya anda akan lebih teruja apabila Abang Nara bagitau yang anda boleh menang tiket VIP ke konsert Maher Zain 16 Jun ini di Stadium Merdeka.

konsert maher zain

Caranya tersangatlah mudah. Lebih mudah daripada memasak Maggi kari. Anda cuma perlu menjawab 1 soalan super senang di sini. Jangan lupa masukkan email yang sah dan nama penuh anda kerana hanya itu sahaja caranya untuk kami menghubungi anda.

konsert maher zain

Untuk meningkatkan lagi peluang anda memenangi tiket VIP ke konsert Maher Zain ini, anda boleh membuat salah satu perkara yang dicadangkan di atas. Nasihat Abang Nara, belilah 1 botol minyak wangi di laman web One Drop Perfumes dan anda bakal mendapat 50 markah bonus. Lebih banyak markah, lebih tinggi peluang anda untuk melihat Maher Zain secara live dan ekslusif. Tunggu apa lagi? Sila klik di sini  untuk memenangi tiket ekslusif ke konsert Maher Zain hari ini juga.


15 responses to “Menangi Tiket VIP Ke Konsert Maher Zain 16 Jun Ini Dengan Menjawab 1 Soalan Mudah”

  1. Sha says:

    Mengaibkan antara satu sama lain..tu hal peribadi, jgn jaja tepi kain sendri.. Belajr la pasrah & reda atas apa yg berlaku.klu suami kejam mintak Allah SWT lembut kan hati dia, klu istri Kejam Mintak Allah Lembutkan JUga. Setiap Perpisahan Ad Hikmat nyr..Kdg2 Kita kene renung diri Kita sendri…Kenapa Allah SWT bgi dia sebagai Jodoh kita.

  2. S.B Harun says:

    “Demam lagi la pak aji kau…..” – Kata Labi kepada Labu… tapi sekarang tidak lagi…….
    “Demam lagi la pak presiden kau……”

  3. bee says:

    zed zaidi cakap banyak pasal artist luar datang Malaysia….ha sekarang ni apa engkau nak buat bila Maher Zain datang Malaysia laju la complaint artist luar datang Malaysia …

    • ololo says:

      yep..kalau nak komplen, jangan berat sebelah :D

    • Zed Zaidi Presiden Seniman says:

      saya akan pasti kan singaporean tidak akan menang dalam ape2 anugerah kat malaysia ni percaya lah dengan kata2 saya

  4. […] Siapa sini yang tak kenal dengan Maher Zain sila angkat tangan? Ok nampaknya tiada seorang pun yang angkat tangan. Ini bermakna anda semua memang peminat Maher Zain. Dan pastinya anda akan lebih teruja apabila Abang Nara bagitau yang anda boleh … Continue reading → […]

    • Newskaki says:

      Anda peminat Maher Zain juga? Ohh… kembali hangat bersama Newskaki.com dimana semua bloggers berkumpul dan berkongsi berita sambil add kawan-kawan semacam Facebook tapi kini berada di Malaysia, rapat bersama anda semua dengan memberi 10 TIKET PERCUMA masuk VIP ke konsert Maher Zain “Forgive Me” Live Di Malaysia. JANGAN LEPASKAN PELUANG MENARIK INI. 11 hari lagi, 10 tiket senang jer nak menang…. hanya join kami, dan blog pepe jer yg korang rasa menarik, tertarik, ataupun lepak kat mamak teh tarik bual bual pasal konsert ni… dapatkan segera juga 5% tiket diskaun sehingga hari konsert di stadium merdeka kepada semua pembaca dan peminat newskaki.com … jangan ketinggalan sebab anda bukan ketinggalan zaman, masih ada masa lagi nak menang …jom join kat
      http://www.newskaki.com/?maher-zain-concert
      ….. PELUANG MENANG KINI SUDAH BERADA DI TANGAN ANDA…klik je ok..
      Tak perlu nak beli pe pe product…. join kami, klik, paliang kreatif menang… kalau tak berpeluang menang pun….saguhati beli tiket* dapat 5% kurang… APA LAGI?

  5. saya harap tiada bantahan dari Zed Zaidi kerana membawa penyanyi luar….

Loading...