Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Menangi The New iPad Dengan Hanya Gunakan Apps Facebook BeautifulNara

Abang Nara rasa ramai kat sini pengguna tegar barangan Apple. Jadi hari ini, Abang Nara nak bagi peluang kepada anda untuk memenangi sebijik iPad baharu. Caranya sangat senang sahaja. Hanya perlu login Facebook anda di bahagian sidebar BeautifulNara ini. Sila carik gambar di bawah di bahagian sidebar dan login.

login fb

Advertisement

Setelah anda login, tinggalkan komen di entri ini dengan mengisi email yang anda gunakan untuk login Facebook anda. Peraduan ini hanya akan berlangsung selama seminggu sahaja. Seorang pemenang akan dipilih untuk memenangi The New iPad dan 5 orang lagi akan memenangi T-shirt BeautifulNara. Itu sahaja ~~

P.S: Jangan risau sekiranya komen anda yang diletakkan email tidak keluar. Abang Nara kena manual approve. So tak perlu komen banyak kali.

P.P.S: Pemenang akan dipilih secara cabutan rawak. Abang Nara akan check Facebook si pemenang menerusi email yang diberi. Sekiranya si pemenang tidak dijumpai atau tidak menggunakan apps FB BeautifulNara, pemenang lain akan dipilih.

UPDATE: Hadiah The New iPad telah pun diberikan kepada pemenang bertuah. Nanti Abang Nara mintak dia bagi gambar wajah gembiranya ketika Abang Nara bagi dia iPad. Tahniah diucapkan kepada si pemenang. Teruskan mengguna apps Facebook BeautifulNara kerana akan ada hadiah menarik di masa hadapan untuk anda semua.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

436 Comments

  1. afifa rahim

    July 10, 2012 at 3:17 pm

    I’m the last (for comment this entry)…and beautifulnara is the best ever..(^_^) I like it and i’m loving it!!!!!!!

    before i’m forget this my email : ([email protected]) hehehehe

  2. Jasrena

    July 10, 2012 at 2:32 pm

    nie email sy [email protected]

  3. Linda

    July 10, 2012 at 1:24 pm

  4. ina

    July 10, 2012 at 1:03 pm

    Tq kak Red sbb kenalkn saya dgn blog Abg nara ..nk ipad…insyaalah de rezki adalah ipad…
    FB EMAIL: [email protected]

  5. ina

    July 10, 2012 at 12:38 pm

    Wahhhh bestnya abg nara nk bg ipad….mudah2an ina dpt lah….AMIN
    Lau dah rezeki tak kemana..
    . IPAD SIANG TERBYANG..MALAM MERINDU.
    FB EMAIL: [email protected]

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama