Written by Bella | March 14th, 2019

Five Feet Apart adalah sebuah filem romantis yang ditunggu-tunggu oleh ramai para wanita kerana pelakon utama dibintangi oleh Cole Sprouse dan Haley Lu Richarson. Kisah percintaan dua remaja yang mengidap penyakit Cystic Fibrosis yang saling jatuh cinta, sekaligus membuatkan seluruh pawagam Malaysia menangis pada 21 Mac ini.

Khas untuk pembaca BeautifulNara, kami ada 60 pasang tiket untuk diberi secara percuma kepada anda! Berikut adalah info tayangan:

Tarikh: 20 Mac 2019
Masa: 9.15 Malam
Tempat : TGV Cinemas 1 Utama

Sebelum anda terlebih excited, jom kita tengok sikit trailer Five Feet Apart ini.

Anda juga berpeluang memenangi T-shirt ekslusif daripada filem Five Feet Apart, menarik kan?

Bestkan kalau korang menang, senang je kalau korang nak menang isi borang di bawah dengan slogan “Perkara yang paling istimewa pernah saya dapat ialah… ” Slogan yang paling kretif akan memenangi sepasang tiket Five Feet Apart. Selamat mencuba!

Sila cepat jangan terlambat. Pemenang akan dimaklumakan menerusi email sebelum tarikh tayangan. Terima kasih kepada TGV Cinemas kerana sudi memberikan tiket-tiket dan hadiah ekslusif kepada anda semua.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 responses to Menangi 60 Pasang TIket Dan Hadiah Ekslusif Filem ‘’Five Feet Apart’’ Pada 20 Mac Ini

  1. Anonymous says:

    mcm x best je… :(

    0

    0
  2. Anonymous says:

    filem pe ni? give away la tiket avengers ke..baru leh layan…

    0

    0
  3. aimi says:

    sudah <3 hope saya dapat ticket ni, memang teringin sangat nak tgk movie ni :)

    0

    0