June 4th, 2014

Abang Nara tahu ramai peminat Taylor Swift yang kecewa apabila tiket konsert penyanyi hebat ini di Malaysia telah habis terjual tak sampai 2 jam. Memang ramai yang mengalirkan air mata kerana tak dapat beli tiket. Iyerlah, bukan senang nak dapat peluang menyaksikan Taylor Swift membuat persembahan secara “live”.  Sekali seumur hidup kot.

konsert taylor swift

Bakal beraksi di Stadium Putra Bukit Jalil pada 11 Jun ini, peminat Taylor Swift yang masih berharap untuk mendapatkan tiket ke konsert penyanyi ini kini boleh menarik nafas lega dan melompat kegembiraan. Ini kerana Hotlink kini memberikan peluang untuk anda mendapatkan bukan sahaja tiket konsert Taylor Swift tetapi peluang untuk “Meet & Greet” dan cenderahati yang ditandatangan oleh Taylor Swift sendiri. Awesome kan? Memang #LiveLifeLoud sungguh!!!

konsert taylor swift

Lagi awesome cara nak menang hadiah-hadiah best ini amatlah mudah sekali. Hanya perlu muat turun applikasi Hotlink Red di Google Play Store dan pastikan handphone anda boleh menerima notifikasi bila-bila masa. Jadi apabila mesej dihantar, orang pertama yang melakukan seperti yang disuruh akan memenangi hadiah-hadiah ini. Itu sahaja yang perlu anda lakukan. Memang mudah gila kan? Selain itu, jangan lepaskan peluang untuk memenangi konsert tiket, cenderahati yang ditandatangan dan banyak lagi dengan menghadiri Taylor Swift Ultimate Fan Challenge di The Square, Publika pada 7 Jun ini bermula jam 10 pagi sehingga petang.

konsert taylor swiftJadi tunggu apa lagi? Muat turun applikasi Hotlink Red sekarang juga dan layari laman web Hotlink Red untuk informasi lanjut. Selamat berjaya!!!


Comments are closed.

Loading...